icon

Prečo bol tejto žene zrušený účet?

7. okt 2025

Dobry den, nerozumiem preco kamaratka mamicky, ktora zomrela ma zruseny ucet. Asi si pamatate, ze tu pisala jedna mamicka s 2 detmi malymi, ze je velmi chora a zomiera a ako sa ma rozlucit s detmi. Vcera pisala kamaratka tejto mamicky aj sem do diskusii a aj na svoju plochu, ze ta mamicka zomrela. Bolo mi to velmi luto. A teraz som si chcela precitat este profil tejto kamaratky danej mamicky a profil zruseny, pre porusovanie pravidiel. Nechapem.

autor
7. okt 2025
@anonym_799dd5

@anonym_autor

@anonym_799dd5 Hrozne. Dakujem, aspon uz viem ze to bolo vymyslene.

anonym_5fb515
7. okt 2025

By som sa nečudovala,keby autorom tejto diskusie bola zrušená uzivTelka 😅😅

janka_23
7. okt 2025

Pre mna totalne choré ze si niekto dokáže nieco takéto vymyslieť. Kam tento svet speje

anonym_845fed
7. okt 2025

ja som si s nou pisala spravy, nechce sa mi verit ze to je vymyslene

vladuska20
7. okt 2025
@anonym_845fed

ja som si s nou pisala spravy, nechce sa mi verit ze to je vymyslene

@anonym_845fed tak isto maju mk moznosti ako si overit info,ci je pravdiva,ci nie.Len tak by to nezrusili.

autor
7. okt 2025
@anonym_5fb515

By som sa nečudovala,keby autorom tejto diskusie bola zrušená uzivTelka 😅😅

@anonym_5fb515 Tak to asi tazko. Nechapem, ako ta nieco take aj mohlo napadnut. A este ti na to aj like dali. Cele to je smutne, ze si nieco take dana osoba o kamaratke vymyslela. K tejto teme podla mna vobec nepatria rehotajuce smejliky.

alica110
7. okt 2025
@vladuska20

@anonym_845fed tak isto maju mk moznosti ako si overit info,ci je pravdiva,ci nie.Len tak by to nezrusili.

@vladuska20 MK nie je polícia. Každopádne možno zistili, že mala dva účty s písala rôzne diskusie, to si viem predstaviť, že možno takýmto spôsobom.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
columbovazena
7. okt 2025

@anonym_autor Dnes som čítala ( nadpis diskusie neviem), že vraj to MK vymazal, keďže vraj išlo o klamstvo z oboch strán

anonym_5fb515
7. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_5fb515 Tak to asi tazko. Nechapem, ako ta nieco take aj mohlo napadnut. A este ti na to aj like dali. Cele to je smutne, ze si nieco take dana osoba o kamaratke vymyslela. K tejto teme podla mna vobec nepatria rehotajuce smejliky.

@anonym_autor 🙄🤦🏻‍♀️lebo tie "čo mi dali like"vedia čítať s porozumením narozdiel od teba