icon

Nezabudnuteľné diskusie

2. jún 2025

Ahojte, trochu téma na odľahčenie.
Aké diskusie z MK vám nikdy nezmiznú z pamäti, či už v dobrom či v zlom zmysle?
Pre mňa je to určite autorka, ktorá rozmýšľala ako obísť "predškolu", pretože kopce a autobus a škôlka ďaleko :D alebo svokra, ktorej nevesta si dovolí zatvoriť dvere na spálni...

lindusss2016
2. jún 2025
@kitycat

Mne ta o mesacnych nakladoch stravy.. kde pani pisala, ze ona zje za 150€ mesacne...
Vo finale mala obedy za 1e ci kolko a ten si este pol nosila domov ako veceru. Zeleninu. A maso mala od mamy

Podviziva fyzicka aj dusevna

@kitycat zlatko, toto pises asi o mne a velmi si to prekrutila 🤷 ja som hned v prvom komentari napisala, ze zalezi od toho, ci sa clovek stravuje v praci alebo nie. To bol hned uvod a ze ak by som nemala deti, co mam a realne miname na stravu okolo 400€ traja s tym, ze deti obeduju v skole a ja v praci, tak by som to zvladla s takym badgetom. Ale hned v prvom komente som napisala o strave v praci, ktoru som do toho nezaratala. A mama mi zomrela uz ako 10rocnej, takze iste nemam zeleninu od nej 🤦 Cize moje slova tazko prekrutene. Podvyzivou urcite netrpim, ani fyzickou a ani dusevnou, nakolko som sportovkyna a realne denne trenujem, na svoj vek som naozaj velmi akcna a plna energie, co by mi asi pri podvyzive chybala, ze? Ja neviem, cim sa ta tak velmi dotkli moje slova, ale ocividne ta to zabolelo. Pokojne mi to mozes vysvetlit v ip, ale laskavo sa upokoj, precitaj si tu diskusiu este raz a neprekrucaj moje slova. Ano, jem menej, kedze vazim 50kg, naozaj nepotrebujem porcie ako 100 kg clovek. Ale ze tu napises, ako ja trpim dusevnou podvyzivou, to uz trosku prehanas.

qrstxyz
2. jún 2025

Z tých vtipných si pamätám tému, že kočka išla na rande a chlap ju poslal počas chôdze popredu, že sa musí vyprdieť 🤣 a ešte jednu, kde žena mala sex s mužom a ten si počas toho začal dráždiť bradavky 😂😂

luccija
2. jún 2025

Ja som tu denne, ale polovicu tém čo píšete som nečítala😆
Nr.1 sú zákruty kopce chuďa ešte nevedela pochopiť, že otec na dôchodku pracuje len, aby ona musela.
Pamätám si tu mladú babu, ktorá žila na Balkane bez peňazí, stále ukludnujuce lieky ohovarala miestne ženy aké su zmalované a nemôže odísť od muža, lebo nemá na cestu tuším ju aj bil.
Potom dalsi..svadba a zmizla nejaká obálka s veľa peniazmi a nikto nevedel kto to zobral, alebo bol tip, že sa omylom vyhodila
Veľmi ma bavila staršia pani, ktorá riešila na x stranách, že dcéra pracuje v zahraničí na sezónu ako to vyzerá, ani vydatá, ani byt ani stala práca a za jej časov sa tak nežilo.Dcera si chcela kúpiť záhradnú chatku a tam raz žiť a to tiež nebolo dobre.Ze má žiť a pracovať poriadne žiadne pol roka robiť pol roka oddychovať
Veľmi mi zarezonoval príbeh kde mali ísť na umelé oplodnenie a on sa s nou predtým rozisiel a nevedela čo má robiť aj sa ozývala dodatočne...
Ďalší pani s bipolárnou poruchou 20 r manželstvo písala veľmi rozumne vyrovnane podnikala s mužom a on si našiel frajerku s ktorou čakal, alebo chcel dieťa...ozvala sa po čase musela ísť na liečenie a on sa k nej nevrátil..
Matka, ktorá nevedela pochopiť, že syn s frajerkou už nejaký 30 tnik chcú byť na jeho narodeniny spolu a mama mu chcela robiť oslavu a prvá gratulovat a tam u nej bude torta

