Rondogo.sk - skúsenosti?
Ahojte mamičky chcem sa opýtať včera sme nakúpili v jednej obuve , a dostali sme tieto 2 žreby...Má s nimi niekto skúsenosť ? Točí sa každý deň s kolesom a dajú sa vyhrať pekné ceny.
Nikdy som o tom nepočula, ale podľa internetu táto hra beží už dlho,,poprosím skúsenosti či postrehy,ďakujem pekne
Mňa dnes zablokovali, skoro rok som si zbierala tie žreby, že ich teda budem nahadzovať potom každý deň a blokli ma, hrám to už vyše troch rokov, nevyhrala som nič, len som zbytočnosti nakúpila, akože exkluzávne sady nožov, čo sa do týždňa zošúpali, smradlave parfumy, ktoré som používala v aute nakoniec aby to to prekrylo zápach z heetsiek a podobne.. vždy chýba jeden dielik a vždy to niekto iný akože vyhrá, dokolečka ked si všimnete tak výhry na 5 a 10 eur vyhrávajú tie isté osoby.. ked som minule dala 5 žrebov, tak mi napísalo, že denný limit je 5, no mala som vtedy 9 žrebov odložených, tak som dala jeden deň tých 5, druhý deň 4 a zasa prd makový, výhry sa nedočkáš, teraz som si odkladala vyše 40 žrebov skoro rok za nákupy v pepcu a prvý deň som dala 4, potom mi napísali, že možem od jedného partnera max. 1 denne, tak som dávala denne len jeden a dnes ma blokli a prišiel mi mail, nech im pošlem prefotené vbločky z nákupov.. Prosím? To kto si odkladá bločky z ponožiek, teplákov pre deti za pár šušní rok?? Nemusia ma ani odblokovať, ja už nemienim mrhať čas s nimi, pravidlá menia podľa seba ako ponožky, nedajbože by im došli dieliky a museli by vyplatiť výhru? neverím už tejto " hre"
Mám skúsenosť, že nie sú moc ochotné tie žreby dávať. Zažil som to.

@horvimt jaj myslíš hračkárske 😅