icon

Prečo niektorí potrebujú ponižovať a ubližovať?

2. okt 2025

Čo vám dáva do života, nie ako človeku, ale ako žene - matke, ak ubližujete tu svojimi komentármi iným ženám, matkám v núdzi? Nieje to zbabelé? či choré? Urážate, zosmiešňujete, radíte nezmysli.

nekonecna_katastrofa
2. okt 2025

Tato otazka sa tu opakuje pravidelne.
Kedysi (ked este neboli anoymne prispevky) na nu jedna pouzivatelka odpovedala nieco v zmysle, ze "lebo zeny su frustrovane, nemilovane, zakerne, nestastne" atd (proste zle). Tak som ju s tym konfrontovala, ci sa tak aj ona citi, pretoze presne do mna raz v jednej veci uplne zbytocne rypala (a poukazali na to aj ine zeny). Mozno by sme boli prekvapene, kolko z anonymiek, co tu napisali, ze to robia len nestastne a zle zeny, sa v niektorych starsich prispevkoch zachovali tiez rovnako. Pre toto mi vadia tie anonymy, lebo clovek potom nevidi, ci dana osoba je aspon konzistentna a vyrovnana vo svojich nazoroch.
Inak ale uplne suhlasim s @melanta. Niektore otazky su hlupe a aj niektore zeny su hlupe a nepomoze ich ofukovat a lutovat, ale narovinu im napisat pravdu, aj ked boli.

muzula
2. okt 2025

ja len k tym "anonymom" - vsetci sme tu anonymni, pri zakladani konta prevadzkovatel nijak uzivatela neverifikuje. Je uplne jedno, ci sa volam Eva Kratka, alebo anonym_7bs3fn

nyusika
2. okt 2025
@muzula

ja len k tym "anonymom" - vsetci sme tu anonymni, pri zakladani konta prevadzkovatel nijak uzivatela neverifikuje. Je uplne jedno, ci sa volam Eva Kratka, alebo anonym_7bs3fn

@muzula mam na toto iny nazor...pod mojim nickom som registrovana a prispievam uz x rokov.
takze som tu znama ako nyusika...ty si znamka ako muzula...ale kludne mozes cokolvek napisat ako anonym - aj sama sebe mozes odpovedat

cize v akejkolvek diskusii budes mat x aninymmnych nockov, nebides vzdy anonym 321xy

rejka7
2. okt 2025
@nyusika

@really8 za inych sa lahsie hanbi

@nyusika, ty sa ani nevieš slušne vyjadrovať, len rýpať do druhých. Veľmi, veľmi komentáre pod úroveň máš.

really8
2. okt 2025
@nekonecna_katastrofa

Kedysi (ked este neboli anoymne prispevky) na nu jedna pouzivatelka odpovedala nieco v zmysle, ze "lebo zeny su frustrovane, nemilovane, zakerne, nestastne" atd (proste zle). Tak som ju s tym konfrontovala, ci sa tak aj ona citi, pretoze presne do mna raz v jednej veci uplne zbytocne rypala (a poukazali na to aj ine zeny). Mozno by sme boli prekvapene, kolko z anonymiek, co tu napisali, ze to robia len nestastne a zle zeny, sa v niektorych starsich prispevkoch zachovali tiez rovnako. Pre toto mi vadia tie anonymy, lebo clovek potom nevidi, ci dana osoba je aspon konzistentna a vyrovnana vo svojich nazoroch.
Inak ale uplne suhlasim s @melanta. Niektore otazky su hlupe a aj niektore zeny su hlupe a nepomoze ich ofukovat a lutovat, ale narovinu im napisat pravdu, aj ked boli.