oblecenie99
2. jún 2025

Neviem, či boli spomenuté ale pridám:
1. svadba, na ktorej sa nevesta bála, či jej sestra tam priamo neporodi. Nedozvedela som sa koniec, štve ma to doteraz 😅
2. Všetky témy nejakého chalana, čo tu vypisoval, ako šetriť peniaze a planétu tým, že budeme jesť jogurt a kapustu a pod., spať na slame, dával tu všelijaké navody
3. Sluzobna cesta chlapa, ktorý po ceste stretol bývalú spolužiačku, ktorá sa bála ist sama do hotela, tak ju odprevadil a z čisteho rytierstva s ňou strávil víkend v Tom hoteli, aby sa jej nebodaj niečo nestalo
4. A TOP vianočná, kedy ženská chcela u mami zorganizovať viac dňový rodinnú akciu so všetkými príbuznými a ich partnermi s tým, že by spali na karimatkach a nechápala, prečo sa to rodine nepozdáva.

nin12345
2. jún 2025

Ešte som si spomenula na poslednú a idem spať. Bola to daka diskusia o deťoch klasika mať či nemať? To je otázka. Každý tábor si tam samozrejme presadzoval to svoje ale vynímala sa jedna bezdetná slečna, ktorá ospevovaná bezdetný život a urážala ženy s deťmi a hovorila tam škaredo aj o deťoch a nadávala na ne. Presviedčala krvopotne všetkých prečo by deti nikdy nechcela. Kričala samozrejme najviac z celej témy. Potom ju odhalili že je vo všetkých skupinách ako IVF, snažilky a pod. Už neodpísala.. zo solidarity ju tu neoznačím😂😂 ale nezabudnem na to ticho zrazu asi nikdy

nin12345
2. jún 2025
@oblecenie99

Neviem, či boli spomenuté ale pridám:
1. svadba, na ktorej sa nevesta bála, či jej sestra tam priamo neporodi. Nedozvedela som sa koniec, štve ma to doteraz 😅
2. Všetky témy nejakého chalana, čo tu vypisoval, ako šetriť peniaze a planétu tým, že budeme jesť jogurt a kapustu a pod., spať na slame, dával tu všelijaké navody
3. Sluzobna cesta chlapa, ktorý po ceste stretol bývalú spolužiačku, ktorá sa bála ist sama do hotela, tak ju odprevadil a z čisteho rytierstva s ňou strávil víkend v Tom hoteli, aby sa jej nebodaj niečo nestalo
4. A TOP vianočná, kedy ženská chcela u mami zorganizovať viac dňový rodinnú akciu so všetkými príbuznými a ich partnermi s tým, že by spali na karimatkach a nechápala, prečo sa to rodine nepozdáva.

@oblecenie99 zaujímalo by ma či si ten chlapec niekedy nájde aj partnerku. Možno sa bude len čudovať prečo žiadna nechce ísť do jeho slameneho príbytku jesť kapustu a stravovať sa za 69€ mesačne (nepamätám si tú sumu čo zadelil)

