icon

Objednanie vecí z Aliexpressu

martinka00623
11. mar 2022

Ahojte mám otázku , zvykli ste objednavat vecičky z aliexpresu pre deticky ? Bojim sa objednat ci mi tie veci pridu a aka je lehoda ... pretoze malicky bude mat 3 mesiace a na leto mu chcem objednat vecicky len zevaj je dlha dodacia doba ... a tiez neviem ako je to s velkostami ... pretoze chcem toho viac objednat aby mal vecicky na leto ...

Strana
z2
martinka00623
autor
12. mar 2022

@xiaomi_ ked som pridala pri niektorych inych veciach ze na april tak stale tak isto mi to ukazuje takze naozaj neviem

martinka00623
autor
12. mar 2022

Este sa chcem opytat veci pridu kazda jedna zvlast alebo spolu ? Pretoze asi do dvakrat som kupovala z wishu a po kazdej jednej veci som este doma musela platit 2 eura ... takze platila som za vec aj dodanie plus este doma ked mi to prislo ... tu este pri niktorych veciach mi ukazuje ze dodanie je zadarmo tak budem zvedava ked budem objednavat ...

xiaomi_
12. mar 2022

@martinka00623 moze prist aj osve alebo aj spolu v jednom baliku zoskupia viac predajcov v triediacom centre

xiaomi_
12. mar 2022
sparrows
12. mar 2022

Ja som si objednala pár kusov oblečenie - konkrétne dve krásne mikiny, jedny legíny (sú mi trochu krátke, ale mám dosť dlhé nohy :( ). Vždy kupujem o dva čísla väčšie, ale zatiaľ mi to oblečenie neprišlo o nič menej kvalitné ako na slovenských eshopoch. A to, že sa tam píše dob júna je len odhad - na 99% ti to príde do mesiaca, max dvoch

skorpionik30
12. mar 2022

tie casy dodania su vysoko orientacne....nieco pride o dva tyzdne nieco o dva mesiace je to preto ze nieco cestuje z ciny nieco zo skladov v europe...2e si platila za. colne konanie nie postu....to nejak doteraz som nezistila kedy sa to plati kedy nie...ja z 30 zasielok som.platila clo v jednej....treba to skusit a uvidis....

fineta
12. mar 2022

Objednavala som odtiaľ doplnky ako podkolienky, celenky, turbany, tunely na krk pre dcérku a max spokojnost. Pretoze tu predavaju rovnaké, ale s vysokohorskou prirazkou. Dokonca aj chirurgicku ocel som si zvykla objednavat za pár eur. Niekedy príde do mesiaca, inokedy do dvoch. Zakladne oblecenie veru odtial nekupujem, ale to ani u nas v cinskych obchodoch...

hiro
12. mar 2022

@skorpionik30 Colne konanie samo o sebe je bezplatne. Tie 2€ si posta uctuje uplne nahodne kedy sa jej zachce. Ci mi nieco ide z USA, Japonsko, Cina tak z 30 balikov to vylepia na 7. Vsetky uz maju dopredu zaplatene dane takze ziadny colny dlh nevznika.

avalora
12. mar 2022

@martinka00623 saty hlavne take lacne do 5€ leginky atd, rozpara sa vsetko hned, kupovala som vela len nalepky, dekoracie, umele kvety su naaafherne, sosky a zo siat detske princeznovske saty, cena okolo 20€, cize konkurencne normalna a su to nadherne kusy precizne usite a kvalitne. Ale normalne saty nikdy, vsetko skoncilo v kosi.

avalora
12. mar 2022

@fineta lenze tu ta vysokohorska prirazka ma aj nejaku kontrolu, ean kod, overene, nezavadnost... Takze z ali by som si dala velky pozor, co kupim. Kozmetika chemicke nieco nie su nebezpecne veci v predajniach, to, ze to nesplni 6% zlozenia ale len 4% z toho este nerobi nebezpecny vyrobok. Z Ali by som neriskovala v zivote nikto to nekontroluje.

fineta
12. mar 2022

@avalora velakrat som si vsimla v eshopoch, ze predavali rovnake doplnky ako su v ponuke na Ali za 3x vyssje ceny. SOI pokial viem, kontroluje aj eshopy. Prečo by som neobjednala rovnaku vec za tretinovu cenu? 🤷‍♀️

gabu_lienka
12. mar 2022

@martinka00623 mne vcera prisli nalepky na stenu po dvoch tyzdnoch, taktiez aj cajova suprava na hranie. Povodne dorucenie pisali az koncom marca. Uz som malemu objednavala aj pancusky a leginy, kvalita super.

simca06022011
12. mar 2022

@martinka00623 myslim ze to estimated delivery pisu najma kvoli refundaciam, pretože ak daju dlhšiu dodaciu lehotu tak maju na vybavenie dlhsi cas, ak sa zasekne posta niekde nebudú riešiť do toho termínu nic... Ja som teraz pozerala poslednu obj. Dodanie máj a uz ju mam tyzden doma.... Aj júnove dodanie mam a track and trace mi pise ze uz je na ceste, čiže do 2t to mam doma...

martinka00623
autor
12. mar 2022

Ja len zopar veci chcem objednat ... pretoze taketo tu u nas v obchodoch nenajdem ... najviac z bambino som zvykla kupovat alebo z tesca ... a trz skusim z tadeto ... len dufam ze nebudem este doma platit postovne ako z wishu ... a ze mi to pride naraz ...

avalora
12. mar 2022

@fineta eshop, ok to moze mat dnes ktokolvek, aspon na fakturu boli?? ja pisem o kamennych predajniach.

martinka00623
autor
12. mar 2022

Prosim poradite mi ... takze som iba vyskusala ... tento vankusik bol za 0.01 cent plus 0.23 doprava ... ked je prva objednavka tak jednu vec daju za 0.01 cent lenze tomuto nechapem preco mi takto vyslo ... este tolko budem doma platit zato ? Z karty mi uz stiahlo tych smiesnych 24 centov ...

skorpionik30
12. mar 2022

@martinka00623 uz by si nemala platit nic.....uz si zaplatila pri objednavani.....

martinka00623
autor
12. mar 2022
martinka00623
autor
12. mar 2022

Len nechapem ze preco mi to tak pisalo ...

martinka00623
autor
12. mar 2022

Tych 0.24 centov mi stiahlo ... tak uvidime ci nebudem platit este

radulienka95
13. mar 2022

@martinka00623 a čomu presne nerozumieš? Už nebudeš nič platiť

Strana
z2