icon

Ako často navštevujete kúpaliská, ak nemáte bazén?

3. júl 2025

Tie čo by ste v paneláku a nemáte možnosť vlastného bazéna a máte deti.

Strana
z2
barka1
3. júl 2025

Od soboty sme boli už 4x. Naštastie máme malé mestske kupalisko so symbolickym vstupným.

nyusika
3. júl 2025

najmenej dvakrat tyzdenne...raz na take lacne "dedinske", raz na vacsie

ale teda, niekedy je to jazero plus kupalisko....ale na jazero chodievam vzdy, ked mam podvecer cas, kvoli paddleboardu, nie kvoli kupaniu

cize na kupalisko raz tyzdenne urcite, niekedy viackrat kupalisko
jazero takmer kazdy den, podvecer, aspon na hodinu - ked sme doma

andreja13
3. júl 2025

Podla toho, ake su ine plany na vylety, ale tak minimalne raz za tyzden ideme k nejakej vode.

jesenzima
3. júl 2025

Tak 2-3 x týždenne, podľa toho, ako sa nám chce. Od piatka, vysvedčenia, už sme boli 3x

btus
3. júl 2025

bývame v dome, bazén nemáme, k vode tak 1xdo týždňa. Max. lacné kúpalisko v okolí nemáme, chodíme na priehradu alebo na tajchy.

tulipanik12
3. júl 2025

No,my v ZA veru symbolické vstupné nemáme, no po 16 je lacnejšie a keďže sa dnes idem v robote uvariť a aj tak robím do 15.30, tak tam veru skočím aj s 13 ročnou dcérou.

pribinak
3. júl 2025

Mame kupko priamo na sídlisku, sme tu pečeni-varení

papulienka48
3. júl 2025

tak ked sme byvali v meste kde bolo kupalisko tak kazdy den sme tam boli vareni peceni..ak sme sa prestahovali, tak dva-tri razy do tyzdna, aj to fakt zalezi od toho kolko mame roboty doma a ake vleke teplo ma byt.

autor
3. júl 2025

A zvládate to finančne, keď idete denne ?

dixitka
3. júl 2025

Ja som na kúpalisku nebola od detstva, nemám to rada… teraz mám 2 r. syna a zatiaľ nemám motiváciu sa kvôli nemu premáhať. No u svokrovcov v bazéne sa radi kúpeme (to je tak raz za mesiac) a potom raz za rok dovolenka pri mori :D

nyusika
3. júl 2025

permanentky asi kupia
kebyze nezvladaju - nejdu denne, to je co za otazku ?

autor
3. júl 2025

Pozerala som vstupné u nás 18e dospelý a dieťa 13e tak sa čudujem. Lebo my si to nemôžme dovoliť každý deň.

barka1
3. júl 2025

Tak u nás (mesto do 5000 obyvatelov v ČR) na prepocet po 14.00 2 eura dospely, 1,20 Eur dieta. Takže naozaj symbolické ceny. Na drahsie kupaliska ideme podla toho, ake je počasie a kde práve sme. Mam cele leto volno, tak je to možno 3-4x za sezónu.
Velký aquapark dáme raz.

balerina2025
3. júl 2025

na coje tato tema, ved kazdy zaraba inac a vsade kupko stoji inac.
nechapem.

kavasmliekom
3. júl 2025

1-2x a mesiac počas celého roka. Mame dom ale bazén nie. Teraz cez hurucavy chodíme vonku ráno a potom po 16tej

miskakyska
3. júl 2025
@balerina2025

na coje tato tema, ved kazdy zaraba inac a vsade kupko stoji inac.
nechapem.