@nekonecna_katastrofa to ze niekto napise nieco napriamo a drsne neznamena ze je zakmplexovany, nestastny, ma zivot na hov o a podobne. Proste taki niektori su a bodka. Keby sa ma kamoska opyta ci moze v tehotenstve margotku tak jej rovno poviem ci jej nehrabe. Tak ako tu.
To ze su na druhej strane automaticky frustrovane zeny je len taka obhajoba blbiek aby sa citili lepsie. Nieco ako ked stretnu peknu babu tak ju automaticky maju za hlupu/zlatokopku/tatkovu dcerenku atd.

anonym_ba18ec
2. okt 2025

Napíšem za seba.
Snažím sa vždy poradiť ako najlepšie viem, povzbudiť, úprimne pochválim. Nebudem tvrdiť že som nikdy nikoho neurazila, áno , urazila. Ale rozhodne nie tak a v takej miere ako to tu niektoré robia deň čo deň. Myslela som si, že možnosť komentovať anonymne využívať nebudem. A využívam. Nie preto, že sa hanbím za svoje názory, nie preto že som frustrovaná a potrebujem sa niekde, na niekom vybúriť, ale preto, lebo ten komentár nevedia priradiť k nick name. A mnohé tu rady vytiahnu čokoľvek na hocikoho.

autor
2. okt 2025
@nekonecna_katastrofa

@nekonecna_katastrofa vsimni si, ze prvy komentar byva vzdy ten najhorsi, uplne odpisujuci, niekto si nim potrebuje nieco dokazat, aby vsetci s nou suhlasili. A mas dojem ze ak niekto potrebuje radu. Tak mu pomoze, ak jej z 10 rad 5 napise, ze je uplna nula, a druhych 5 ze im jej luto co sa jej stalo a ani jedina sa nevyzna do jej problemu aby jej pomohla.

autor
2. okt 2025
@nekonecna_katastrofa

@nekonecna_katastrofa ta prva co napise komentar, napise akukolvek blbost, len s tym zamerom, ze dufa v to.. ako cele dalsie stato oviec pojde za nou a budu jej prikivovat ako dobre ublizila.

anonym_24665f
2. okt 2025

a co vlastne chces docielit touto temou? vzdy budes mat rozne tabory, to nezmenis.

autor
2. okt 2025
@anonym_24665f

a co vlastne chces docielit touto temou? vzdy budes mat rozne tabory, to nezmenis.

@anonym_24665f alkoholik sa nikdy nezacne liecit, pokial si sam neuvedomi ze nim je.

anonym_24665f
2. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_24665f alkoholik sa nikdy nezacne liecit, pokial si sam neuvedomi ze nim je.

@anonym_autor nemyslim si ze zakladanie takychto tem zmeni zeny a ich myslenie.
vies preco alkoholici piju? takisto ako nevies preco ludia piju, nevies preco tak niektore reaguju.

anonym_7f7b98
2. okt 2025

@anonym_autor Je fajn, že poukazuješ na tento problém. Mali by sme držať spolu nie si ubližovať.

anonym_9b65fb
2. okt 2025
@rejka7

@nyusika, ty sa ani nevieš slušne vyjadrovať, len rýpať do druhých. Veľmi, veľmi komentáre pod úroveň máš.

@rejka7 súhlasím s tebou. Ona očividne nechodí do práce a tak má čas všetko komentovať a urážlivo.

anjelicek26
2. okt 2025

Ja len k teme ponizovanie a ublizovanie... niekedy pravda boli...niekedy su niektore rozhodnutia tazke, nevyhnutne a zlozite ... niekedy "boli" alebo "urazi", ked ti niekto ukaze, kde robis chyby... my dospele zeny mame ego ako svet a pre pana ukazat nam chyby urazene na smrt... prijat radu, priznat si problem, pocuvnut nebodaj a spravit nieco, co mi niekto poradi... uplne mimo schopnosti niektorych jedincov 😅 Vacsina sa sem ide dramatickymi temami "vyplakat" a nejdu zmenit nic a este sa idu obranovat na konci, ze to vsetko nie je ich vina, ono sa to stalo samo... nie, v 98% sa to nestalo samo a takmer vzdy sa to dalo predvidat... len to v tom momente "nechcel" nikto vidiet... a vyhrabat sa zo dna sa da len - velkymi zmenami u samej seba...radikalnymi rozhodnutiami a odvahou... a pracou sama na sebe... neporovnavat, neplakat, zacat...

