Shein online stránka
Dobry den, chcela by som sa opytat, ci nema niekto skusenosťi so strankou s oblecenim SHEIN? Konkretne v akom stave chodi oblecenie, ci sa da vratit v pripade ze nesadne a pod...pripadne ak mate nejakku lepsiu overenejsiu stranku s oblecenim, budem rada na kazdy napad 🙂 mam zaujem najmä o letne overally 🙂
@bambulienka25 mohla by som poprosit pozvanku?
@cypercanka1 dobrý deň môžete ma pridať ďakujem
@bambulienka25 prosím vás ako to je z afterpay či? Platiť sa dá iba do predu kartou
@bambulienka25 ďakujem za info
ahojte, aj ja si prosím link. dakujem
kolko je postovne ?
Aj ja by som poprosila pridat do skupiny dakujem
@bambulienka25 môžem poprosiť o zaslanie pozvánky do skupiny, nemôžem ju nájsť, alebo je súkromná. Vopred ďakujem ;)
@bambulienka25
Dobrý večer, v komentároch som videla, že ste oťukána na Shein.
Objednávala som zo Shein už veľakrát a stále mi to prišlo max do 12 dní. Aj sa uvádza, že dodanie je do max 20 pracovných dní.
Poslednú objednávku čo som robila som objednávala pred mesiacom už a keď si v appke pozriem aj track od 19. Septembra mi stále ukazuje to isté mesto a žiaden ďalší pohyb.
Máte prosím takúto nejakú skúsenosť, že vám to teda chodilo dlhšie? Alebo viete mi prosím poradiť na koho by som sa vedela obrátiť? Samozrejme objednávku už mám zaplatenú😃
Ďakujem veľmi pekne za radu.
@bambulienka25 ďakujem, už sa mi to podarilo nájsť a dokonca už som v skupine 😉
@bambulienka25 ďakujem veľmi pekne. A vedela by si mi prosím poslať nejaký kontakt kde by som im mohla napísať a reálne by to aj riešili? Ďakujem
@bambulienka25 aj ja by som poprosila pozvánku 😉 dakujem
@bambulienka25 ahoj, vedela by si aj mňa prosím pridať do tej skupiny.. Ďakujem
aj ja poprosím pozvánku dakujem
Ahojte. Objednaval niekto cca tento mesiac zo stranky Shein. Platili ste tu istu sumu aku ste mali v kosiku? alebo nieco viac. Aka je doprava
@bambulienka25 môžem poprosiť konkrétny názov skupiny kde si rádia ohľadne oblečenia? Ďakujem
@bambulienka25 môžem poprosiť aj ja pozvánku 🙂

@bambulienka25 prosim o pridanie do skupiny shein, dakujem