Podvod e-shop mancini.sk

terka7468
16. nov 2024

Dobrý deň, chcem si posťažovať na e-shop "Mancini.sk" na ktorom som si v júly 2024 objednala tovar v hodnote 35,93€. Tovar mi neprišiel ani po 10 týždňoch od zadania objednávky. Keďže mi tovar nebol doručený tak som v októbri 2024 požiadala o vrátenie peňazí, ktoré mi doteraz neprišli. Neobjednávajte z tejto stránky, ak nechcete prísť o peniaze.

stanulienkat
16. nov 2024

@terka7468 citala si na nete recenzie? Nemaju ich velmi dobre. Preposielaju z Aliexpressu veci.

janai1
16. nov 2024

@terka7468 tak mohla si si prečítať aspoň obchodné podmienky a ich stránke keď už nič iné nevieš.... Dodanie je 180 dní

miskamisiq
16. nov 2024

@terka7468 ja si obvykle dávam veľký pozor na ehopy ale, žiaľ, v ošiali som aj ja odtiaľ objednala tovar ale len za 10 euro. Prišiel mi po 3 mesiacoch. Keď som chcela objednávku stornovať aby mi vrátili peniaze, nedalo sa. Vraj sa mam obrátiť na spoločnosť so sídlom v Dubaji 🫣 keď mi tovar prišiel, ešte som musela zaplatiť 3 eura clo 🫣

3009
16. nov 2024

Aj ja som na začiatku roka sa nechala oklamať, ale objednala som len sporiteľničku za pár eur, ktorú som potom našla za pár centov aj na shein. Síce dorazila, ale až po niekoľkotýždňových urgenciách. Nikdy viac!!!!

maranco
16. nov 2024

@terka7468 varuje pred nimi aj SOI aj tu je množstvo diskusií o nich
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...

terezkaarthuramax
16. nov 2024

Ďakujem že si vytvorila diskusiu. Mam u nich ešte nezaplatenú objednávku. Idem ju hneď zrušiť.

slavomy1
4. jan 2025

Mancini se tváří jako tuzemský eshop, ale pozor – je to distributor anebo partner asijského obchodu, o čem se na stránce nedovíte. Předpokládáte, že objednané zboží vam přijde za par dní, protože expedice je do 24 hodin, a v připade nespokojenosti jej můžete bez problému vrátit, dokonce do 100 dní! Nic z toho však není pravda! Zboží vám bude doručeno po více než 2 měsících přímo z Asie, je nekvalitní, laciné, zkratka šmejd! V případe, že se ho rozhodnete vrátit, musíte vyplnit formulář a na jeho vybavení čekáte další měsíc. Pak se dovíte, že mancini není prodejcem a vlastně s vrácením zboží nemá nic společného, ale pošle vám adresu obchodu v Asii… Proto pro mě Mancini nikdy více!

catalimka
28. jan 2025

Mancini uz nikdy viac!!! 3mesiace trvalo dodanie, a to co prišlo, sa ani zdaleka nepodoba tomu co maju nafotene na e-shope. Otras!!! Tiez som este musela na poste doplacat 3eura.

romanisko11
27. feb 2025

Tiez som sa nechal okradnut.tovar mi prisiel po 3 mesiacoch na dva krat a to som musel zaplatit clo 3 eura a nedostal som to co co povodne objednaval.na reklamaciu nereaguju len vyhovorky.pozor Neobjednavat

peterhegi
28. feb 2025

Podvodníci po 3mesiacoch ani tovar ani peniaze ,44 e,

quintee
10. mar 2025

Pozor mancini su podvodníci,nepríde vám ani tovar,ani nevrátia peniaze po reklamácii.Pozor nič odtiaľ neobjednávať

michal33mimka
13. mar 2025

Rad by som sa spojil a podal trestne oznámenie na tu firmu lebo aj mňa okradli !!! Bolo by super dostať svoje od podvodníkov

romanisko11
13. mar 2025

@michal33mimka bude nas vela

bobahudec
14. mar 2025

@terka7468 aj ja som sa dala nachytať.Nikdy neplatim vopred radšej priplatim za dobierku.Tovar mi našťastie prišiel po troch mesiacoch ale každý balíček keďže boli tri prišiel zvlášť a za dva som musela ešte zaplatiť clo tri eurá čiže plus šesť navyše... Nikto však nie je vinný.Učíme sa na vlastných chybách

