icon

Skúsenosti s obchodom Favab.sk a ich cenami

studiorainbow
14. dec 2023

Dobrý deň! Máte niekto skúsenosti s internetovým obchodom Favab.sk. Má aj predajne a ceny produktov sú dosť vysoké 40 - 80€. Nemá žiadne recenzie. Na instagrame majú okolo 2000 sledovatelov a na Facebooku 5000. Nie sú veľmi známy. Ak máte niekto skúsenosť napíšte prosím.

ivana11155
14. dec 2023

@studiorainbow kvalitné veci, predávajú drahšie, menšie butiky

mvagusta
14. dec 2023

Manzel ma spodne pradlo len od nix. Velmi kvalitne veci. Drahsie ale ked ma trenirky aj 10r a nie je im ale ze nic,tak sa oplatia. Tak isto ja lwginy od nich 8-10r uplne v pohode. Oni na tu reklamu moc nedaju. Ale posledne rusili obchod v BA bory aj aupark,neviem preco

jazula
14. dec 2023

Mám skúsenosť s kamennou predajňou, drahšie veci, ale veľmi dobrá kvalita.

studiorainbow
autor
4. jan 2024

@ivana11155 Môžem sa spýtať, či máte skúsenosť s objednávaním s tohto internetového obchodu, pretože som objednala nelacné tričko a začínam mať pocit, že som sa nechala oklamať a tričko nepríde.

studiorainbow
autor
4. jan 2024

@mvagusta Môžem sa spýtať, či máte skúsenosť s objednávaním s tohto internetového obchodu, pretože som objednala nelacné tričko a začínam mať pocit, že som sa nechala oklamať a tričko nepríde.

studiorainbow
autor
4. jan 2024

@ivana11155 Môžem sa spýtať, či máte skúsenosť s objednávaním s tohto internetového obchodu, pretože som objednala nelacné tričko a začínam mať pocit, že som sa nechala oklamať a tričko nepríde.

mvagusta
4. jan 2024

@studiorainbow neobjednavam z ich eshopu lebo debilnejsi eshop som nevidela😄😄 maju ho strasne predpotopny. Ja mam blizko predajnu takze chodim tam ked cosi potrebujem

studiorainbow
autor
4. jan 2024

@mvagusta dnes poobede mi došlo tričko takže vporiadku