Zamknutý Facebook

25. dec 2021

Práve som si zapla fb a napísalo mi, že môj účet bol 24.12.2021 zamknutý. Mám ho odomknúť pomocou kódu, ktorý mi príde na mailovú adresu. Mail, pod ktorým som sa pred sto rokmi registrovala na fb už dávno vôbec nepoužívam a zrejme ho zrušili. Píše mi, že schránka nebola nájdená. ČO mám robiť ? Poraďte!

autor
25. dec 2021

Je tam ešte napísané, že všimli sme si nezvyčajnú aktivitu na vašom účte. Môže to znamenať, že ho niekto použil vez vášho vedomia.

jaga18
25. dec 2021

Tak bud rada, že ti ho uzamkli. Manželovi takto hekli fb a nič nemohol. Niekto cudzí používa jeho účet, jeho fotky, pravidelne býva prihlásený na messengeri, mení profilové fotky za staršie z účtu... Milión krát nahlásené, všetko je v poriadku... Tieto kódy na odomknutie poslali rovno neznámemu používateľovi, ktorý si šikovne pridal jeho mail k fb účtu. Taktiež ten starý pôvodný mail už neexistuje, cez ktorý sa otvoril účet a toto žiaľ vedia hekeri využiť...

autor
25. dec 2021

@jaga18 😯😯, no mne už mi to ide, nejakým spôsobom som sa preklikala cez pomoc a prikázalo mi to zmeniť heslo. Tak sa mi to podarilo.