Ruža pre nevestu
Pozeráte? Čo si o tom myslíte?
@ankare
😂😂😂😂
@ankare ona ale reálne robila programu sledovanosť, bez nej to tam už nieje ono, áno možno je to žena ľahších mravov ale jediná ukázala pravú tvár už od začiatku, nehrala to na city a páči keď sa vie žena odviazať aj viac...keď sa na to pozriem teraz po poslednej epizóde tak ona mi príde zo všetkých báb najviac v pohode, už aj Mira mi liezla na nervy, tie jej diabolské pohľady 😐
@ankare
Tak Marcela je “dievča na kávu”, takže aj správne odpovedal 😀
@rene007 Nemyslim si ze je to zena lahsich mravov, ona tak len posobi, je za tym nizke sebavedomie, za desiatky rokov mojho zivota sa mi osvedcilo ze POVACSINOU sede mysky tr...ju prvu ligu, a tie najvyzyvavejsie zeny nemaju roky sex alebo hladaju toho princa praveho...toto bohuzial muzi nevedia, ze tie co najviac vela krat vyzeraju ako ku...y POVACSINOU su len velmi zakomplexovane a tuzia po pozornosti...To hovorim ako zena co to odpozorovala od zien z okolia...
Update: vypadla Priscilla
@rene007
Ako vieš? Máš voyo?
@katkami123 nie ale jedna baba už komentovala na FB
vcera som sa vobec nezabavila, tereza vo mne vyvolala az uzkost ako moze jedna zena tak hlboko klesnut, hanbila som sa aj za nu, uplne nestastna osoba bez kuska sebalasky...fakt som sa prvy krat nezabavila ☹ v tomto diely nebol za mak sebaucty vtipu nicoho, Pris. sa smeje fakt ako s mentalnym posithnutim, blondyna ma tak skaredy pohlad ze by niekoho uhranula a chuda petrana, ta mala ostat pri youtube videach...mamina Tomasa, boze ze sa za nho nehanbi...velmi smutny diel, pripomenulo mi to tie reality co JOJka za ne dostala pokuty lebo dehonestovali uctu cloveka...na toto by sa mala tiez pozriet Rada pre ..
@teleskop nesranduj, ja som sa celkom tešila na dnešný večer 🙄
@teleskop
Škoda…a to som čakala, ze buduca epizóda bude sranda, keď tam bude aj jeho mama. Tereza už iba na pohľad vyzerá, ze jej už od decka bolo asi veľmi ubližované, tetovanie je fajn, ale už ako ona vyzerá, to mi príde ako nejaká forma sebatrýznenia. Som len zvedavá na tých jej 10 minút, ktoré si pýtala od Tomáša, čo mu tam bude hovoriť. Jedinú upútavku som videla iba Petranu ako Tomasovej mame vysvetľuje, že zarábať si nahými fotkami na Onlyfans je vlastne úplne v pohode 😀🤦🏻♀️ a má podporu svojej mamy. 😀 Tak to tam je mega zmeska. Aj jeho mama nejakú vyhodí či stále tam budú tvrdnut všetky 4?
tak to je moje vnimanie vy to mozete vidiet uplne inak dnes, proste uz su ako take zveiratka, silne emocie, ide o vela a ukazuju sa charaktery a je to skor take smutne co clovek dokaze urobit a este pred svetom, svojou rodinou
@katkami123 tych 10 minut terezy je to co bolo pre mna tak ponizujuce ako pre zenu...a petrana vraj dava fotky v plavkach..tvrdila..
@katkami123 vyberie terezu jeho mama, asi ma v sebe spasitelsky syndrom...a vypadne pris, ktora sa smeje cely diel ako by si nieco fetla...no mna to uz nebavilo, smutne mi to prislo co tie devy porobili na kameru zo seba, uvidite
@teleskop
No to som dnes zvedavá, hlavne na ten Terezin prednes. 😀 Nieže by som to chcela vidieť, ale myslím, ze chlapi na Onlyfans nebudú platiť za fotky ženy v plavkách, keď je takých stovky na instagrame, a celkovo na ineternete a zadarmo. Tam už musí byť trochu iný obsah, aby sa im oplatilo za to platiť. Zas čo povie aj jeho mame otvorene na kameru, treba to podať sofistikovane. Ale zas asi všetci vieme aký je obsah na Onlyfans a čím je to známe 😀
@katkami123 vsetci vieme? ja netusim co je onlygans a neche sa mi to teraz ani hladat..
@teleskop
Ja len preto píšem, ze v mojom okoli sa z toho veľa chlapov smeje “modelka” z Onlyfans, že nech to pomenujú pravým menom. Čo článok, tam z 10-15 komentarov chlapov, ktorí sa smeju, nech tie zeny odtiaľ nevolaju modelky, ale nazvú ich správne čo sú.
@katkami123 to je nejaky eroticky portal?
@teleskop
Áno
@teleskop
Bohužiaľ, nestihla som Terezin prednes, neskoro som zapla telku. Ale toto pozriem cez záznam, navnadila si ma.
@katkami123 tak s poszri ako sikanuju, ato doslovne sikanuju to petranu, zachytila som aj nejake narazky na dusevne ochorenia....je tam velmi vela veci cez ciaru,,,
@teleskop
Práve to pozerám, som v bode, kedy Petrana prišla na stretko s jeho mamou
@teleskop
Práve som dopozerala. Podľa mna ale baby majú o Petrane pravdu. Ešte na začiatku sa po vypadnutí vyjadrila Martina, že Petrana im všetkým na začiatku povedala, že to vyhrá, neskôr to potvrdila v rozhovore aj Virgínia po vypadnutí, ze to babám hneď na začiatku povedala. Ja ľudí, ktorí chceli spáchať samovraždu, neľutujem. Mala som jednu susedku, ktorá bola aj mojou spolužiačkou na ZŠ, ktorá toto urobila a to dievča bolo čisté zlo. Tiež som sa snažila pomáhať, ľutovala ju a aj mi jej bolo ľúto a ako vďaku mi vrazila takú dýku do chrbta ako nikto. Takze po takejto mojej osobnej skúsenosti možem povedať, že verím tomu, že títo samovrahovia (nie všetci) bývajú najväčší manipulátori. Ešte som si spomenula na jednu moju známu, ktorej ex sa po rozchode vešal, ešte jej poslal MMS fotku seba ako viaže povraz. Samozrejme, že ho ratovali, chlap prežil. Bol to alkoholik, gembler, ktorý ju mlátil a psychicky týral. Pre mňa ľudia, ktorí sú ochotní druhých manipulovať svojim vlastným životom nie sú normálni a nemali by behať medzi nami len tak.
@katkami123 ako som hovorila kazdy mamee svoj nazor, a je to tak v poriadku 🙂
Tuto popisujú ako väzni manipulujú tiež so samovraždami, keď sa chcú vyhnúť pravidlám a povinnostiam. Nie každý samovrah je chudák. Môže byť len manipulátor.
https://m.topky.sk/cl/10/2520461/Pokus-o-samovr...
Petrana je otravna a agresivna, Mirka je ticha usmievava manipulatorka, Tereza je jedno nestabilne urevane chuda, a Priscila je vulgarna muzatka. Super stvorka, som zvedava, ako to dopadne 😀

@teleskop ja som chalan😂ale toto je skôr robené pre zárobok ako hľadanie si partnerky