icon

Rondogo.sk - skúsenosti?

poleva
12. nov 2019

Ahojte mamičky chcem sa opýtať včera sme nakúpili v jednej obuve , a dostali sme tieto 2 žreby...Má s nimi niekto skúsenosť ? Točí sa každý deň s kolesom a dajú sa vyhrať pekné ceny.
Nikdy som o tom nepočula, ale podľa internetu táto hra beží už dlho,,poprosím skúsenosti či postrehy,ďakujem pekne

rimbaba
22. nov 2021

Porovnajte si ceny ponukanych tovarov s cenami na e-shopoch a hned zistite, kde je biznis zakopany

sticker
tomasko1990
18. dec 2021

Pri každom žrebe musíš zadať svoj email a ešte si aj vytvoriť účet, ja si skôr myslím, že je to nejaký zberač emailov a oni potom tú databázu predávajú na reklamné účely.

jerryss
31. jan 2022

Celá hra je na to aby z vás vytiahli prachy. Tie veci sú šmejdy za veľké peniaze, alebo veci ktoré inde kúpite lacnejšie.

ruzenka1992
1. máj 2022

mam na rondo peniaze a ako si ich mam dat na ucet

spadnutaslivka
1. máj 2022

@ruzenka1992 klikneš na ne a klikneš na vyplatiť?

ironman1256
4. jún 2022

Síce. Asi neskoro na odpoveď, ale hrajem. To už pár dní a snažím sa o výhru 4000€ 😃 musím zbierať dieliky a fakt sa o to snažím, a je fakt super že môžem chytiť zľavu alebo také niečo. Zaberie mi to maximálne 20 minút možno menej čo si zatočím a na ďalší deň tak isto. Nezaplatila som do toho ani jeden cent a ani nemusím takže som z toho happy. A rondony som získala z kódu co som dostala z petcenter a hlavne z toho točenia😃 takže žiaden problém

hefo
4. jún 2022

@ironman1256 Reálne jediné, čo vyhráš, je pochybná zľava na vec, ktorú aj tak nepotrebuješ. Všetky ostatné ceny sú tam len na nalákanie...

zuzu21161
6. jún 2022

@poleva ja som kúpila bezdrôtové slúchadlá ktoré prišli rozbité :( ale vrátili mi peniaze

spadnutaslivka
6. jún 2022

@ironman1256 pokojne sa hraj- zabávaj. Ale na nákup mi to tam nepríde. Radšej si kúpim vec, ktorú chcem/potrebujem v poriadnom obchode a väčšinou ešte lacnejšie, ako núkajú na rondogo.

poleva
autor
6. jún 2022

@zuzu21161 kupila alebo vyhrala?

zuzu21161
6. jún 2022

@poleva kúpila

poleva
autor
6. jún 2022

@zuzu21161 a ako to suvisi s rondogo? 🙂

spadnutaslivka
6. jún 2022

@poleva asi normálne, nie? Veď tam na rondogo ponúkaj veci aj tak, že si ich môžeš kúpiť, nie len vyhrať

poleva
autor
6. jún 2022

@spadnutaslivka ale mna zaujimali vyhry a nie nakupy...ale dakujem za vysvetlenie...to som netusila,ze aj predavaju

zuzu21161
6. jún 2022

@poleva pretože za tie rondogy sa veci kupujú lacnejšie

poleva
autor
6. jún 2022

@zuzu21161 dakujem za vysvetlenie 🙂 ...skuste ich reklamovat..