anonym_ee400d
2. okt 2025
@anjelicek26

Ja len k teme ponizovanie a ublizovanie... niekedy pravda boli...niekedy su niektore rozhodnutia tazke, nevyhnutne a zlozite ... niekedy "boli" alebo "urazi", ked ti niekto ukaze, kde robis chyby... my dospele zeny mame ego ako svet a pre pana ukazat nam chyby urazene na smrt... prijat radu, priznat si problem, pocuvnut nebodaj a spravit nieco, co mi niekto poradi... uplne mimo schopnosti niektorych jedincov 😅 Vacsina sa sem ide dramatickymi temami "vyplakat" a nejdu zmenit nic a este sa idu obranovat na konci, ze to vsetko nie je ich vina, ono sa to stalo samo... nie, v 98% sa to nestalo samo a takmer vzdy sa to dalo predvidat... len to v tom momente "nechcel" nikto vidiet... a vyhrabat sa zo dna sa da len - velkymi zmenami u samej seba...radikalnymi rozhodnutiami a odvahou... a pracou sama na sebe... neporovnavat, neplakat, zacat...

@anjelicek26 vo všetkom s tebou súhlasím, ale upozorniť na chyby a napísať pravdu sa dá slušne bez urážok, ponižovania...

anonym_ba18ec
2. okt 2025
@anjelicek26

@anjelicek26 ja tiež súhlasím.
Ale dá sa to napísať aj slušne , bez invektív typu " bezmozgové, chudery, jednobunkovce, dezolátka a pod "

nyusika
2. okt 2025
@anonym_ee400d

@anjelicek26 vo všetkom s tebou súhlasím, ale upozorniť na chyby a napísať pravdu sa dá slušne bez urážok, ponižovania...

@anonym_ee400d a kto moze za to, ze niektore za ponizovanie a urazku povazuju aj otazku "vies pouzit vyhladavac ?"
ako nazves zenu, ktora si pyta radu, ako vyd.bat so systemom ?
no sikovnica to nie je...
(to len ako priklad)

ste dospele, tak sa tak aj spravajte.
ked reagujete ako hystericke sliepky, tak pocitajte aj s adekvatnou reakciou.
pisem vseobecne, aby si sa zase necitila urazena a ponizena

nie vsetku tu papame a kakame do osemdesiatky...

nyusika
2. okt 2025
@anonym_ba18ec

Ale dá sa to napísať aj slušne , bez invektív typu " bezmozgové, chudery, jednobunkovce, dezolátka a pod "

@anonym_ba18ec
dezolat je vseobecne pomenovanie pre osoby, ktore veria hoaxom a konspiraciam - to je fakt, nie urazka

a to, ze niektore zeny vystupuju naozaj, ako keby mozog nemali - nuz, co uz...stava sa

anonym_ba18ec
2. okt 2025
@nyusika

@anonym_ba18ec
dezolat je vseobecne pomenovanie pre osoby, ktore veria hoaxom a konspiraciam - to je fakt, nie urazka

a to, ze niektore zeny vystupuju naozaj, ako keby mozog nemali - nuz, co uz...stava sa

@nyusika prosím ťa, oslovenie dezolát si/ste kedy začali používať ?jak také " ofce ".
A ty okrem toho používaš iné invektíva, urážky, čo sa naozaj čudujem, že ty tu ešte stále si.

really8
2. okt 2025
@anonym_ba18ec

@anonym_ee400d
@anonym_ba18ec ze vy dve ste jedna a ta ista osoba?

nyusika
2. okt 2025
@anonym_ba18ec

@nyusika prosím ťa, oslovenie dezolát si/ste kedy začali používať ?jak také " ofce ".
A ty okrem toho používaš iné invektíva, urážky, čo sa naozaj čudujem, že ty tu ešte stále si.