nin12345
2. jún 2025
@luccija

Ja som tu denne, ale polovicu tém čo píšete som nečítala😆
Nr.1 sú zákruty kopce chuďa ešte nevedela pochopiť, že otec na dôchodku pracuje len, aby ona musela.
Pamätám si tu mladú babu, ktorá žila na Balkane bez peňazí, stále ukludnujuce lieky ohovarala miestne ženy aké su zmalované a nemôže odísť od muža, lebo nemá na cestu tuším ju aj bil.
Potom dalsi..svadba a zmizla nejaká obálka s veľa peniazmi a nikto nevedel kto to zobral, alebo bol tip, že sa omylom vyhodila
Veľmi ma bavila staršia pani, ktorá riešila na x stranách, že dcéra pracuje v zahraničí na sezónu ako to vyzerá, ani vydatá, ani byt ani stala práca a za jej časov sa tak nežilo.Dcera si chcela kúpiť záhradnú chatku a tam raz žiť a to tiež nebolo dobre.Ze má žiť a pracovať poriadne žiadne pol roka robiť pol roka oddychovať
Veľmi mi zarezonoval príbeh kde mali ísť na umelé oplodnenie a on sa s nou predtým rozisiel a nevedela čo má robiť aj sa ozývala dodatočne...
Ďalší pani s bipolárnou poruchou 20 r manželstvo písala veľmi rozumne vyrovnane podnikala s mužom a on si našiel frajerku s ktorou čakal, alebo chcel dieťa...ozvala sa po čase musela ísť na liečenie a on sa k nej nevrátil..
Matka, ktorá nevedela pochopiť, že syn s frajerkou už nejaký 30 tnik chcú byť na jeho narodeniny spolu a mama mu chcela robiť oslavu a prvá gratulovat a tam u nej bude torta

@luccija bože tu bipolárnu pani si pamätám. Tam ale nakoniec vysvitli aj iné veci čo robila keď o sebe nevedela. Bolo mi jej veľmi ľúto ale pánovi sa nečudujem asi.. on mal potom ešte aj dieťa myslím

lenkasarka
2. jún 2025

Mna by zaujimalo koľko deti má tá ktorá rodila len dievčatá a chlap chcel syna. Tuším už mala 5 alebo aj 6 dcér. Bývali v byte matky a tá sa na ňu veľmi hnevala,že každý rok rodí ako jabloň. Chlap mal milenku ona asi tak 150 kg. Mne je je aj ľúto,keby bývala bližšie aj by som jej pomohla nejako. Občas mám pocit,že ona píše sem tam nejaký anonymný prispevok.

nin12345
2. jún 2025

Bože ženy pamätáte si niekto na tú pani čo chcela pomôcť dcére ktorá mala muža v dakej sekte? Myslím že sa volala Monika. Mala stále len ďalšie a ďalšie deti, nemali čo jesť, on všetky peniaze dával do tej cirkvi a o deti sa nestaral. Viem že tam rezonovalo že tehotná musí všetko vláčiť na 4te poschodie a že on všetko jedlo odnesie na charitu. Ta mama bola naozaj zúfalá z toho

oblecenie99
2. jún 2025
@nin12345

Bože ženy pamätáte si niekto na tú pani čo chcela pomôcť dcére ktorá mala muža v dakej sekte? Myslím že sa volala Monika. Mala stále len ďalšie a ďalšie deti, nemali čo jesť, on všetky peniaze dával do tej cirkvi a o deti sa nestaral. Viem že tam rezonovalo že tehotná musí všetko vláčiť na 4te poschodie a že on všetko jedlo odnesie na charitu. Ta mama bola naozaj zúfalá z toho

@nin12345 áno, toto bola strašne smutná téma.

nin12345
2. jún 2025
@oblecenie99

@nin12345 áno, toto bola strašne smutná téma.

vkatush
2. jún 2025

Väčšina sa už spomenula, ale mne ešte napadli dve témy so sáčkovými polievkami a furt, keď idem v obchode okolo nich, tak si na ne spomeniem a sa pousmejem 😁

Jedna bola obrovská sťažnosť matky, že deti na výlete v zoo dostali ako teplú stravu sáčkovú polievku do plastových misiek od učiteliek.
A druhá bola kde chcela dobre že nie na súd alebo sociálku dať švagrinú, lebo keď raz strážila jej dieťa, tak mu urobila sáčkovú polievku, ako si to mohla dovoliť (autorka vtedy z ničoho nič hodila švagrine na krk dieťa, nech ho stráži a ona nemala doma nič navarené pripravené). Aspoň tak nejak si to pamätám.

