icon

Ako naplánovať dlhšie vianočné prázdniny pre deti?

14. sep 2025

Veľmi pekne ďakujem. Mozem riesit dalsi den navyše kde bude dcéra pocas prazdnin. 6.1. Uz teraz je to vela dni este mi pridajte :D

anonym_7e3027
14. sep 2025
@anonym_autor

@petamich dakujem mna to nerozhodi. Táto zena nema dieta nrviem z akého dôvodu. Asi to ju tak zoziera .
Ja neľutujem naozaj nic. Je to ťažké ale pre dieta spravím prvé aj posledné..

@anonym_autor
Keď má otca tak ho daj jemu a máš vyriešené 👌👌👌👌

autor
14. sep 2025
@anonym_7e3027

@anonym_autor

@anonym_7e3027 ty vieš co je to láska k dieťaťu? Aspon v knihe ako sa to pise.. a co kamosky cítia ked o tom hovoria. Ci v sebe vôbec nemáš materinský pud ked toto mozes napísať?

anonym_7e3027
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_7e3027 ty vieš co je to láska k dieťaťu? Aspon v knihe ako sa to pise.. a co kamosky cítia ked o tom hovoria. Ci v sebe vôbec nemáš materinský pud ked toto mozes napísať?

@anonym_autor za ten jeden deň čo s ním bude tak veľmi utrpí tvoj materinský pud?

autor
14. sep 2025
@anonym_7e3027

@anonym_autor za ten jeden deň čo s ním bude tak veľmi utrpí tvoj materinský pud?

@anonym_7e3027 nie neutrpi dieta trávi víkendy z otcom. Si to napisala ze to vyznelo ze daj mu ho natrvalo :D vies su rôzne prace kde si nemôžeš brat voľno tak ako sa ti zachce..

anonym_7e3027
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_7e3027 nie neutrpi dieta trávi víkendy z otcom. Si to napisala ze to vyznelo ze daj mu ho natrvalo :D vies su rôzne prace kde si nemôžeš brat voľno tak ako sa ti zachce..

@anonym_autor víkendy sú o dosť menej ako je u teba takže ten jeden deň nevidím dôvod aby si nemohol zobrať dovolenku na vlastné dieťa .

autor
14. sep 2025
@anonym_7e3027

@anonym_autor víkendy sú o dosť menej ako je u teba takže ten jeden deň nevidím dôvod aby si nemohol zobrať dovolenku na vlastné dieťa .

@anonym_7e3027 ja zas nevidím dôvod ti to všetko vysvetľovať ked toto moj problem nevyriesi

anonym_7e3027
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_7e3027 ja zas nevidím dôvod ti to všetko vysvetľovať ked toto moj problem nevyriesi

@anonym_autor tak potom už len choď na protest a možno to zrušia ✌️

autor
14. sep 2025
@anonym_7e3027

@anonym_autor tak potom už len choď na protest a možno to zrušia ✌️

@anonym_7e3027 pojdem ideš so mnou?

anonym_3abf94
14. sep 2025
@tykat

@anonym_autor ja si aj tak na 75% myslim ze ten 6.1. nezrusia. A este sa pochvalia ako este hladali a nakoniec nasli kde usporit aby aj pravoslavni mohli oslavit vianoce cez den pracovneho volna.

@tykat presne tak, vzdy si daju nieco, co potom blahosklonne odvolaju. Zvycajne to nahraju Pellemu, aby bol za chrumkaveho, akoze to vybavil on. A vsetci su happy!

pribinak
14. sep 2025

Ak si osamelá matka tak máš nárok na viac dovolenky, myslím si. Odborníčky prosím opravte má ak sa mýlim

autor
14. sep 2025
@pribinak

Ak si osamelá matka tak máš nárok na viac dovolenky, myslím si. Odborníčky prosím opravte má ak sa mýlim

@pribinak sa mi zdá, ze nie.. 25 dni je to. Ak máš dieta a nad 33 rokov. Inak je 20 dni

anonym_74be88
14. sep 2025
@anonym_7e3027

@viestta ja vdakabohu žiadne ale viem ako sme fungovali my ako deti a táto doba mi príde veľmi taká že deti neucia rodicia samostatnosti

@anonym_7e3027 tak radsej ani nemaj. 7 rocni sme v 80rokoch neboli ani my, tak od 9-10rokov mozno. tak netrep dobre?

anonym_5826ea
14. sep 2025
@anonym_7e3027

@viestta ja vdakabohu žiadne ale viem ako sme fungovali my ako deti a táto doba mi príde veľmi taká že deti neucia rodicia samostatnosti

@anonym_7e3027 tak načo radis keď nemáš deti? Reálne si to nikdy nemusela riešiť, nevieš aké je to mat za niekoho zodpovednosť a ideš tu radiť bludy 🙈😅

anjelok
14. sep 2025

V nasej zs dala riaditelka este 8.a 9.1. riaditelske volno. Cize moj 8rocny bude doma 3 tyzdne!!

anonym_3abf94
14. sep 2025
@anjelok

V nasej zs dala riaditelka este 8.a 9.1. riaditelske volno. Cize moj 8rocny bude doma 3 tyzdne!!

