Seriál Sestričky
😁 viem, mám ja ale starosti. Ale zažrala som sa do toho seriálu. Neviete, ako to bude pokračovať? Čo Táňa, prežije? A jej dieťa? A čo tá zápletka s riaditeľom? Čo myslíte, ako dopadne?
@bona69 možem poprosiť do správy dakujem
@janinah To ti musim dat za pravdu. Rozpravala som sa s jednou zachranarkou a ze sa na tie postupy nemoze pozerat🙈 Ja nechapem,naco im tam potom radia realne sestricky,ked im dovolia odvysielat niektore bludy. V predoslej casti sa dusilo asi 3r.dievcatko a hlavna sestra krici "vezu nam sem dusiace sa 18-mes.dieta"😂🤦🏻♀️
Dieťa zomre
@vanda323 my zas len turecké seriály 🤣 ale len dve tvare Istanbulu lebo ráno vstávame ale čo už…
@simona139469 Anooo ten dve tváre Istanbulu je super som zvedavá či Medom a Cemre budú spolu
@vanda323 ja som uz pozerala na youtube "Zalim Istanbul" tam su všetky časti, Sice som nerozumela ale z videa som pochopila.
No čo baby, seriál Sestričky začína byť riadne záhadný... Čo ten riaditeľ? Bude to nejak prepojené s tým prihriatym zubarom a jeho ženou?
Áno bude😀
Baby a čo sa vlastne stalo medzi tým riaditeľom a sestrickou? Odmietla ho, či prečo je taký?
@bona69 ak vieš niečo bližšie, napíš mi prosím do správy
@michaela_murinova asi je to len o tvojich sympatiach. Aniko je prave ze taka prirodzena a pride mi ako kazda obycajna zena akymi sme napr. aj my a tym je sympaticka. A v sukromi je tiez taka😀
Možno chce zubár dosadiť manželku na Helenine miesto...
@laila22 hej, ale čo potom zubár robí, keď podľa jeho kolegu už pol roka nepracuje ako zubár 🤔
Myslím si že kšefty s liekmi, to čo mu našla v skrini jana vyzeralo ako lieky, neviem čo to bolo presne, nepovedali
Chúďa Jana je mi jej ľúto, predstavte si že váš manžel pol roka nerobi to co si myslite ze robi a kazde rano chodí do prace, do ktorej vlastne nechodí a klame vas a klame cely váš vztah. Ja by som ho poslala do prdele
@alzbeta311 akoby som to povedala: vratilo sa jej to, vsak ona tiez podvadzala manzela. Neschvalujem to, ale toto je riadne pritiahnute za vlasy, aby si nevsimla, ze pol toka nechodi do prace....
@maminkasisa presne to vravím aj ja.
Ahojte. Obnovujem tému. Myslíte, že dnes to bola posledná časť Sestričiek? To by bola škoda, že to skončilo tak nemastno-neslano 🤔
Dufam ze urcife nie!!!! Co ja budem bez nich robit
Bola, ale či bude ďalšia séria to som sa nedočítala.
Ja si myslim, ze uz nebudu dalsie diely, nakolko tato seria nemala az taku sledovanost.... ale zase je tam ovoreny koniec, tak moooozno bude ale neskor

@bona69 aj mne prosim napíš ❤