basska_b
2. jún 2025

A čo tá, kde spodní susedia chodili po záhrade nahí a oni z terasy sa na to museli dívať? 😄

gabikaa96
2. jún 2025

Mne tiež tá hore kopcom dole kopcom, potom ešte tá zaľúbená do kolegu, alebo tá pani čo neznášala mladú susedu a počula ako jej mačka chodí po byte,a pani čo jej vadilo že nevesta zatvárala spálňu.

mirkam3
2. jún 2025

A ešte nedávno jedna absurdita: žena stúpila domácemu škrečkovi na hlavu (u chudáka bolo počuť “puknutie”, išla mu krv,…) a ona tu tupelo riešila či s nim treba ísť k veterinarovi, lebo vraj ho “nechce stresovať cestou”. Lebo to, že mu rozpucila hlavu, ho teda asi nestresovalo... typická diskusia “máte skúsenosť?” 🤦🏼‍♀️ a niektoré ženy jej tam dávali rady ako skrecka zniesť doma zo sveta aby teda netrpel.

anos18
2. jún 2025

A Didiho si niekto pamätáte?

macatt
2. jún 2025

Ja si pamätám babku, písala na 2 strany ako si malý vnúčik zašprajcol hlavu na preliezke, visel dole hlavou a nohy mal vo vzduchu, opisovala to podrobne a potom sa niekto spýtal, že ako to nakoniec vyriešila a ona že veď malý stále visí dolu hlavou🤭 tak jej potom konečne napísali nech okamžite volá hasičov a nevypisuje.,

zuzanita1609
2. jún 2025

Dlho som sa tak nenasmiala,hlavne s tým chudákom úbohým škrečkom 😂😂. Dobrá téma toto,dúfam ,že nezmažú 🙏😆.

subartic
2. jún 2025

ja som t dávnejšie čítala diskusiu o žene ktorá mala muža bicyklistu a ten len na bicykli , potom odišiel , mal úraz a ona ho mala myslím doma. Bolo mi jej ľúto .

watermelon
3. jún 2025

Luto mi bolo tej pani, ale potom aj nie, lebo sa nevedeli proti tomu postavit, ako pisala, ze jej dcera ma tri deti, tusim stvrte na ceste, deti nemali poriadne co jest, chodili k babke a ta ked im nabalila jogurty, ci kolac, tak muz im to doma egoisticky zjedol. To normalne az vo mne vrelo, ked o nom pisala, aky je.

moonlight1210
3. jún 2025

Mnohe z tych diskusii som uz aj pozabudala, hoci v case, ked “zili” boli naozaj tahakom citanosti. 🙂

Mne utkvela v pamati diskusia, kde slecna pisala, ze v lete sla po ulici s nariasenom croptope s rukavmi a kratsej sukni a sandalkach oproti manzelskemu paru s kocikom. A ta zena z toho paru na nu zacala zrazu skaredo ziapat a vulgarne nadavat kvoli jej obleceniu. Len tak, lebo. (Myslim, ze sa pridal aj jej muz.)
Co ma dost zaskocilo, boli zeny, ktore sa inak prezentovali vzdy tolerantne na mk, ze sa zastavali nadavajucej matky a tiez kydali sprosto na dievca (autorku) presne kvoli tomu, ze aj oni sa citia osobne urazene (az ohrozene, zvycajne kvoli manzelom), ak niekto je na ulici obleceny na ich vkus vyzyvavejsie. A ze keby nemali sami zabrany, tiez na taku zenu na ulici naziapu. No ostavaju iba pri tom, ze si iba v duchu potajme myslia skarede veci.
Ale ta diskusia bola zaujimava ukazka, ako ludom pride vlastne uplne samozrejma sikana na zaklade vzhladu (hoci inokedy ju odsudzuju), ked si ju spravne odovodnia.

unicornlady
3. jún 2025

Našla som tú tému SVADBA a SESTERNICA.
Vzhľadom na tie posledné príspevky, človek až rozmýšľa, či ozaj je toto reálne, ale tak kto má hodiny času, môže si čítať.

