icon

Veríte bizarným príbehom na diskusnom fóre?

10. feb 2024

Na MK som už veľmi dlho, naozaj dlho. Ale v posledných rokoch si všímam, že tu v diskusiách pribúdajú samé bizarnosti:
- každá druhá má v tehotenstve normálnu menštruáciu, minimálne tri mesiace,
- tehotenské testy vychádzajú negatívne, hoci tehotné sú,
- otehotneli počas neplodných dní,
- vedú zdravý život, zdravá strava, žiadne detské choroby, zvládajú všetko a majú všetko, atď.
Mohla by som pokračovať. Kedysi tu boli situácie a diskusie zo života. Dnes je to bizar.

Strana
z4
majlo1234
10. feb 2024

@hendikep na jednej strane je teraz vychova bez varechy moderna. Na druhej strane, ja konkretne to asi mam z domu-rodicia na nas vrestali, ale nikdy som nedostala, a varechou uz vobec, prwto to v sebe asi nemam. Ale vrestim ostodusu, co si budeme…a neklamme si, ze zajtra bude lepsie, lepsie bude ked budu mat dzeci 18😂

beronsche
10. feb 2024

@hendikep a to ti pride v poriadku, ze zeny "pouzili varechu"?

beronsche
10. feb 2024

@majlo1234 ved konecne. Fyzicke tresty nikdy z nikoho lepsieho cloveka neurobili..
Ale, aj benevolencia, bez hranic je hrozna.. akoby rodicia nevedeli najst zlatu strednu cestu...

dkethe
10. feb 2024

@lubkovaandrejka no mne sa zda, ze 4-5 tu maju uzivatelky, muzi maju 8+ 😱

ivangeline
11. feb 2024

Nepremyslam nad tym,ako to selektujem. Keby mi nevyhovovalo, vypnem sa. ;D

majlo1234
11. feb 2024

@beronsche ano, kazda sme inak nastavena. Ja proste mam v sebe nejaky blok, ja by som ani psa nezbila, nieto dieta. A niektore moje kamosky teda nalozia tym svojim malkacom po riti riadne, a ti su potom podla mna este horsi, ze chyba respekt na oboch stranach. Ale naucila som sa nesudit, postavim sa za to dieta, ale viem pochopit aj tych dospelych. Niekedy sa im zda, ze nie je ina moznost. A tiez nemam rada deti, ktore nepoznaju ziadne hranice. S takymi je tazko vyjst, je to pre mna neprijemne

marca12
11. feb 2024

Ludia dnes ziju v pretvarke. Nikto neprizna,ze sa ma zle. Kazdy si robi bublinu a vytvara o sebe dojem dokonalosti. Vela veci treba brat s rezervou a nebrať prilis vazne vsetkom. Navyse zijeme v dobe infovojny a hoaxov,tak preco by zeny nesirili aj take bludy ako uvadzas v prispevku.

jana_eyre_2
11. feb 2024

@marca12 aj ty si robíš tu bublinu?

hendikep
11. feb 2024

@beronsche povedala som ze je to ok? len hovorim ze mam pocit ze vela zien to doma nezvlada lebo rodicovstvo je proste drina kde nema miesto perfekcionizmus lebo z neho nemas nikdy “dovolenku” proste ides, a co si budeme .. vsetci sme len ludia a ja proste neverim tomu ze niektore zeny za cele rodicovstvo nezlyhaju - aj ked sa snazia to tvrdit. A presne ako hovoris, potom to vidim von … ze dieta si bezbreho robi co chce a rodic vyklada svoje zvasty o respektujucej vychove , pricom vidno ze dieta musi respektovat kazdy ale naopak dieta nerespektuje nikoho 🤷🏼‍♀️no a mam pocit ze v tom roku 2008 sa este vedeli zeny povzbudit a pomoct si .. teraz mam pocit ze si len nakladame a predbehujeme sa ktora ma dokonalejsi zivot

Strana
z4