icon

Ako často navštevujete kúpaliská, ak nemáte bazén?

3. júl 2025

Tie čo by ste v paneláku a nemáte možnosť vlastného bazéna a máte deti.

Strana
z2
sense
3. júl 2025
@barb0renka
Odpoveď bola zmazaná

@barb0renka aj u nás tak stojí pre domácich, ale teda máš jeden detský a jeden pre dospelých rozdelený na dve časti. Voda samozrejme žiadna termálna ani vyhrievania čiže Max 24-25 stupnov

kaca222
3. júl 2025

1-2x za leto, nejako nemáme potrebu chodiť sa kúpať. A najmä čas. Kupeme sa na dovolenke raz za leto a synovi občas napustime malý bazénik z Decathlonu na balkóne

saxana000
3. júl 2025

2x do tyzdna max.. deti oplachnem od horka aj doma vo vani s hrackami.

bubinko1506
3. júl 2025

Na kupalisko chodime cez vikend, cez tyzden beriem decka na jazero. Na kupalisko chodime do AT, fajn je napriklad aqua splash v Traiskirchen.

martinafilip
3. júl 2025

My chodíme, kedy si zmyslime 😅 niežeby sme boli takí bohatí frajeri, ale ja a aj muž si platíme multisportku (34€/osoba) - chodíme do TT do aquaparku, kde je doplatok na 2,5hod vstup 0,90€ a dcéra má ešte zadarmo, takže ak ideme takto ako rodina tak doplatok 1,80€ dokopy.. vieme, že ,,musíme" ísť 2x za mesiac, aby sa nám to oplatilo a to nie je problém splniť 😅.. inak tam dospelý nechá 19€/3hod vstup..

nelka93
6. júl 2025

Tento rok som ešte nebola, a pôjdem možno raz za mesiac, chodím radšej na jazero.

balerina2025
9. júl 2025
@barb0renka
Odpoveď bola zmazaná

@barb0renka skoda len ze tam chodi teraz cela bratislava namiesto Hainburgu.uz to stratilo svoje caro.

balerina2025
9. júl 2025

teraz sa vsade ochladilo, kupat sa nikto tak skoro nebude. ''slaba utecha'' ale priroda to potrebovala. aj ked 12st rano je extrem. cele to pocasie je uz jeden velky extrem

kris_tin257
9. júl 2025

My na kúpaliská nechodíme vôbec, máme tu blízko domu prírodné "kúpalisko" ale nevyužívame ho. Bazény využívame iba v rámci dovoleniek (prípadne deti v rámci výcvikov) a aj to minimálne. Neviem nejak nie sme moc na kúpaliská 🤷

procrastique
9. júl 2025

Bývam síce v dome a bazén nemáme ale aj keby sme mali, nešla by som na kupalisko nikdy.
Mňa by zaujímalo, že čo tam robia dospelé osoby bez deti. Ležia na lehátku a počúvajú škrekoty cudzích detí?

lianka123
9. júl 2025
@doriiis

A nech mi niekto povie,že bazén je dráhy.😀Keď vidím tieto ceny na kúpaliská.🤯

@doriiis ahoj, mame bazen, stal 30000eur a rocna udrzba vyjde 800eur bez vody

7komorova
9. júl 2025

@anonym_autor na jazera, ja som z martina a mame jazera az niekolko,kde sa chodia kupat ludia.

balerina2025
9. júl 2025
@lianka123

@doriiis ahoj, mame bazen, stal 30000eur a rocna udrzba vyjde 800eur bez vody

@lianka123 to mas prosim ta co za bazen, tipujem ze vykopovy, tiez nie najmensi, s riasami slanou vodou kurenim a neviem ci, zlatom obkladany?
a verim ze udrzba je draha, ked si clovek zoberie, ze bezi neustale filitracia, cistenie, tablety atd atd.

lianka123
9. júl 2025
@balerina2025

@lianka123 to mas prosim ta co za bazen, tipujem ze vykopovy, tiez nie najmensi, s riasami slanou vodou kurenim a neviem ci, zlatom obkladany?
a verim ze udrzba je draha, ked si clovek zoberie, ze bezi neustale filitracia, cistenie, tablety atd atd.

@balerina2025 ahoj, ano, je to keramicka bezudrzbova vana s filtrziou ktora ide non stop, so slanou vodou a vyhrievanim. cistenie robi profi firma, my nerobime nic. to len pre predstavu, ze kolko taky bazen stoji...

balerina2025
9. júl 2025
@lianka123

@balerina2025 ahoj, ano, je to keramicka bezudrzbova vana s filtrziou ktora ide non stop, so slanou vodou a vyhrievanim. cistenie robi profi firma, my nerobime nic. to len pre predstavu, ze kolko taky bazen stoji...

@lianka123 tak som nebola daleko od pravdy. :D no elektricka spotreba asi vysoka ci prikladate drievka ? ci solar?

lianka123
9. júl 2025
@balerina2025

@lianka123 tak som nebola daleko od pravdy. :D no elektricka spotreba asi vysoka ci prikladate drievka ? ci solar?

@balerina2025 vies co tepelne cerpadlo. Pre porovnanie v dome energie cca 300eur, v Petrzke 4izbovy byt to iste… a mame este virivku a ta ide na silnoprud nonstop aj v zime

balerina2025
9. júl 2025
@lianka123

@balerina2025 vies co tepelne cerpadlo. Pre porovnanie v dome energie cca 300eur, v Petrzke 4izbovy byt to iste… a mame este virivku a ta ide na silnoprud nonstop aj v zime

@lianka123 4izbovy ma energie 300 euro? to je mega vela.

rainee
14. júl 2025

Na kúpaliska vobec, keď tak k moru na dovolenku alebo na jazero tak 2x do tyzdna.

Strana
z2