icon

Nezabudnuteľné diskusie

2. jún 2025

Ahojte, trochu téma na odľahčenie.
Aké diskusie z MK vám nikdy nezmiznú z pamäti, či už v dobrom či v zlom zmysle?
Pre mňa je to určite autorka, ktorá rozmýšľala ako obísť "predškolu", pretože kopce a autobus a škôlka ďaleko :D alebo svokra, ktorej nevesta si dovolí zatvoriť dvere na spálni...

lindusss2016
3. jún 2025
@procrastique

Naj téma bola, keď nejaká ženská zistila, že jej chlap si kúpil v Lidli čosi za 5 eur a ona nevedela že čo to je... a on jej povedal, že si kúpil jedlo a ona tomu nechcela veriť, lebo mu jedlo chystá ona a celkovo šetrili či čo :D

A niekto tam tiež dal, že za 5 eur vyjdu kondomy a víno :D

@procrastique 🤣🤣🤣

macatt
3. jún 2025
@domak2

@macatt akurát som to šla písať, ešte si vravím ze tak toto už je co za blbá vymyslena téma, že aspoň trochu fantazie keby ti trollovia mali ... a ona potom pridala fotku, tak som skoro spadla 🤣

@domak2 anoooo😄😄 lebo jej to neverili, že chlapec kdesi visel za hlavu tak ešte aj fotku dala😄

mirkam3
3. jún 2025

Ináč baby, v sekcii “skupiny a fóra” si viete pozrieť do čoho ste sa na MK zapojili. Práve som to preletela pohľadom, a vidím tam teda viacero perál, ktoré by stali za oprášenie 🤣😂

drahomirrra
3. jún 2025

@luccija
@nin12345 Tú bipolárnu pani si pamätám, to bola extrémne smutná téma. Jej manželovi sa ale nečudujem.

nin12345
3. jún 2025
@drahomirrra

toto je naša zamilovaná do kolegu :D

@drahomirrra ona je nezabudnuteľná ale tých diskusii založila viacej a až potom sa to gradovalo a vyšlo na povrch ako to vlastne je že ona ho prenasleduje a stalkuje😂

unicornlady
3. jún 2025

Tá pani s tou BIPOLÁRNOU PORUCHOU je toto:
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/manzel-miluje-milenku/?page=19&scrollto=first

Ale to tiež najprv vyzeralo, že žena je dokonalá a chlap sviňa ju podvádzal, a potom časom z toho bolo, že ona jeho tiež podvádzala a iné veci sa stali.

aliziana
3. jún 2025

Ja si matne pamätám na niečo také, že muž zobral auto a zdrhol na ňom do Česka či ako...

moonlight1210
3. jún 2025
@nin12345

@drahomirrra ona je nezabudnuteľná ale tých diskusii založila viacej a až potom sa to gradovalo a vyšlo na povrch ako to vlastne je že ona ho prenasleduje a stalkuje😂

@nin12345 a niekde priznala, ze ma aj lahku mentalnu poruchu. Takze z toho tiez mohla pramenit jej utkvela predstava, ako ju kolega tajne chce, hoci jej mnohokrat povedal a napisal, ze ju nechce a ma mu dat so zalubenymi vyznaniami pokoj.

cimage
3. jún 2025
@enmery

@cimage Teraz tu chodí taký, ktorý reklamuje, že ženy pozerajú na vzhľad muža a preto ho žiadna nechce a je z toho pohoršený. Ako si to tie ženy dovoľujú. A muži pritom berú prvú mangalicu len preto, že oňho prejaví záujem a na vzhľade im vôbec nezáleží.😂

@enmery ja mam pocit, ze to je stale ten isty. Vzdy to skonci o tom istom.

