Spolupráce a reklamy na sociálnych sieťach
Úprimne,nevenujem sa tomu,nie som mediálne známa osobnost/skoda🤣/
Aký máte na to názor?
Kto vás najviac irituje?
Mne osobne nedáva logiku robiť reklamu na vlasy-Dominika Stará...čistá katastrofa.Ma tak slabé vlasy už niekoľko rokov a sup reklamy na prípravky na vlasy a aké zmeny nastávajú 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tak kde sú tie zmeny?Lebo na hlave veru nikde.
Kto vás najviac irituje.
Nikto, nemam instagram
To je uplne vsade, uz to na mna vyskakuje odvsadial, aj tu. Sama blogerka, influencerka, foodblogerka. Kazda druha ma vo svojom popise o sebe aj link na insta, face a neviem kde aku siet. A pritom mnohe su drze, vztahovacne...
Mna iritujú Bloom Robbins tí dávajú spoluprácu každému, aj tomu kto má 2 chlpy na hlave a propaguje ako mu zhustli vlasy po týždni
@anonym_autor nemam instagram.
Keď nikoho nesledujem nemá má kto iritovať
A mám svätý pokoj 🙏
Mna iritujú Bloom Robbins tí dávajú spoluprácu každému, aj tomu kto má 2 chlpy na hlave a propaguje ako mu zhustli vlasy po týždni
@anonym_a0b461 mne to darovala kamaratka kolageny od nich a som sa zosrala …..
Nik ma na ig neirituje ale sledujem asi 3 influ, ktoré mi vedia niečo do života dať a Instagram otvorím raz za týždeň 🙂
neirituje ma žiadny influ.
Jediné,čo mi išlo na nervy,bola Dajana s tými kabelkami,ako to každej influ poslala a oni ochkali do kamery,aké boli unesené.neverím
A teraz tie gumové somariny na vlasy ,zas kazdý to propaguje😂
Gaborikova robila reklamu na Deichmann 😀 urcite nosi topanky odtial
Tiež ma irituje Stará🙄 kokso toľko kozmetika a kazdý týždeň iná- veď je to trápne. Aj keby to naozaj používala takéto rýchle striedanie predsa nie je dobré, to musí aj ona sama vedieť. A to oblečko-no kam by to všetko narvala v tom byte? 😃
@anonym_autor tak ich netreba sledovať a treba sledovať hodnotnejšie veci ako takéto kraviny a reklami
@anonym_autor ženy a načo sledujete niekoho kto vás irituje? 😃 ak môžem z vlastnej skúsenosti povedať - som foodbloggerka a spolupráce prijímam len so značkami, ktoré mne samej dávajú zmysel a ktorých produkty sama používam… či to tak majú ostatní neviem posúdiť, ale je len na vás koho budete sledovať, nikto vám nikoho nenúti… čiže namiesto tohto kritizovanie sa zamerajme skôr na influencerov, ktorí vám dávajú hodnotu
@anonym_autor tak ich netreba sledovať a treba sledovať hodnotnejšie veci ako takéto kraviny a reklami
@t1nusa
@renesance80 ja ju nesledujem.Obcas mi ju vyhodí a tak si pozriem a nechápem.
Celkovo jej dokonaly-prezentovany život na sociálnych sieťach.To je všetko.Chcela sa presadiť,ako speváčka...nevyšlo,tak sa prezentuje takto.Az príliš dokonalo.Az som zvedavá,dokedy im vydrží ten dokonalý život.Trapne.A tie jej vlasy a reklama na vlády,no katastrofa.
@t1nusa
@renesance80 ja ju nesledujem.Obcas mi ju vyhodí a tak si pozriem a nechápem.
Celkovo jej dokonaly-prezentovany život na sociálnych sieťach.To je všetko.Chcela sa presadiť,ako speváčka...nevyšlo,tak sa prezentuje takto.Az príliš dokonalo.Az som zvedavá,dokedy im vydrží ten dokonalý život.Trapne.A tie jej vlasy a reklama na vlády,no katastrofa.
@anonym_autor ži a nechaj žiť… mala by si sa tým riadiť… ale pod anonymom sa dobre kritizuje však? 🙃
Mňa tiež najviac irituje ona. Čo storka, to reklama. Stále Sinsay, Mohito, Tataji, Broňa móda a neschvál dá fotku zblízka, aby si to človek musel prekliknúť, čo to vlastne je a jej nabiehajú potom čísla. Vlasy má veľmi slabé, riedke, tiež nechápem tej Hairburst spolupráci.
@anonym_1f25f7 nemám Insta, tak nikto a ja aj bez jej reklamy mám vlasov aj na tri také hlavy vlasov ako má ona. Mám príliš husté vlasy po mamke.
@anonym_autor ži a nechaj žiť… mala by si sa tým riadiť… ale pod anonymom sa dobre kritizuje však? 🙃
@t1nusa oprávnená kritika v prvom rade.
Robiť dlhodobo spoluprácu na rast vlasov...a aj napriek chválim,tie vlasy nemať...no...
To je 1 príklad Robí zo seba veľmi veriaci zenu q nie tak dávno volala na susedov políciu,lebo jej na nich tiež niečo vadilo-zi a nechaj zit-aj ona by sa tým mala riadiť,hlavne keď je taks veriaca,ako sa prezentuje😇
@t1nusa oprávnená kritika v prvom rade.
Robiť dlhodobo spoluprácu na rast vlasov...a aj napriek chválim,tie vlasy nemať...no...