@anjelok no pekne. To sa urcite inspiruju aj ini riaditelia...

sszuzu8
14. sep 2025
@anonym_7e3027

@anonym_autor 7 ročne te ti doma vydrží aj samo

@anonym_7e3027 ako ktoré ale... Moja staršia dcéra už v 7 rokoch bola sama doma, dnes má 11 je ostrieľana vie ísť do obchodu keď niečo treba kľudne aj ďalej pozná všetky trasy mhd viem ze sa nestratí. Už len ona chodí po balíky aj balíky poslať. 😃 Jej verím. Už od prvého ročníka bola dravá a zodpovedná, zato terajšia 7 ročná je také moje prerastene bábätko 😃 ju sa bojím nechať samu. Jej zvykne prísť ľúto keď je sama keď idem preč, teraz je ale sama v nemocnici na týždeň tak možno ju to zoceli a vyspeje,... Je pravda ze jej chyba otec odišiel keď bola v brušku a mala od narodenia len mňa. Lekárky hovoria ze odkedy je v nemocnici neplakala a nepýtala sa domov 😃 takže asi to ide dobrým smerom

ivik4
14. sep 2025

Jaaaaaj
Milujem matky bez deti 🫠, tie su najmudrejsie

diewcatqoo
14. sep 2025

To sa dobre mudruje, ked nemate deti, ze? Ja teda neviem ako vy, ale mna nasi ani pred 30 rokmi nenechavali doma samotnu ako 7 rocnu. Ked vas nechavali, tak to je dost smutne.

viestta
14. sep 2025
@anonym_1e6d89

@viestta V tomto prípade očr nehrozí.

@anonym_1e6d89 pisem o inych dovodoch ako prazdniny, ci?

viestta
14. sep 2025
@anonym_7e3027

@anonym_autor

@anonym_7e3027 ty si ta zatrpnuta stara dievka, co tu pred casom riesila "hlucne susedine decko"?

anonym_435015
14. sep 2025

V cz na troch kralov sviatok neni a funguju normalne. Tymto neschvalujem konsolidacny balicek ale ked vas toto trapi najviac zo vsetkeho....

anonym_7e3027
14. sep 2025
@viestta

@anonym_7e3027 ty si ta zatrpnuta stara dievka, co tu pred casom riesila "hlucne susedine decko"?

@viestta nie ale tá téma bola fajné čítanie 😂

anesim
14. sep 2025
@anonym_1e6d89

@anonym_autor Však píšem, pravdepodobne sa prázdniny upravia. Ani učitelia nemajú toľko dovolenky, potešia sa. Nie je dôvod byť tak dlho doma, keď sa zrušil sviatok

@anonym_0e38c9
@anonym_1e6d89 tento tyzden minister skolstva povedal,ze prazdniny zostavaju podla planu, takze do skoly 8.1, ale ktovie co este im napadne aku blbost navrhnut

viestta
14. sep 2025
@anonym_7e3027

@viestta nie ale tá téma bola fajné čítanie 😂

@anonym_7e3027 a to som si naivne myslela, ze taka zatrpknuta moze byt len jedna. No uz ste dve

anonym_7e3027
14. sep 2025
@viestta

@anonym_7e3027 a to som si naivne myslela, ze taka zatrpknuta moze byt len jedna. No uz ste dve

@viestta ty na tom tiež nie si najlepšie čo ťa tak čítam ;)

janinah
14. sep 2025
@anonym_0e38c9

@anonym_autor prázdniny by sa mali upravovať

Zatiaľ som si nevšimla že by sa ozvala konfederácia biskupov za svojich veriacich že im zrušili Vianoce. Čušia

Tak treba všetkým východniarom, východ je basta smeru, tam má Fico najviac hlasov

@anonym_0e38c9 KBS sa ozvala.staci 10 sekund googlenia a zistis si to...
Aj na vychode je nas dost prícetných,neboj sa..
Praxdniny sa menit nebudu..
Ty ako rodič robis co? Na proteste v utorok budeš? Nie,lebo aj tak nič neovplyvniš? Aha.no...

slavomira236
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_7e3027 takze ty by si nechala bez problémov doma začínajúceho prvaka na 10 hodín denne?

@anonym_autor ja by som nenechala ani 8rocnu co nastupila do 3ho rkcnika tak dlho samu doma. Necham ju max na 1-2 hodiny aj 2 su uz vela nanu. Ona sa boji byt sama doma ani na wc nezijde v dome z poschodia dolu na wc caka kym nelridem domov potom ide ..vecer ked je tma uz ani tolko

autor
14. sep 2025
@slavomira236

@anonym_autor ja by som nenechala ani 8rocnu co nastupila do 3ho rkcnika tak dlho samu doma. Necham ju max na 1-2 hodiny aj 2 su uz vela nanu. Ona sa boji byt sama doma ani na wc nezijde v dome z poschodia dolu na wc caka kym nelridem domov potom ide ..vecer ked je tma uz ani tolko

@slavomira236 aj moja sa bojí. Je ešte mala byt sama doma.. ak uvidím ze bude pripravená tak to určite skusim. Tiez sa boji.. musim isr s nou

katulienkax
14. sep 2025

Ináč my sme strašne biedaci my slovaci. Robíme pre Nemecku firmu a ti Nemci majú milión sviatkov. A bežne dovolenky týmto štýlom, vianočná 3 týždne, velkonocna 2 týždne. Letná 3 týždne. . A ešte som sa dopočula, že oni Nemci keď sa blížia k dôchodkovému veku, skracuje sa im pracovná doba v hodinách za týždeň s počtom rokov ku dôchodku za prosím pekne Rovnaký plat.. len my slovaci drieme ja somári pre väčšinu eu aby sa zapadne národy mali lepsie

anonym_eca64d
14. sep 2025
@anjelok

@anjelok super, nech si aj ucitelia poriadne oddychnu. V dnesnej dobe pracovat s detmi je ina zabava. Aj v lete by mohli byt prazdniny 3 mesiace.