kitycat
3. jún 2025
@lindusss2016

@kitycat zlatko, toto pises asi o mne a velmi si to prekrutila 🤷 ja som hned v prvom komentari napisala, ze zalezi od toho, ci sa clovek stravuje v praci alebo nie. To bol hned uvod a ze ak by som nemala deti, co mam a realne miname na stravu okolo 400€ traja s tym, ze deti obeduju v skole a ja v praci, tak by som to zvladla s takym badgetom. Ale hned v prvom komente som napisala o strave v praci, ktoru som do toho nezaratala. A mama mi zomrela uz ako 10rocnej, takze iste nemam zeleninu od nej 🤦 Cize moje slova tazko prekrutene. Podvyzivou urcite netrpim, ani fyzickou a ani dusevnou, nakolko som sportovkyna a realne denne trenujem, na svoj vek som naozaj velmi akcna a plna energie, co by mi asi pri podvyzive chybala, ze? Ja neviem, cim sa ta tak velmi dotkli moje slova, ale ocividne ta to zabolelo. Pokojne mi to mozes vysvetlit v ip, ale laskavo sa upokoj, precitaj si tu diskusiu este raz a neprekrucaj moje slova. Ano, jem menej, kedze vazim 50kg, naozaj nepotrebujem porcie ako 100 kg clovek. Ale ze tu napises, ako ja trpim dusevnou podvyzivou, to uz trosku prehanas.

@lindusss2016 nehnevaj sa, mozes sem dat link aby si ma vyviedla z omylu. Kazdopadne v tej diskusii co mi utkvela v pamati nolo vela veci, ktore nema kazdy k dispozicii a neboli uvedene

markaterka
3. jún 2025

A na tú tému, kde otec pral plienky v kuchyni v umývadle ( alebo niečo také, už presne neviem) si pamätáte?

beronsche
3. jún 2025

Mnou ešte stále rezonujú (okrem tu už spomínaných) 2 veľmi , veľmi staré diskusie. To bolo ešte hádam na starom koníku..

Jedna bola o tom, že cca 40r žena, ktorá vyzerala na 50+(plnostihla, nosiaca veľmi nemoderny jej nelichotivý účes), bez znalosti cudzích jazykov, sa cez Facebook zoznamila s 25+r krásnym arabom (krajinu si nepamätám), ktory samozrejme tiež žiadny iný ako jeho jazyk neovládal.
Napísali si pár správ cez translator a bola z toho láska ako hrom... Dokonca po čase aj svadba.
Žienka urputne odmietala všetky reči o tom, že týpek ju chce len využiť a dostať sa do EU.
Naposledy sa ozvala z ich krajiny, keď tam išla si typka zobrať.
Ktovie, ako dopadla, myslím, že vytriezvenie bolo boľavé...

A druhá bola veľmi smutná.. mladu ženu brutálne znasilnil jej ex. Silné traumatizovaná sa chystala na interupciu a pro.life úderka jej neempaticky vypisovala, že nech to nerobí, veď lepšie takto, akoby to bolo tehotenstvo po znasilneni cudzím ozranom a pod. perly.. naozaj tam boli príspevky silné cez čiaru..
Bolo mi jej úprimne ľúto.. dúfam, že je v poriadku...

zuzickak
3. jún 2025

Ja si pamätám keď raz žena našla mužovi nejaký účet za nejaký šperk a čakala že ho dostane ale nedostala ho...neviem už ako to skončilo
A žena ktorá bola doma s muzovym dieťaťom z prvého vzťahu a on to nakoniec ťahal so svojou bývalou...ona s dieťaťom doma a on vlastne pri matke toho dieťaťa...tiež neviem ako to skončilo

luccija
3. jún 2025
@cacianka

@nin12345 on žije v paneláku v Lamači. a navrhoval nejaké ekologické spôsoby dopravy a iné lakocinky písal

@cacianka on je asperger aspoň myslím, že to je on je tu jeden chlap čo dáva presne rozpisy stravy, nákladov do detailu vyrátané.Strava za pár eur atď ..toľko námahy si vždy dá to celé rozanalyzovat🙂

selena_luna
3. jún 2025
@beronsche

Mnou ešte stále rezonujú (okrem tu už spomínaných) 2 veľmi , veľmi staré diskusie. To bolo ešte hádam na starom koníku..

Jedna bola o tom, že cca 40r žena, ktorá vyzerala na 50+(plnostihla, nosiaca veľmi nemoderny jej nelichotivý účes), bez znalosti cudzích jazykov, sa cez Facebook zoznamila s 25+r krásnym arabom (krajinu si nepamätám), ktory samozrejme tiež žiadny iný ako jeho jazyk neovládal.
Napísali si pár správ cez translator a bola z toho láska ako hrom... Dokonca po čase aj svadba.
Žienka urputne odmietala všetky reči o tom, že týpek ju chce len využiť a dostať sa do EU.
Naposledy sa ozvala z ich krajiny, keď tam išla si typka zobrať.
Ktovie, ako dopadla, myslím, že vytriezvenie bolo boľavé...

