icon

Ruža pre nevestu

3. apr 2023

Pozeráte? Čo si o tom myslíte?

zojkaaa
29. apr 2023

@rene007 no silne pochybujem, ze sa Tomas pohybuje vo vysokej spolocnosti…inak suhlasim ale vo svete modelingu tik toku instagramu atd tam moze ist aj Tereza 🙂

dada0902
29. apr 2023

Môj názor je tiez mirku ze si vyberie tereza je labilna a Petrana by sa len boskavala asik jediná vec co dokáže a po tej ukážke byt jednou z nich balím aj ja kufre takého by som nechcela priscila tam je do počtu a virginia ta tiež

walentina7
Odpoveď bola odstránená
diaszoky
29. apr 2023

@walentina7 a kde to pisali?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
diaszoky
29. apr 2023

@walentina7 aha no kef petrana vyhra tak na tom bude nieco

ankare
29. apr 2023

@rene007 Mirka skončí tretia

katkami123
29. apr 2023

@rene007 Mne je zas Mira nesympatická ako také decko. Ego do výšin, príde z celodňoveho rande a ide sa tam chváliť, ze už aj ona sa bozkávala pred babami, ešte to spomenie niekoľko krát akoby to bola nejaka vyhra, keď ten chlap sa tam bozkáva s skoro každou. Mne príde nepochpopitelne ako idu o Tomáša bojovať, pritom v reáli by asi ani jedna takého chlapa, ktorý je každý deň na rande s inou s ktorou sa bozkáva, dúfam, že nechcela. Lebo z môjho pohladu to je nevera. Každá príde z rande vyškerená, každá ma pocit jedinečnosti, každej dáva rovnaké nádeje a hrá to na všetky strany. No chlap snov.

Terka mi tam príde povahovo najsympatickejšia, ale je vidieť, ze by potrebovala terapeuta a dať si psychiku dokopy. Zároveň tam pri Niki, Beate, Maci bola aj dosť šikanovaná, ten rozhovor na gauči, kde sa tam z nej začala tlstá Beáta s krivdu hubou vysmievať a Nikola so stočenými kilometrami, to bol čistý hnus.

rene007
29. apr 2023

@ankare ako vieš? A vyhrá naozaj Petrana?

katkami123
29. apr 2023

@ankare
Máš voyo?

autor
29. apr 2023

@katkami123 súhlas to s tou Mirkou 👍

ankare
29. apr 2023

@rene007
@katkami123 písala sem jedna kočka, ktorá pozná Mirku osobne,že jej povedala,že ona skončí tretia.
No a šíria sa fámy, že Petrana vyhrala.

rene007
29. apr 2023

@ankare baby majú prísne zakázané o tom informovať, čo a ako skončili a určite keby aj Mirka vyhrala alebo hociktorá, ani najlepším kamarátkam by to povedať nemohli resp. nemali lebo by sa to roztrúbilo + mastné pokuty, zmluvné podmienky o tom už ani nehovoriac, najmä víťazka nemôže prekecnúť ani slovo čiže kľudne mohla vyhrať a známym radšej povedala že skončila tretia, aby ju nepodozrievali že bola vôbec vo finále, čiže keby aj povedala že skončila druhá automaticky by už vedela kto je víťazka, lebo by si vyberal medzi dvomi. Čiže rozumná odpoveď povedať že som skončila tretia.

ankare
29. apr 2023

@rene007 uvidíme, zachvilu sa dozvieme. 🙂

teleskop
29. apr 2023

ak su tu rocniky nad 30 tak mi to zacina pripominat baverly hills 9210 😨😨😅

katkami123
4. máj 2023

Baby, kto v piatok vypadne.

draculla
4. máj 2023

@katkami123 podla mna odide Virginia

papulka1234
4. máj 2023

@katkami123 aj mňa by to zaujímalo 🙂

sisa_s
4. máj 2023

@papulka1234 na konci uz virginia nebola, takze niekde pocas dielu vypadla asi...a skoncilo bez rozhodnutia, nabuduce pojde bud tereza, alebo priscilla

katkami123
4. máj 2023

Nepozerajte niekto popredu? Ze viete?

autor
4. máj 2023

Na instagrame niekto písal, že Virginia odišla a ružu dostala Mira a Petrana. Pokračovanie komu dá poslednú ružu bude o týždeň lebo príde Tomášova mama pozrieť nevesty. Neviem či je to pravda ale tak písali 🙂

teleskop
5. máj 2023

ano je to ako si pisala autorka okrem toho z tej dredovej sa vykluva nejaka divna deva bozinku do tychto RS fakt normalni ludia nemozu ist, stale sa mi to potvrdzuje, kazda druha vyzerala akos nejakou poruchou osobnosti 🙂 ...Preco nejdu do politiky tieto baby 🙂

autor
5. máj 2023

@teleskop prečo divná? 🤔 Labilná je veľmi ale neviem či zrovna toto si myslela tým že je divná

ankare
5. máj 2023

@teleskop Tereza má podľa mňa minimálne tetaniu, to nie sú len vykyvy cukru toto. Chudinka, mala by pracovať so psychológom.

teleskop
5. máj 2023

ja nie som psychiater ale toto nie su poruchy uzkostneho typu, ci tetanie, to uz su poruchy osobnosti, moj laicky nazor...myslim tereza a ta s tymi ocami modrymi maju poruchy osobnosti....ostatne ako napr. Mirka- tam je len pokriveny charakter, a strasne vela zla a hnevu v sebe ma, alebo ta barberka, ta ma nulove ego a ide sa roztopit pri tomasovi a pcha sa mu do zadku..., ale tereza a modrooka su podla mna diagnozy, juj ako ma bavia tieto reality show 🙂 clovek tam tolko diagnoz najde, pre nas co chceli studovat tento odbor je to žužo!!! 🙂
Keby sa tu do mna nejaka sliepocka chcela pustit , ze ohovaram, tak "verejne forum" "socialna siet" "reality show" su moje tajne hesla ako odpoved 🙂 🙂

teleskop
5. máj 2023

@ankare Tereźa nie je chudinka, ver mi!!!

autor
5. máj 2023

@teleskop ja neviem či som niečo zmeškala alebo čo, ale mne sa Tereza zdá byť v pohode až na tie jej labilné chvíľky. Čo iné v nej vidíš zlé? 🙄

ankare
5. máj 2023

@teleskop poznáš ju osobne? Ja ju nepoznám, tak nemôžem vyslovovat diagnozy. Vidím ju len v telke pár minut raz do týždňa.
No a ohananie sa,že si chcela študovať psychológiu.... 🤦 To môže povedať ktokoľvek. 🤷 Keď vystudujes psychiatriu, potom frajeruj. Ani psychológiu nemáš vystudovanu a akoze analyzujes poruchy osobnosti. 🤦 Taketo individuá ako Ty, majú najväčšie sebavedomie a ego. 😅

teleskop
5. máj 2023

@ankare boze dievca ty musis mat sakra problemy v osobnom zivote ked ta irituje niekto cudzi na modrom koniku, to chce klud a nohy v teple...ak nezaberu bylinky, kludne treba navstivit odobornika, zjavne mas emocionalne problemy...tvoj alsi prispevok citat nebudem, az moc si vazim seba a svoj cas 🙂

teleskop
5. máj 2023

nevidim v nej nic zle, zlo ako v osobe som pisala o Mirke, 🙂