@balerina2025 že??...akoby navšteva kupka bola povinná 🙃
..mne sa tieto verejné kúpaliska hnusia...brrr.. môžu chlórovat koľko chcú.. ešte aj malé deti posadia do toho..kvargle rite,nohy močia v detskom bazéne..ani zadarmo

kavasmliekom
3. júl 2025

Načo kúpalisko, nemate prírodné jazerá?

balerina2025
3. júl 2025
@miskakyska

@balerina2025 že??...akoby navšteva kupka bola povinná 🙃
..mne sa tieto verejné kúpaliska hnusia...brrr.. môžu chlórovat koľko chcú.. ešte aj malé deti posadia do toho..kvargle rite,nohy močia v detskom bazéne..ani zadarmo

@miskakyska ale to su temy ktore su na co?
to je ako s tym, ze sa tu stazuju ludia ze nemaju na dovolenky
na co to je dobre

miskakyska
3. júl 2025
@balerina2025

@miskakyska ale to su temy ktore su na co?
to je ako s tym, ze sa tu stazuju ludia ze nemaju na dovolenky
na co to je dobre

@balerina2025 🤷 netuším... Asi čakajú, že im niekto prispeje 😁

tehulka2011
3. júl 2025

niekto je tu posadnuty tymi kupaliskami, kazdy den nova tema 🙂

oceanahory
3. júl 2025

Ja sa obetujem asi 2-3x za cele leto kvoli synovi 🫣, inac chodia iba dvaja s manzelom a to skoro kazdy vikend...neznasam kupaliska a aquaparky. Zial poriadne jazera nemame velmi na dosah, tak iba tiez parkrat za leto...mne to ale ani velmi nechyba.

biglovemom
3. júl 2025

2-3x tyzdenne
Dnes tiez ideme zo skolky 😊 tesim sa uz

sense
3. júl 2025

Keď sme chodili častejšie tak sme mali permanentku. Teraz kúpim desať vstupov za cenu 9. Keďže chodíme menej ale nie ani tak kvôli peniazom ako kvôli času.
Zatiaľ sme boli raz , keďže ešte zajtra posledný deň v škole (nebývame na SVK)

sense
3. júl 2025

Ak si to nemôžete dovoliť každý deň tak nechoďte, ak máte poblíž jazero choďte tam, ak rieku či potok choďte tam. Plus takisto návšteva kúpaliska nemusí vždy znamenať miniem veľa peňazí. Zaplatím vstupné a hotovo, jedlo a pitie nosíme z domu

doriiis
3. júl 2025

A nech mi niekto povie,že bazén je dráhy.😀Keď vidím tieto ceny na kúpaliská.🤯

mmoonna
3. júl 2025

Nikdy, mne sa to hnusi. Nie som schopná tam vliezť.

nikaeli
3. júl 2025

Nenavštevujem. A to máme kupko cca 10-15 minút chôdzou od bytu. Vstupné 24€ od 15 rokov, 12€ od 3 rokov. Aj keby som šla iba ja a 2 deti bez manžela, len za vstup dám 60€. S manželom 84€. Plus je tam zákaz vlastnej stravy. Dať vyše 100€ za deň na kupku? 🤦🏻‍♀️

spolumatka
3. júl 2025

Ako niekto má pravdu ,že každý podľa možnosti a schopností
Ale je to otras my sme včera boli s deťmi a za pardon dedinské kúpalisko ,ktoré 30 rokov dozadu bolo takto ako je dnes ( nepreháňam ) sme vygrcali za 3 hodiny 21€ rodina akože halo ??? Keď pozerám Rakúsko a Nemecko a ich vodné svety ,vstupy na kúpaliská
Veď ok človek nie je lakomý dá , dopraje deťom ale zasa aj nejakú službu za to očakáva a nie preboha sa báť ísť na wc po novom aj do vody . 🤮🤮🤮 veľké sklamanie

lenka22031
3. júl 2025

Autorka keď si to nemôžete dovoliť tak tam nechodievajte. Ako ja nechápem toto zmýšľanie, čo je to nejaký status životnej úrovne ukazovať že som 5x do týždňa na kúpalisku? Ved čas sa da tráviť aj inak. Nemame bazén, a nechodíme ani na kúpalisko. Zbytočne výhodene peniaze. Radšej ideme na výlet

barb0renka
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2