Poznáte špajzovú aplikáciu na správu zásob?
Ahojte baby, prosím Vás používate resp poznáte nejakú špajzovú aplikáciu kde môžem zapísať čo všetko mám v špajzi a ich dátum spotreby? Aby som to mala všetko jednoducho v telefóne a nemusela sa na produkty extra pozerať a kontrolovať. Ďakujem vám
@zuzanockamt ja dam uvarit dve salky a jeme ju od nedele do utorka..taky hrniec asi ani nemam co by som tam kilo spravila.. 🤣
@lenkakravcova toto.ma.mat na starosti skladnik a nie aplikacia..objednavanie a uskladnovanie tovaru aby tam nestali stariny..kazdy pticetny clovek doplni starsiu varku a novsiu da.dozadu.ale.ja mam pocit ze v dnesnom.svete stratili.zeny schopnost.rozmyslat a co im nepripomenie telefon to nie su schopne urobit.minule som zacula uryvok z rozhovoru dvoch dam.ze dala som si pripomienku aby som nezabudla vymenit tampon no skoro ma vykotilo.
Osprosteli sme uz uplne. 😱🙈🙉
@zuzanockamt asi sme viac masozravi 🤣🤣🤣
@saxana000 no nielen masozravy, my za salku ryze spravime a jeme ju 2-3 dni
Skús klasiku, pero a papier. 🙆
@doriiis To máš pravdu, že variť vo veľkom neznamená variť nezdravo, ale potom mi nesedí to,čo si napísala, že jedna nedeľa = 3 kg múky a 5 l mlieka, veď to je obrovské množstvo, keď aj varíš na dva dni, tak za deň 1,5 kg múky, to je na štyroch takmer 400 g múky na deň, to je veľké množstvo.
@zuzanockamt ...ako povieš.
@doriiis píšeš "...knedla min 1kg múky,halušky vyše 1 kg múky,pizza min 1kg múky,plnený langoš ani nehovorím... Kuracie nugetky robím bežne z 2kg mäsa.Je nás doma 5...Tolko,že to stačí akurát tak na obed a potom večer zase nie je čo jesť."
Potom píšeš ".....to,že niekto vari vo väčšom, neznamená,že vari nezdravo."
Buď tomu nerozumiem alebo som úplne blbý, ale ja som v tvojom jedálničku nenašiel vôbec nič zdravého. Ak k tým múčnym jedlám prirátam ešte nejaký tučný syr, sladký kečup alebo hranolky k nugetkám a pod. tak mi to príde vzorová ukážka nezdravej stravy. 🤔
@fido69 Ale pre dvojmetrových mužov a športovcov to asi neplatí 🤷 Na koni je všetko možné 🤷
@zuzanockamt
@fido69 ..... chvalabohu,že žijem v dobe a v rodine,kde nikto nekuka na to,koľko kto zje.Neviem,či ste mali niekedy doma aktívneho 13 ročného športovca,ale budis.Kludne si sledujte ďalej,kto koľko zje a riešte úplne kraviny.Mier✌️
Raz za pár mesiacov prehrabem suché potraviny či to neožilo, čo je po záruke vyhodím alebo spotrebujem, keď viem, že chcem variť napríklad z rajčinoveho pretlaku tak pozriem či mám za 5 sekúnd. Nemáme litre a kilá potravín aj keby sme na to mali miesto. Jediná výnimka je mlieko, to kupujeme v kartóne.

@zuzanockamt ...no tak záleží,koľko vás doma je.