icon

Ruža pre nevestu

3. apr 2023

Pozeráte? Čo si o tom myslíte?

diaszoky
22. apr 2023

@mirkava inac bola v europe 2 v sow 3 prasiatka a sa chvalila zr mala trijku zo zenou hnus ze sa stym chvali pred celym narodom

mirkava
22. apr 2023

@diaszoky také dievča na pobavenie, nevazi si samu seba. Dúfam že si ju Tomáš nevybral.

teleskop
22. apr 2023

@diaszoky MNE tam ona pride nanegativnejsia osoba, to zlo ake ma v ociach,,,nemozem si pomoct

autor
22. apr 2023

Dievčatá a čo Tomáš? 😃 Mohli tam aj krajšieho muža vybrať 😬 a kurevník sa mi zdá byť, nepríde mi to tak že by chcel už nejaký záväzný vzťah

ankare
22. apr 2023

On to tak hrá na každú, aby sa každá cítila jedinečná a obletovana, potom sú všetky hotové z neho. Nemusí byť taký v reali. A nezabudajme,že on je herec.

kristiii
23. apr 2023

Mne sa on ako chlap nepáči, ale s babami to očividne vie. Aspoň s tými naivnymi. Mne stačilo, keď Martine vysvetľoval, čo je pre neho intímne, že bozkávanie nie 🤣🤦 A určite nehľadá vzťah, je to len reality show a on je tam presne pre to isté, pre čo aj väčšina tých báb (ak nie všetky). Čiže pre prachy a aby sa zviditeľnili.

diaszoky
23. apr 2023

A hlavne nie bohac ved robi len modela

rene007
28. apr 2023

@ankare áno ale dobre že už vypadla, ona sa k Tomášovi vôbec nehodí, ani sa dievča usmiať nevedela

jana_eyre_2
28. apr 2023

Nepozerám (viem o čo ide len vďaka parodii na nete od nasratej ženy) a myslím si o takýchto programoch že je hrozne ak toto niekto považuje za zábavu.. samozrejme každý ako uzna za vhodné, to je len môj názor, nemusíte si ho brať k srdcu .

ankare
28. apr 2023

@rene007 vypadne dnes Diana?

sisa_s
28. apr 2023

@ankare aj marcela

ankare
28. apr 2023

@sisa_s wau...

katkami123
28. apr 2023

Mne Marcela a Niki prídu neskutočne nevyrovnané ženy, Marcela vyzerá ako štetka z Dubaja 😀 takze ak pôjde, len dobre bude… a Diana prečo?

rene007
28. apr 2023

@ankare áno dnes vypadla spolu s Marcelou a osobne nechápem čo tam stále ešte robí Priscilla

katkami123
28. apr 2023

To čo bola za upútavka na budúci týžden pre pána? 😀😀😀 všetky sa tam pohádali… chápem, že je tam už ponorka, aj dusno medzi babami, zas očakávať, ze všetky sa tam budú na seba usmievať sa nedá, ale zas neviem či toto musia dávať.

zojkaaa
28. apr 2023

@katkami123 aj ja som v napatiiiiiiiiiiii 😀😀😀😀

ankare
28. apr 2023

@rene007 prisci robí šou, je s ňou sranda, preto ju tam drzia

katkami123
28. apr 2023

@zojkaaa
Neviem či sa mi chce v celom hlavnom vysielacom čase pozerať jedna veľká hádka. Veď tie baby tam budú každá na seba žiarliť, čo cakal aj on? S každou sa tam bozkáva, každá je pre neho “jedinečná” a ešte sa majú na seba usmievať? Nejak sa mi to prestáva páčiť celé a Tomas chudák, tiež sa tam nemusí s každou olizovať ako puberťák.

ankare
28. apr 2023

@katkami123 naschvál každú zmotava a osamote každej vyjadruje,že je pre neho tá jediná 🤦

diaszoky
29. apr 2023

@ankare presne

diaszoky
29. apr 2023

Asi petrana chodila s testom a robila zo seba zaujimavu tak mi z toho vyslo

radacak
29. apr 2023

Videla som asi 2-3 časti, teraz som akosi na to nemala čas 🤷a čo si o Tom myslím? niektoré sú riadne trápne, umelé atď a tiež sa mi nepáči že sa olizuje zakaždým s inou 🤣

autor
29. apr 2023

No nabudúce to bude riadne peklo :D inak po včerajšej časti si myslím že v závere si vyberie Mirku. Aj keď mne osobne ona vôbec nepasuje.

diaszoky
29. apr 2023

Na fb vela zien pise ze vyhrala Petrana

akiana
29. apr 2023

Mne je akurat ten typek coraz nesympatickejsi a kazdym dielom skaredsi, nechapem co na nom tie baby vidia, ze sa onho tak biju. Bohaty tiez nie je, keby aspon to.

autor
29. apr 2023

Mirka, či Petrana - nehodí sa mi k nemu ani jedna 😃Mne Tomáš nevadí, nieje mi ani nesympatický, jediná vec čo by ma tak odrádzala od neho je že sa tam bozkáva už skoro s každou. Ja by som o takého muža nestála. A niekde rozprával, že išiel do show s tou podmienkou, že o všetkom bude rozhodovať sám a nepôjde sa podľa scenára. No neviem

casavina
29. apr 2023

Veď práve...on si môže povedať čo chce...no ak má zmluvu, že dáme ti honorár ak toto zahráš tak ak chce peniaze tak zmluvu dodrží...za porušenie zmluvy by platil vysoké pálky...

autor
29. apr 2023

@casavina inak škoda že tieto reality show nie sú reálne. Teda že by fakt bolo všetko prirodzené, veľmi by ma zaujímalo aké by to bolo.. Takisto bez servítky a podobné relácie. Myslíš že by to bola až taká nuda? Že za každou reláciou je nejaký scenár?

casavina
29. apr 2023

Ono aj tie ukážky sú na upútanie ľudí...je to reklama a tá jednoznačne funguje..

rene007
29. apr 2023

Mirka sa k nemu hodí najviac podľa mňa, skromné, inteligentné dievča, nieje umelá ako väčšina z nich, nehrá tam divadlo, je sama sebou...mne sa tiež páči...petrana čisté divadlo len aby to vyhrala, veľmi nasilu ide do Tomáša a to nieje dobré, všetci tvrdia že vyhrala ona no podľa mňa vyhrala Mirka, Virginia tiež v pohode ale na ňu teraz hodia špinu ohľadom cudzieho chlapa tak už len preto si myslím že Tomáš si ju nevyberie a to je dosť vážne obvinenie, Priscilla s tým dedinským správaním...tá sa k Tomášovi absolútne nehodí , chýba jej ženskosť, kebyže ja som s ňou mám skôr pocit že sa rozprávam s chalanom, a Tereza? Emocionálne veľmi labilný typ, kebyže sa tiež pohybujem vo vysokej spoločnosti by som si takúto ženu nevybral, ktorá sa mi hocikedy zosype, nezvládne nátlak spoločnosti a tak...ako chápem aj tie jej zdravotné problémy ale aj tak + tie jej tetovania, no mňa to na ženách odpudzuje, pre mňa po všetkých stránkach
vyhráva Mirka.