Propagácia na Instagrame

ewelinka21
28. apr 2021

Dobry den, idem si k vam po radu.
Svagrina ma malicky butik s oblecenim. Pred covidom bola spokojna, nebola milionarka, ale po vyplateni vsetkych nakladov, jej isty zisk ostal. Bohuzial po covide je to inak.
Zamysla sa nad reklamou konkretne na Instagrame, zeby si propagovala prispevky. Bohuzial nevie ci do toho ist ci nie, ci to nebudu vyhodene peniaze.
Neviete mi niektore povedat, aky ste mali dosah, kolko viac followerov a hlavne o kolko viac nakupov/ zisku, ked ste si dali propagovat prispevky?
Dakujem a prajem pekny den

paulinka17
28. apr 2021

@ewelinka21 ja osobne nemám skúsenosť ale myslím že tým nemá čo stratiť, nech skúsi...

karelova
28. apr 2021

@paulinka17 to nie je pravda, ze nema co stratiť, pretože máloktorý influencer to robi len za barter, chcu za to aj zaplatiť, proste klasická reklama.

vikinka292
28. apr 2021

Na insta síce nie ale na Facebooku si raz za čas zaplatím reklamu a práve to mi nejakých tých zákazníkov prinieslo. A pri propagácii si môže zvoliť počet dní a koľko chce denne investovať. Takže keď skúsi za 10€ nič s tým nestratí. Potom by ju už vyše nemalo pustiť keď minie zvolenú sumu. Aspoň tak to je na Facebooku

ewelinka21
autor
29. apr 2021

@vikinka292 na IG je to presne tak isto... teda vam to prinieslo zakaznikov a v konecnom dosledku aj zisk vsak?

vikinka292
29. apr 2021

@ewelinka21 tak ja robim v úplne inej oblasti a to čo robím považujem skôr ako hobby dobre finančné ohodnotené a nie ako zdroj príjmu. Ale ak môžem povedať tak áno, prinieslo mi to aj zákazníkov...