Aktuálne podmienky v jánošíkových dierach
Ahojte. Boli ste teraz niekedy niekto na túre v jánošíkových dierach. Ako to tam v týchto dňoch vyzerá? Chodí tam veľa ľudí? Plánujeme tak za dva týždne a videla som nejaké videá ako stoja ľudia v rade, takže tomu by som sa chcela vyhnúť. Plánujeme tam byť okolo 9 ráno ak by teda pomohlo vyhnúť sa tomu davu.
oplati sa ist dievcata? je to narocna tura? ale ak tam bude vela ludi radsej nepojdeme
oplati sa ist dievcata? je to narocna tura? ale ak tam bude vela ludi radsej nepojdeme
@balerina2025 oplati je to krasne v lete aj v zime. Ale idealne mimo sezony/cez tyzden kvoli mnozstvu ludi
Cez víkendy zápchy, cez prázdninový pracovný deň tiež hustejšie ako obvykle. Počkala by som si tak na september v týždni.
@terezmaria treba ísť skoro ráno, ak si privstanes a o 6 začneš túru, máš celé diery pre seba 😉
@balerina2025 je to úplne basic túra ale vyber si čas mimo sezónu koniec septembra, začiatok októbra. Lebo teraz si to neužiješ. Alebo ešte na začiatku jari 🙂
@terezmaria treba ísť skoro ráno, ak si privstanes a o 6 začneš túru, máš celé diery pre seba 😉
@jesenzima Práveže chceme ísť skôr a pravdepodobne pôjdeme cez pracovný deň tak dúfam že to bude v pohode. Prinajhoršom sa otočíme hneď na začiatku.
@jesenzima Práveže chceme ísť skôr a pravdepodobne pôjdeme cez pracovný deň tak dúfam že to bude v pohode. Prinajhoršom sa otočíme hneď na začiatku.
@terezmaria Cez Terchovú sme len prechádzali (tento pondelok), ale smerom k Jánošíkovým dieram cca o 9:00 išli chodníkom zástupy turistov. Netvrdím, že stáli v rade na rebríky, to som na vlastné oči nevidela, ale tie húfy idúce okolo cesty boli relatívne početné. No tak by ste prešli len Dolné diery, ak by bola "plnka"...
@balerina2025 je to úplne basic túra ale vyber si čas mimo sezónu koniec septembra, začiatok októbra. Lebo teraz si to neužiješ. Alebo ešte na začiatku jari 🙂
@denkabemommy mozno vyskusame cez tyzden, ideme tam v auguste.

Boli sme pred dvomi týždňami, teraz tam sú deti v tábore a je tam strasme veľa ľudí.