Okradla ma Alza?
Dobrý deň, prosím o pomoc už som zúfalá. Dňa 20.12. 2020 som objednávala z Alzy hodinky Xiaomi Mi Band 5. Objednávala som to do Alza Boxu. Mal to byť vianočný darček avšak neposlali mi žiadny email ani potvrdenie či číslo objednávky. Peniaze ale stiahli. SMS o stiahnutí peňazí mám. Kontaktovala som ich telefonicky nikto mi nezdvíhal písala som im email neodpovedali. Písala som aj na Alz.sk ale tiež nikto nič. Skúšala som volať už aj na centrálu do Čiech ale tiež bez odpovede. Poraďte prosím ako to riešiť. Ďakujem.
@petuskaa1 no ved viem, bud to, alebo telefónne čísla... 🤦🏻♀️ Ale väčšinou nám to preberajú, zábavný problém je aj keď sa nevedia prihlásiť a zúria do telefónu, že sme im zmenili heslo.. A prídeme na to, že email napísali zle. No nám sa bežne stávalo, že keď sa nestíhalo, viezli sme ešte večer cestou domov zásielky do depa, zboznovali to o 19-20tej😂 to boli časy 😂
@simca06022011 jasne pravidelne chodím každý večer do depa ale nás poznajú sme v okrese najsilnejší takze sú aj ochotný.

@simca06022011 mame toto iste,vies koľko ľudí si zle zada mailovú,pošlem im tovar nepreberú veď ja som nemal potvrdenie o objednávke,tiež keď je toho veľa a nestíha sa tak nedvíhame ale riešime všetko keď kuriér už zoberie balíky a to sú tiež parádne množstva denne.