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/nevysvetlena-nepritomnost-pozvanky-na-sesternicinu-svadbu/

bonboniera
3. jún 2025
@lindusss2016

@kitycat zlatko, toto pises asi o mne a velmi si to prekrutila 🤷 ja som hned v prvom komentari napisala, ze zalezi od toho, ci sa clovek stravuje v praci alebo nie. To bol hned uvod a ze ak by som nemala deti, co mam a realne miname na stravu okolo 400€ traja s tym, ze deti obeduju v skole a ja v praci, tak by som to zvladla s takym badgetom. Ale hned v prvom komente som napisala o strave v praci, ktoru som do toho nezaratala. A mama mi zomrela uz ako 10rocnej, takze iste nemam zeleninu od nej 🤦 Cize moje slova tazko prekrutene. Podvyzivou urcite netrpim, ani fyzickou a ani dusevnou, nakolko som sportovkyna a realne denne trenujem, na svoj vek som naozaj velmi akcna a plna energie, co by mi asi pri podvyzive chybala, ze? Ja neviem, cim sa ta tak velmi dotkli moje slova, ale ocividne ta to zabolelo. Pokojne mi to mozes vysvetlit v ip, ale laskavo sa upokoj, precitaj si tu diskusiu este raz a neprekrucaj moje slova. Ano, jem menej, kedze vazim 50kg, naozaj nepotrebujem porcie ako 100 kg clovek. Ale ze tu napises, ako ja trpim dusevnou podvyzivou, to uz trosku prehanas.

@lindusss2016 prepáč ale nie, rozhodne si o tom ze sa stravujes v práci za euro (s tým ze si ešte zoberieš jogurt na druhý deň na raňajky) nepísala hneď v prvom komente. preto to mnohym nedávalo zmysel a veľmi dobre si to zapamätali, vrátane mňa. Ale písať o podvýžive nebudem nakoľko mi je úplne jedno ako sa stravuje druhý človek 🙂

domak2
3. jún 2025
@macatt

Ja si pamätám babku, písala na 2 strany ako si malý vnúčik zašprajcol hlavu na preliezke, visel dole hlavou a nohy mal vo vzduchu, opisovala to podrobne a potom sa niekto spýtal, že ako to nakoniec vyriešila a ona že veď malý stále visí dolu hlavou🤭 tak jej potom konečne napísali nech okamžite volá hasičov a nevypisuje.,

@macatt akurát som to šla písať, ešte si vravím ze tak toto už je co za blbá vymyslena téma, že aspoň trochu fantazie keby ti trollovia mali ... a ona potom pridala fotku, tak som skoro spadla 🤣

nekonecna_katastrofa
3. jún 2025

Tak u mňa nezabudnuteľné boli "hore kopec, dole kopec, zákruta". To už aj doma používam toto spojenie slov 😂
Sesternica, čo požičiavala harmoniku a na svadbu ju nepozvali.
Manželia, čo stavali dom z donútenia, pôžičiek mali na 4 životy a v dome sa stále nedalo bývať.
Tej pani s bipol.poruchou mi bolo veľmi ľúto.
A muž, čo nemohol po práci relaxovať pozeraním z okna, lebo tam bola prsnatá suseda 😂🙈
A potom tu bol jeden nechutný zakomplexovaný chlap a písal fakt škaredé veci o ženách, on nemal čo ponúknuť žene, hlavne že nároky mal pomaly na modelku Victoria Secret 😡

brendaa
3. jún 2025
@zuzana76

@bluka2 tie posledne dve

a tie prve dve su tiez vyzivne o babe, co chcela pracovat 4 hodiny a len online

@zuzana76 jaj 🤣tak to si spomínam, aj som prispela do diskusie " hore kopcom- dole kopcom"

cacianka
3. jún 2025
@nin12345

@oblecenie99 zaujímalo by ma či si ten chlapec niekedy nájde aj partnerku. Možno sa bude len čudovať prečo žiadna nechce ísť do jeho slameneho príbytku jesť kapustu a stravovať sa za 69€ mesačne (nepamätám si tú sumu čo zadelil)