@anonym_ba18ec napriklad ake pouzivam ? konkretne, pls

anonym_ba18ec
2. okt 2025
@really8

@anonym_ee400d
@anonym_ba18ec ze vy dve ste jedna a ta ista osoba?

@really8 ja som ja.
Keď raz v danej diskusii máš anonym číslo, tak je to anonym číslo. A to číslo nezmeníš.

anonym_ba18ec
2. okt 2025
@nyusika

@anonym_ba18ec napriklad ake pouzivam ? konkretne, pls

@nyusika máš krátku pamäť, alebo už nastupuje starecká demencia ? Bežne by som sa takto nepýtala, ale ty to tak máš rada

really8
2. okt 2025
@anonym_ba18ec

@really8 ja som ja.
Keď raz v danej diskusii máš anonym číslo, tak je to anonym číslo. A to číslo nezmeníš.

@anonym_ba18ec dakujem za zbytocne vysvetlenie. Ale nebola by si ani prva ani posledna co ma dva ucty (a teda v jednej diskusii dva anonymy).

anonym_ee400d
2. okt 2025
@nyusika

@anonym_ee400d a kto moze za to, ze niektore za ponizovanie a urazku povazuju aj otazku "vies pouzit vyhladavac ?"
ako nazves zenu, ktora si pyta radu, ako vyd.bat so systemom ?
no sikovnica to nie je...
(to len ako priklad)

ste dospele, tak sa tak aj spravajte.
ked reagujete ako hystericke sliepky, tak pocitajte aj s adekvatnou reakciou.
pisem vseobecne, aby si sa zase necitila urazena a ponizena

nie vsetku tu papame a kakame do osemdesiatky...

@nyusika do takých diskusií sa nezapájam a už vôbec nie s úmyslom niekoho urážať, nemáme všetci rovnaký intelekt. Človek s tvojím charakterom ma nedokáže ponížiť ani uraziť 🙂

anonym_ba18ec
2. okt 2025
@really8

@anonym_ba18ec dakujem za zbytocne vysvetlenie. Ale nebola by si ani prva ani posledna co ma dva ucty (a teda v jednej diskusii dva anonymy).

@really8 nemám dva účty.
A dobre si to naštuduj, prosím ťa.
Ak tu raz odpovedám anonymne, tak pod jedným číslom.
A nie som ani tak zúfalá, že tu budem písať pod nickom a zároveň anonymom.

doriiis
2. okt 2025

Autorka, prepáč, ale keď sa nejaká žena, budúca matka opýta, že či si môže dať alkohol, cigu počas tehotenstva tak je sprostá nielen ona ale všetky, čo jej odpovedajú, že áno, môže.
Alebo keď mi nejaká minule napísala, že chlapci nepotrebujú očkovanie proti HPV, lebo nemajú krcok maternice a maternicu. Inak ako sprostou sa nazvať nedá.
Nehovoriac o tých, ktoré vedome plodia deti s luzrami, alkoholikmi, psychopatmi, atď.

alickapusinka
2. okt 2025
@really8

@alickapusinka ale no taaaaak😂

@really8 ja len či s aťa pýtal niekto an niečo nie je to tvoje tema raz ak je to tak nič sa na tom neda zmeniť.Nie no takaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

anonym_ee400d
2. okt 2025
@anonym_ba18ec

@really8 nemám dva účty.
A dobre si to naštuduj, prosím ťa.
Ak tu raz odpovedám anonymne, tak pod jedným číslom.
A nie som ani tak zúfalá, že tu budem písať pod nickom a zároveň anonymom.

@anonym_ba18ec ona to asi praktizuje často, že sa baví sama so sebou nick a anonym, ak jej nikto v téme nepritakáva ako taká " ofca " 🙂

really8
2. okt 2025
@alickapusinka

@really8 ja len či s aťa pýtal niekto an niečo nie je to tvoje tema raz ak je to tak nič sa na tom neda zmeniť.Nie no takaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

@alickapusinka ale alicka niekto ti slapol na otlak? Cmuk