Poznáte špajzovú aplikáciu na správu zásob?
Ahojte baby, prosím Vás používate resp poznáte nejakú špajzovú aplikáciu kde môžem zapísať čo všetko mám v špajzi a ich dátum spotreby? Aby som to mala všetko jednoducho v telefóne a nemusela sa na produkty extra pozerať a kontrolovať. Ďakujem vám
aj mne by sa také niečo zišlo, už dlhšie uvažujem nad tým. Ako riešenie mi napadla excelovská tabuľka, kde sa dá nastaviť, že keď sa záruka bude blížiť ku koncu, farebne sa automaticky vyznačí. Mala som to tak urobené v práci. Len kto by to všetko tam nahadzoval 🙂. Inak sa čudujem, ako málo rôznorodé majú ľudia zásoby. Ja okrem toho, že mám aj vlastné zaváraniny v dosť veľkých množstvách, držím skoro všetko čo potrebujem na každodenné varenie v množstvách menších. Na nákup sa dostanem max. 1x do týždňa, ale to dokupujem najmä čerstvé veci. Suché potraviny, ako rôzne druhy ryže (basmati, arborio, čierna, hnedá, divá), pšeno, pohánku, quinou, slzovku, amarant, strukoviny (cca 10 druhov), oriešky a semená (min. 20 druhov), sušené ovocie, koreniny nakupujem cez internet v cenovo výhodných množstvách. Potom rôzne druhy cestovín, pestá, omáčky, kokosové mlieko, med, atď. Čiže v špajzi by som s ľahkosťou narátala min. 200 položiek. A to už je celkom náročné udržať si prehľad o množstvách a zárukách.
@deti95060810 no 30 kg cukru to je mega veľa, pamätám raz sme kúpili 10 kg cukru že na zavaranie akože tri roky sme z neho zavárali 😂
@zuzanaam presne som chcela dat autorke tu istu radu, excelovska tabulka a nejaky system oznacenia, co sa blizi ku zaveru. Autorka, excel skus. Nie je to asi na mobil, ale v pc to mozes mat a je to prehladne. Osobne na toto (spajza) excel nemam, ale na ine veci mam a funguje mi to 🙂
@zuzanaam
@mapypotkancek ďakujem vám baby, našla som jeden, stiahla som si ju a je celkom super. Krásny deň vám prajem
Autorka ja si na všetko veľkým píšem centrofixkou, nech mi to hneď udrie do očí.
Ja mam system, ze hned nahravam do nakupneho zoznamu, ktory zdielam s muzom, ak vyberiem zo skrine nieco trvanlive ako horcica, kecup a pod. Alebo led mi nieco konci. Mame to obaja v mobile a kto ide na nakup, tak kupi co treba a odskrtne zo zoznamu. Dalsia aplikacia by Bola Len zbytocne zataz. Ostatne veci mam nakupene podla.toho, ako casto ich miname.
U Nas sa jedine vyhadzuju cokolady a bonboniery, lebo mnou pribuzni nechapu, ze to je nieco, co sa u nas malo jedava a ked uz mame.chut, tak si kupime to nieco, na co mame chut.
Autorka akú apku si na to prosím našla?
Hladaj v aplikáciách napr. pantry inventory a pozri čo by ti vyhovovalo, je ich tam dosť.
Ďakujem, musím pozrieť či je aj na android
@nikha2809 áno je kuk na playstore

@fido69 ...áno,tu je veľa takých smiešnych veci.Napriklad,že niekto si myslí,že inému na jeho názore záleží🤷A že niektorí si myslia,že majú patent na rozum.