zuzu21161
6. jún 2022

@poleva stalo sa preto hovorím kupované boli cez rondogo a to majú spoločné s rondogo

soviatko
6. jún 2022

Ja cez apku hrávam cca 2 roky, keď si spomeniem, alebo mi vyskočí upozornenie. Po dvoch rokoch sa mi podarilo vyhrať auto na diaľkové ovládanie pre deti. Nič som nedoplácala, výhra prišla do týždňa cez Packetu. Každú chvíľu sa mení systém hry. Kedysi sa dalo vyhrať vec naraz, teraz sa pri "točení" zbierajú jednotlivé dieliky k danej výhre. Prípadne si môžete vyžrebovať zľavu na nejaký výrobok. Každý deň máte 15 pokusov na "zatočenie", ak chcete točiť viac krát, už je potrebné si ďalšie pokusy dokúpiť.
Tiež som tomu neverila, pokým som niečo sama nevyhrala. No stojím nohami na zemi a určite do tejto hry nebudem vrážať žiadne reálne peniaze. Možno sa mi zas o rok, dva nejakú drobnosť podarí vyhrať.

spadnutaslivka
7. jún 2022

@soviatko to si prvá, čo "poznám". Ja to hrávam už asi 4 roky, kedysi to bol brutal, že si tie rondony akoby vložila do veci, ktorú by si chcela vyhrať a po nejakom týždni/dvoch si sa dozvedela, či si vyhrala alebo nie. Teraz je to už iné. Ale reálne som len v nejakých kvízoch a pod. po centoch nazbierala 5e, ale nemám odvahu im dať moje č. účtu, aby mi to vyplatili :D

simonecka008
7. jún 2022

Tiez som to hrala kedysi ale teraz nie ... stalo sa mi ze mi chybal jeden dielik na vyhru o 6000 eur a vyhral to niekto iny 😃 a tiez jeden dielik do 4000eur a tiez to na druhy den vyhral niekto iny 😃

ironman1256
7. jún 2022

@hefo každí ma na to zase iný názor... Niekto tomu veriť nemusí a nikto ano. Viete možno existujú ľudia ktorí to vážne vyhrali

ironman1256
7. jún 2022

@spadnutaslivka ano je to pravda, mam. To len ako čistú zábavu a možno premýšľam či niečo vyhrám. Nieje to zle samozrejme lepšie kúpiť cez internet a za lacnejšie nehovorím ze si tam. Niečo kúpim ale ako zábava to je fajn,😃

wolf_22
11. okt 2022

vždy ked nahram 24/25 puzzli tak to niekto vyhra a tak isto to majú aj ostatný kamarati takže je to ojeb celé rondogo .. len aby ste si tam založili učty s ktorými majú sponzorstvo a nič viac ... sú to šmejdi ojebavacky ...

pata222
21. nov 2022

Ja si myslím že celé je podvod to rondogo mne chýbal jeden dielik do 6000 eur a zrazu ho niekto vyhral 🤦‍♀️a popritom same sprostosti dáva máte zľavu na ten a na ten produkt komu to treba ??čo už už má to nebaví celé si myslím že to je podvod

zuzu21161
21. nov 2022

@pata222 moja reč

jonki
25. nov 2022

Dnes som sa o tejto hre dozvedela ( dostala som žreb) vytocila som zlavu na hrnce, ktore som si aj v minulosti chcela kupit ( tefal ingenio silver rada). Na alze su o 4€ Drahsie plus postovne ktore je v rondogo free. Teraz neviem ci hladat este dalsi hacik po prečítaní diskusie som skepticka.

radussska1
14. dec 2022

Dobrý deň chcela by som sa opítať mám zopár vyhier len je tam napísané že musím doplatiť poviem príklad 22 euro.Otazka znie mám kredit 48 euro čo som vyhrala.Odrataju to stoho alebo to musím doplatiť keď to doručia.Ako to je?? Vysvetli mi to niekto? Dakujem

spadnutaslivka
14. dec 2022

@radussska1 prečítaj si tam podmienky, ale pokiaľ viem, tak ten kredit je len na nákup v rondoshope a aj tam za to vezmeš len zľavu na danú vec a doplatiť musíš reálnymi peniazmi.

horvimt
18. feb 2023

@poleva známa tam vyhrala auto

lucimichi
3. mar 2023

@horvimt
@horvimt ved o auto sa tam ani nehrá