To je 1 príklad Robí zo seba veľmi veriaci zenu q nie tak dávno volala na susedov políciu,lebo jej na nich tiež niečo vadilo-zi a nechaj zit-aj ona by sa tým mala riadiť,hlavne keď je taks veriaca,ako sa prezentuje😇
@anonym_autor ja stále nerozumiem jednému - čo musíš mať za nudný život keď musíš takto do detailov rozoberať niekoho, kto ťa nebaví, nerada ju sleduješ? 😂 nájdi si hobby, ktoré ťa bude zabávať, lebo asi máš veľa voľného času 🙃
@anonym_autor ja stále nerozumiem jednému - čo musíš mať za nudný život keď musíš takto do detailov rozoberať niekoho, kto ťa nebaví, nerada ju sleduješ? 😂 nájdi si hobby, ktoré ťa bude zabávať, lebo asi máš veľa voľného času 🙃
@t1nusa nudný a ťažký život budú mať raz všetci tí čo sa teraz živia sociálnymi sieťami a raz im to stopnu😊Aši toľko k tomu.Lebo pracovať to nevedelo,nevie a nebude vediet😊
A konkrétne táto dotyčná ma všetko verejné...môžem sa kľudne vyjadriť.😉
@anonym_autor mna tiež irituje DS. Ja ju síce nesledujem ale občas si úplne masochisticky na ňu kliknem ak mi ju algoritmus ponukne a to su nonstop len tony oblečenia a kozmetiky čo propaguje
.to nie je reálne toľko stále kupovať a skladovať. A všetko je must have a najlepšie čo kedy mala 😀 neverím jej ani mäkké f. Ale najviac ma zarazilo, keď boli jej deti choré na atb, ale oslavu narodenín si neodpustila. Pre fotecky na IG. Mala tam vtedy asi 20 ľudí vrátane starších ľudí a tehotnej ženy.. akože odvtedy z nej grcam a myslím si svoje. Našťastie nemám čas nikoho extra sledovať, dosť veľa profilov som aj daja unfollow a ozaj je mi lepšie 😀
@t1nusa nudný a ťažký život budú mať raz všetci tí čo sa teraz živia sociálnymi sieťami a raz im to stopnu😊Aši toľko k tomu.Lebo pracovať to nevedelo,nevie a nebude vediet😊
A konkrétne táto dotyčná ma všetko verejné...môžem sa kľudne vyjadriť.😉
@anonym_autor tak to ťažko, keďže väčšina influencerov normálne podniká ☺️ navyše je to práca ako každá iná, tiež musíme mať určite znalosti a hoci sa zdá, že je to hlúposť, tak nie je ☺️
Ta Dominika mi pride ako nezrela osobnost, potr3bovala by vedenie psychologom. Tiez ju nesldeujem, ale algoritmus ju obcas vyhodi. Neuznavam ukazovanie malych deti. Niekto to robi d3c3ntne, obcas oblecene ukaze, ok. Ale ona tie decka hadze asi vsade a aj polonahe, je mi luto tych deti. To ze je veriaca neznamena, ze by mala but automaticky sprosta. Ale normalne to tak vyzera... a vyzera to tak ze je aj velmi dominantna.. chudak muz... otvori si usta kedykolvek aj ked je politici kvoli corone nepovolili oslavu svadby... ved n3bola jedina... trochu pokory jej chyba...
@anonym_autor tak to ťažko, keďže väčšina influencerov normálne podniká ☺️ navyše je to práca ako každá iná, tiež musíme mať určite znalosti a hoci sa zdá, že je to hlúposť, tak nie je ☺️
@t1nusa uznavam niektorena tej " hluposti" podnikaju, sice maju vela hejterkych komentarov, ale tie komentare im zarabaju. Len to ze je veriaca ,moze naivnejsim mladym zenam ukazat, ze to co robi jw v poriadku. Ale neni. Veriaci su dvojnasobne zodpovedny za svoje ciny. To jej asi nedochadza, alebo neni veriqca, len to hra kvoli peniazom.
@t1nusa uznavam niektorena tej " hluposti" podnikaju, sice maju vela hejterkych komentarov, ale tie komentare im zarabaju. Len to ze je veriaca ,moze naivnejsim mladym zenam ukazat, ze to co robi jw v poriadku. Ale neni. Veriaci su dvojnasobne zodpovedny za svoje ciny. To jej asi nedochadza, alebo neni veriqca, len to hra kvoli peniazom.
@anonym_617cf8 tak jej to napíš do správy keď ťa to tak tankuje 🙃
Ta Dominika mi pride ako nezrela osobnost, potr3bovala by vedenie psychologom. Tiez ju nesldeujem, ale algoritmus ju obcas vyhodi. Neuznavam ukazovanie malych deti. Niekto to robi d3c3ntne, obcas oblecene ukaze, ok. Ale ona tie decka hadze asi vsade a aj polonahe, je mi luto tych deti. To ze je veriaca neznamena, ze by mala but automaticky sprosta. Ale normalne to tak vyzera... a vyzera to tak ze je aj velmi dominantna.. chudak muz... otvori si usta kedykolvek aj ked je politici kvoli corone nepovolili oslavu svadby... ved n3bola jedina... trochu pokory jej chyba...
@anonym_617cf8 susedov riešila políciou,politiku preberala tiež verejne,arogantne koľko krát reagovala na ľudí,ktorí mali iný názor.A to ju naozaj nesledujem.No ukazovať akože všetku dokonalosť zo svojho života...trápne.Ja som ozaj zvedavá,kedy sa budú rozvádzať,prečo?Lebo väčšina takých preplacanych párov konci rozvodom.A jej veľmi chýba ta pokora,súhlasím.

Mňa tiež najviac irituje ona. Čo storka, to reklama. Stále Sinsay, Mohito, Tataji, Broňa móda a neschvál dá fotku zblízka, aby si to človek musel prekliknúť, čo to vlastne je a jej nabiehajú potom čísla. Vlasy má veľmi slabé, riedke, tiež nechápem tej Hairburst spolupráci.