icon

Rondogo.sk - skúsenosti?

poleva
12. nov 2019

Ahojte mamičky chcem sa opýtať včera sme nakúpili v jednej obuve , a dostali sme tieto 2 žreby...Má s nimi niekto skúsenosť ? Točí sa každý deň s kolesom a dajú sa vyhrať pekné ceny.
Nikdy som o tom nepočula, ale podľa internetu táto hra beží už dlho,,poprosím skúsenosti či postrehy,ďakujem pekne

Strana
z3
lucimichi
18. apr 2023

@horvimt jaj myslíš hračkárske 😅

bloger
Autor odpoveď zmazal
lenitta
16. sep 2023

Mňa dnes zablokovali, skoro rok som si zbierala tie žreby, že ich teda budem nahadzovať potom každý deň a blokli ma, hrám to už vyše troch rokov, nevyhrala som nič, len som zbytočnosti nakúpila, akože exkluzávne sady nožov, čo sa do týždňa zošúpali, smradlave parfumy, ktoré som používala v aute nakoniec aby to to prekrylo zápach z heetsiek a podobne.. vždy chýba jeden dielik a vždy to niekto iný akože vyhrá, dokolečka ked si všimnete tak výhry na 5 a 10 eur vyhrávajú tie isté osoby.. ked som minule dala 5 žrebov, tak mi napísalo, že denný limit je 5, no mala som vtedy 9 žrebov odložených, tak som dala jeden deň tých 5, druhý deň 4 a zasa prd makový, výhry sa nedočkáš, teraz som si odkladala vyše 40 žrebov skoro rok za nákupy v pepcu a prvý deň som dala 4, potom mi napísali, že možem od jedného partnera max. 1 denne, tak som dávala denne len jeden a dnes ma blokli a prišiel mi mail, nech im pošlem prefotené vbločky z nákupov.. Prosím? To kto si odkladá bločky z ponožiek, teplákov pre deti za pár šušní rok?? Nemusia ma ani odblokovať, ja už nemienim mrhať čas s nimi, pravidlá menia podľa seba ako ponožky, nedajbože by im došli dieliky a museli by vyplatiť výhru? neverím už tejto " hre"

bloger
27. jan 2024

Mám skúsenosť, že nie sú moc ochotné tie žreby dávať. Zažil som to.

Strana
z3