Prihlásili by ste sa do Bez servítky?
Nie
nie
Bez servítky hovorím, že nie.
Ani za milión!
Inak Jojka musi byt riadne zufala ked uz dava kazdemu ucastnikovi 1000 €. Potom, ze co za cuda su tam ..
Nie! To uz nie je relácia o varení, ale pojazdná psychiatria
Nemá to žiadnu úroveň, stačí mi vidieť pár minút a mam dosť.
Urcite nie,ale spoluziak zo strednej bol😁
NIE
Nie, neznasam byť ani na kamere v tescu 😅
Rada si pozriem, ale nehrozi ze by som sa prihlasila... a inak obcas je uplne jedno co clovek navari ked sa tam prihlasia len taki co jedia uplny extrem (ci uz sa jedna o veganov, alebo ludi co nic nemaju radi, atd).
Nikdy
Kedysi som to pozerala ale odvtedy je to katastrofa ešte viac, hadaju sa kritizujú a ani variť nevedia
Radšej pozeram Pečie celé Slovensko 😇
kedysi som chcela... ale ozaj kedysi keď to ešte s varením čo to malo spoločné....
ale to bolo pred 10 rokmi...
teraz už nie...
Nie pokial sa za peniaze nechces zhovadit nejakym intriganskym scenarom a urobit zo seba chuderu😂
V nemeckú to ma úplne inú úroveň takže tam možno, na svk určite nie
Kedze je to vsetko hrane a na scenar,a ludom tam vraj davaju zo stabu alkohol a musia medzi sebou vyvolavat sarvatky,aj taky,co su inak v pohode medzi sebou,len kvoli sledovanosti, tak urcite nie.
@caroline_ a odkial to mas ?
Nie,podobné TV "aktivity"ma ,chválabohu,obchádzajú.Je to všetko robené kvôli kamerám.
nie-rozumny clovek sa nestrapni za trosku penazi-to uz by museli moje deti naozaj hladovat a ja na tom byt biedne aby som sa zapredala .. nastastie mam zdrave ruky a nohy a peniaze si poctivo zarobim a nehambim sa pozriet do zrkadla ci na moju dceru ...
jasne. keby tých 1000e potrebujem... furt lepšie jak tá čo tu išla robiť do bordelu a potom sem poslala foto denného zárobku a nohavičiek čo dostala 😀
Určite nie
neprihlasila. ani to nepozeravam. hanbim sa namiesto tych ludi.
Do českého Prostřeno! možno áno ale do slovenského nikdy...s varením to nemá nič spoločné.
Na FB robili nabor do Bez servitky a TOP bol hned prvy koment : "A musim mat aj nejaku vadu,ked sa chcem prihlasit?" 😂🤣To hovori za vsetko😂
@zuzanka.zuzu to kde? 😂
Nikdy a cudujem sa,ze to ludia pozeraju.

Nie