bobahudec
14. mar 2025

@bobahudec Myslím tým že vlastne neustále vypisovanie s nimi končilo stále rovnako ony zato nemôžu 🫣takže mancini viac nie aj keby boli jediná možnosť 😐

maranco
14. mar 2025

@bobahudec clo si neplatila to sa platí pri balíku nad 150€, platila si poplatok pošte za uloženie balíka v sklade

vladaro
24. mar 2025

Bohužiaľ musím potvrdiť len to čo tu je napísané. Tovar nepríde. Peniaze nevrátia. A keď napíšete aj zlú recenziu na ich stránku, nebude zverejnená.

shutka
17. apr 2025

@michal33mimka Ahoj, aký by bol postuo. Škoda nižšia ako 266 € je len priesupok. Mňa odrbali o 84€.

romanisko11
17. apr 2025

@shutka keby podame na policii hromadne by to riesili.pisal som na soi a je to v cechach tak nic nespravia

maranco
17. apr 2025

@romanisko11 zmluvu si uzatváral s obchodníkom v Dubajskom hoteli, takže musíš riešiť cez arabskú obdobu SOI

dagmar2521
30. apr 2025

@terka7468 presne ten istý prípad, objednala som darček pre vnuka ešte v októbri na Vianoce, doteraz nič neprišlo, ani nepríde. až potom mi dcéra povedala, veď si pozri recenzie, ale už bolo neskoro. niekoľkokrát som im písala, vždy tá istá odpoveď, keď som volala na ŠOI tak som dostala odpoveď, že sťažnosť treba riešiť cez Europske spotreb. centrum a áno Spojené arabské emiráty mi za to nestoja. prišla som "iba" o 30€. ale poučenie stojí za viac.

maranco
30. apr 2025

@dagmar2521 napríklad SLSP blokuje platby na bankový účet mancini, keby to urobili všetky banky bolo by menej nespokojných zákazníkov

martulka48
30. apr 2025

@maranco bohužiaľ mne SLSP neblokovala platbu. Dnes mi prišiel balíček po 2 mesiacoch, platila som ešte clo 3.- €. Topánky bez krabice, je to vystrihnutá a zošitá nejaká koža, o číslo menšie ako je tradičné číslovanie u nás. topánky sa ani zďaleka nepodobajú obrázku z ponuky :( Skrátka Číňanom som darovala 30.- €.
Nikdy viac!!!!!!!!😈

maranco
30. apr 2025

@martulka48 bolo to asi pred 2-3 rokmi keď mi známa celá rozhorčená volala, že jej niečo nefunguje nakupovala na internete a vrátili sa jej na druhý deň peniaze nazad na účet, keď som zisťoval podrobnosti tak spomenula mancini, tak som jej povedal že môže ďakovať banke, že ju uchránila pred podvodom

skús napísať banke svoju skúsenosť, prilož link na vyjadrenie SOI a pýtaj sa prečo ťa banka neochránila pred podvodníkmi
neviem či to už neblokujú alebo si mancini často mení čísla účtov a banka to rýchlo neaktualizuje

maranco
30. apr 2025

@martulka48 Číňan z toho nedostal viac ako 10€, zvyšok išlo mancini, objednávajú u najlacnejších s pochybnou kvalitou, ak si kúpiš na AliExpress tak ti dovezie riadny kuriér a nič nedoplácaš, žiaden pochybný poplatok slovenskej pošty podvodne nazvaný clo

Zásielky do hodnoty 150€ sú oslobodené od cla

martulka48
30. apr 2025

@maranco už ma nachytali 2. x. Vlani mi tiež poslali také pokrčené, sandále ( na obrázku krásne), nedali sa ani obuť, ale myslím, že vtedy sa inak volali. Asi budem musieť oželieť tie prachy, lebo už nie som ochotná platiť ďalšie poštovné s malou nádejou, že by mi peniaze vrátili 😢

dagmar2521
2. máj 2025
dagmar2521
2. máj 2025
martulka48
2. máj 2025

@dagmar2521 chcela som tu pridať obrázok toho čo ponúkali a toho čo poslali, ale už som pôvodnú ponuku na ich stránke nenašla :( 😈 Je to na porazenie, že vôbec štát dovolí takýmto šmejdom obchodovať

rasto7604
6. máj 2025

@peterhegi hovada