@nin12345 on žije v paneláku v Lamači. a navrhoval nejaké ekologické spôsoby dopravy a iné lakocinky písal

cacianka
3. jún 2025
@vkatush

Väčšina sa už spomenula, ale mne ešte napadli dve témy so sáčkovými polievkami a furt, keď idem v obchode okolo nich, tak si na ne spomeniem a sa pousmejem 😁

Jedna bola obrovská sťažnosť matky, že deti na výlete v zoo dostali ako teplú stravu sáčkovú polievku do plastových misiek od učiteliek.
A druhá bola kde chcela dobre že nie na súd alebo sociálku dať švagrinú, lebo keď raz strážila jej dieťa, tak mu urobila sáčkovú polievku, ako si to mohla dovoliť (autorka vtedy z ničoho nič hodila švagrine na krk dieťa, nech ho stráži a ona nemala doma nič navarené pripravené). Aspoň tak nejak si to pamätám.

@vkatush ááááno, písala tá matka, že náhle je švagriná do niesla varovať dieťa, ok pobavili sa s jej deťmi, ona mala súrnu prácu, dokončiť nejaké materály do práce/školy, horel jej termín. Deti si želali sáčkovú polievku, potom po dokončení im robila teplé jedlo. Tak tá švagriná potom ziapala na ňu, že je pomaly vrahyňa, lebo šáčková..

lindusss2016
3. jún 2025
@bonboniera

@lindusss2016 prepáč ale nie, rozhodne si o tom ze sa stravujes v práci za euro (s tým ze si ešte zoberieš jogurt na druhý deň na raňajky) nepísala hneď v prvom komente. preto to mnohym nedávalo zmysel a veľmi dobre si to zapamätali, vrátane mňa. Ale písať o podvýžive nebudem nakoľko mi je úplne jedno ako sa stravuje druhý človek 🙂

@bonboniera nie, nepisala som o sebe v prvom komente dopodrobna. Odpovedala som na otazku autorky, kolko vyjde strava na mesiac? Napisala som hned, ze to velmi zalezi od toho, ci obeduje v praci alebo nie. Nikde som netvrdila, ze ju ma vyjst strava na mesiac 150€, praveze som sa tym celym snazila povedat, ze je to velmi individualne. Nakolko niekto sa moze stravovat v praci ako ja (inak za 1,50€, takze to euro ste si naozaj nezapamatali dobre) a zaroven nezje vela, niekto naopak nema stravu v praci a zje uplne ine mnozstvo. Xkrat som to tam napisala, ze je rozdiel chlap a zena. Moj chlap preje 150€ na ranajky. Je rozdiel, ak niekto kuouje napr.drahe udeniny (ja to nejem), alebo drahe pecivo (snazim sa piect doma). , nekupujem napoje, atd. Ale to je jedno, nechce sa mi to tu riesit opat, uz vtedy mi tam mnohe baby vytrhavali slova z kontextu. Pravda je taka, ze ako narod sa prezierame a mame sa az prilis dobre, az si sami skodime. Striedmost je zaklad,ale to neznamena podvyzivu. Ja ti garantujem, ze keby si ma videla nazivo, tak o mojej vyzive nepochybujes.

procrastique
3. jún 2025

Naj téma bola, keď nejaká ženská zistila, že jej chlap si kúpil v Lidli čosi za 5 eur a ona nevedela že čo to je... a on jej povedal, že si kúpil jedlo a ona tomu nechcela veriť, lebo mu jedlo chystá ona a celkovo šetrili či čo :D

A niekto tam tiež dal, že za 5 eur vyjdu kondomy a víno :D