icon

Prečo sú niektorí ľudia na Modrom koníku takí zlí?

5. apr 2025

Dobrý deň,

Úprimne ma mrzí, že som sa vôbec zapojila do nejakej diskusie no prečo sú niektorý ľudia na MK taký zlý? Opýtate sa otázku, nemyslíte to zle a zosype sa na Vás vlna kritiky typu nie si normálna, si chorá , choď ku lekárovi dať sa vyšetriť/ liečiť... nevinná otázka, ktorú ani človek nemyslí zle ani to nemá byť útok proti niekomu sa to otočí proti Vám. Ešte Vás obvinia, že Vy útočite. Mňa to mrzí. Prečo sú ľudia v poslednej dobe taký zlý? Ani ja nie som neomylná, niekedy niečo vypáli inak ako to človek myslí. Určite som nepísala s účelom niekoho uraziť. Už neviem ... prepáčte.

Strana
z2
dadis
5. apr 2025

@slovakboy Vacsina ludi sa jej snazilo vysvetlit, ze aj vylet vlakom do Ziliny do kina nie je nevyhnutna cesta (lebo nie nevyhnutne cestovanie inych ju poburovalo) a ona to stale brala ako utok na to, ze do toho kin isli.. pricom do polohy obete sa ona dobrovolne postavila..asi je to jej vzorec spravania.

oli18
5. apr 2025

"Preco niektori ludia na MK zakladaju hlupe diskusie?" Adekvatne k ich temam su potom aj odpovede.

lion777
5. apr 2025

@dadis bežné v populácii, sú to ludia hodne v egu. 🙂 Lístok ztp-s, stojí naozaj pár drobných. Namiesto pokory a vdačnosti, že má takúto možnosť, ide robiť toto čo vidíš.

bloger
5. apr 2025

Všeobecne je tu nejaký problém akceptovať, že je možné anonymne založiť diskusiu. Sú na to rôzne dôvody. V každom prípade MK toto umožňuje. A každý má právo využívať to.

terezkaarthuramax
5. apr 2025

Ach smutne

slovakboy
6. apr 2025

@dadis o tom neviem že by tu bola diskusia o ceste vlakom. Ale aj keby ju to poburovalo a bolo to zbytočné z jej strany, aj tak si nezaslúži nálepku, na základe ktorej ju odsudzujú aj v inej diskusii. Celkovo je to o slušnom správaní sa medzi ľuďmi, či už je tu niekto anonymne, alebo nie.

janagem
6. apr 2025

@slovakboy ja osobne súhlasil s ideou - nesúhlasím s autorkou ale, nakoľko viem o čom Dana diskusia bola, čo tam riešila a akým štýlom. A potom zrazu vytvorí druhu tému, kde ide zo seba urobiť ešte väčšiu obeť, dodám anonymné, aby si ľudia nevedeli vyhľadať o koho ide, ak im to nedojde. To je ako niekomu vraziť pastou na ulici len tak, ľudia ti povedia, že to nie je ok a tento človek potom pobeží na druhú ulicu, kde začne hovoriť o Tom, že nie je fér povedať niekomu, že sa zle správal.

Strana
z2