Zablokovala som osobu na Facebooku a stále vidím jej príspevky
Dobrý deň,
Zablokovala som osobu na FB a stále vidím jej príspevky na Facebooku. Máte s tým niekto skúsenosti?
Nexhem aby videla čokoľvek o mne.
Ďakujem a vaše skúsenosti
A boli ste priatelia na FB? Ak ano, ty ju vidis, ale ona teba nie. Ak si ju zablokovala, nemala by ta vediet ani najst a ked vyhlada tvoje meno, tvoj profil jej neukaze.
@stankadu áno boli sme priatelia. Ja vidím jej motivačné citáty a reelsy nie konkrétne jej prispevky. Veľmi mi to vadí, chcem tam mať len nástenku s mojimi vecami. Čiže aj ona musi vidiet co si pozerám ja moje stránky.
Nevieš ako sa to dá zrušiť, nastaviť?
Ďakujem ti
A boli ste priatelia na FB? Ak ano, ty ju vidis, ale ona teba nie. Ak si ju zablokovala, nemala by ta vediet ani najst a ked vyhlada tvoje meno, tvoj profil jej neukaze.
@stankadu to že nevie nájsť moje meno to viem. Diky
@stankadu áno boli sme priatelia. Ja vidím jej motivačné citáty a reelsy nie konkrétne jej prispevky. Veľmi mi to vadí, chcem tam mať len nástenku s mojimi vecami. Čiže aj ona musi vidiet co si pozerám ja moje stránky.
Nevieš ako sa to dá zrušiť, nastaviť?
Ďakujem ti
@anonym_autor odstran ju z priatelov