A druhá bola veľmi smutná.. mladu ženu brutálne znasilnil jej ex. Silné traumatizovaná sa chystala na interupciu a pro.life úderka jej neempaticky vypisovala, že nech to nerobí, veď lepšie takto, akoby to bolo tehotenstvo po znasilneni cudzím ozranom a pod. perly.. naozaj tam boli príspevky silné cez čiaru..
Bolo mi jej úprimne ľúto.. dúfam, že je v poriadku...

@beronsche ach boze, to je take krestanske utocit na obet. Smutno mi prislo strasne.

basska_b
3. jún 2025
@viestta

tato je cerstva, ale tiez sa zaradi do tych "pamatnych"

@viestta Niečo ako tá "Partner na mňa napľul počas intímností" 🤣

toccara
3. jún 2025

Ja som sa dozvedela o modrom konikovi vdaka 1 diskusii (nemala som vtedy este dieta). Vsade sa rozoberala jedna podvodnicka, a bola tu diskusia o nej. Predstierala rakovinu, a rozne choroby deti aby z ludi tahala peniaze.Bola by som zvedava co sa s nou stalo.

bonboniera
3. jún 2025

Jejda a tu diskusiu kde žena riešila ako jej manžel kúpil za všetky úspory nové BMW si pamätáte? Co ked sa naňho naštvala on na aute odišiel preč vypol mobil a niekoľko dni o ňom nič nevedela … by ma zaujímalo ako dopadla

oblecenie99
3. jún 2025
@bonboniera

Jejda a tu diskusiu kde žena riešila ako jej manžel kúpil za všetky úspory nové BMW si pamätáte? Co ked sa naňho naštvala on na aute odišiel preč vypol mobil a niekoľko dni o ňom nič nevedela … by ma zaujímalo ako dopadla

@bonboniera ano, toto je jedna z tých, pri ktorých má štve, že neviem koniec

lucia13022023
3. jún 2025

Čo je starý koník?

viestta
3. jún 2025
@lucia13022023

Čo je starý koník?

@lucia13022023 povodna verzia Konika pred jeho "vylepsenim" a predizajnovanim

lucia13022023
3. jún 2025
@viestta

@lucia13022023 povodna verzia Konika pred jeho "vylepsenim" a predizajnovanim

@viestta aha a nejak veľmi sa líšil ci?

estellas
3. jún 2025

Bolo ich viac, niektoré si už nepamätám.
1. Diskusia kde autorka písala že jej syn držal slimáka a boji sa že sa mu niečo stane. Sliz od slimáka mal jej syn na prste, autorka kvôli tomu chcela ísť až na pohotovosť. 🤦🏼‍♀️ Robili si z toho srandu na instagrame.
2. Autorka, bola tehotná a vdýchla trblietky pýtala sa či sa nemôže bábätku niečo stať.

viestta
3. jún 2025
@lucia13022023

@viestta aha a nejak veľmi sa líšil ci?

@lucia13022023 co ti ja viem, či je nová verzia lepsia

nicoletta98
3. jún 2025

Pani, ktorá mala paranoie, že akonáhle vytiahnu ludia telefón pred ňou vonku, tak jej fotia decko 🙃 nebolo to zas tak dávno

bystrozraky
3. jún 2025
@lucia13022023

Ja si pamätám dve.
Jedna - na návšteve si kamarátka (?) nasla mobil zasunuty za policou v kúpeľni. Potajomky si ju natáčal frajer/muž druhej kamarátky. Tam bola skupina žien ktoré nechápali ako ho mohla vidieť a niektoré užívateľky to reálne kreslili na papier a fotili druhý mobil ako to mohlo byt 🤣
Druhá - o svagrinej, ktorá je vraj verná užívateľka MK a všetko čo o sebe píše si vymýšľa. Bola to diskusia na xy strán, dokonca tam autorka aj posielala screeny z ich konverzácie, kde ju dotyčná žiadala aby to stiahla z MK. Doteraz neviem kto bola ta užívateľka, ale vraj tam na ňu prišli 🤣

@lucia13022023 wow, ty si pamatas diskusiu z 2011? Si dobra 👍 Tu je linka na tu druhu co spominas, tada nazov a obsah sedi 😂: https://www.modrykonik.cz/forum/rodinne-problem...