Aké sú skutočné teploty na Hrebienku?
Čaute, chceli sme zajtra vyraziť na Hrebienok s rodinou, keďže tam ma byt aj nejaká akcia tento víkend.
Len pozerám počasie a ukazuje mi hore na Hrebienku a v Smokovci +12 až 15 stupňov. To akože fakt? To je tam tak teplo cez deň? V noci ukazuje +8 stupňov. Veď u nás v meste je oveľa oveľa chladnejšie a v Tatrách tak teplo? To akože fakt, čím je to spôsobené?
Je tam momentálne sneh? Či pri takych teplotách sa tam cez víkend ani neposankujeme? Diky
Zivy prenos - mozes si aj zajtra checknut situaciu:
https://www.vt.sk/stredisko/info-o-stredisku/we...
Posánkujete sa 🙃, no zajtra sa tiež začína Master of ICE takže krásne počasie využije okrem vás ešte veeeeľmi veľa “turistov”.
@sulavikova neviete do ktorého mesiaca je približne otvorený Tatranský ľadový dom?
Zajtra bude na Hrebienku masaker ludi, ak tam chcete ist kvoli ladovemu Domu, chodte inokedy, fakt zajtra nie.
Zajtra by som nešla ani keby mi mali zaplatiť..tie masy ľudí budú hrozne. Ľadový dóm býva otvorený kým je sneh..cca do veľkej noci, ale to zavisi od pocasia. A ano, kľudne tam môže byť aj teplejsie ako ,,dole"...
Ľadový dom na Hrebienku je otvorený do apríla.
Mne ukazuje Hrebienok zajtra 7 stupnov, v noci 3.
@merrysa presne, kamoska ma volala, ze idu partia zien, ale mna by tam zajtra nikto nedostal.
@la_dolce_vita dnes áno, ale zajtra a nedeľa +13 a +8 v noci a dole v dedine ešte viac
Neviem teda kde si pozerala tu predpoveď, ale mne cez dve aplikácie ukazuje na sobotu slnečno a max. +8 st. na Hrebienku.
@bu1bu mas uplnu pravdu. cez vianoce tam bol totalny masaker a aj na hrebienku.
autor: pokial bude teplo a slnecno zoberte si krem na opalovanie.
Kdežee má byť do 6 st v sobota,nedeľa na noc okolo nuky mínus jedna . Pri slnečnom počasí samozrejme pocitová viac a sneh je.Len zajtra to bude masaker ako väčšinou vždy cez víkend pri priaznivom počasí.
hlúposť

Ma svietiť slnko, preto to teplo. Snehu je tam dosť, takže sa určite posankujete. Určite nezmizne zo dňa na deň.
Len sa priprav na to, že tam bude mrte ľudí: Sobota+akcia+pekne počasie. Treba ísť skôr ráno, aby ste mali kde zaparkovať.