Bol niekto vo wellnes Patince s ročným dieťaťom?

yvonn
19. aug 2011

Zvazujeme vikendovy pobyt ale neviem, ci je to vobec vhodne pre 13 mesacne dieta, neviem ako je hotel vybaveny pre male deti a pod... Uvítam vase rady a skusenosti🙂

pitik
19. aug 2011

boli sme sa tam len kupat, byvali sme inde, ale videli sme kopec rodiniek, co ta byvali s par mesacnymi babatkami, aj sa s nimi kupali

ainik1
21. aug 2011

My sme boli,Laura mala presne rok.Odporucam,dobry bazen pre deticky,voda tepla...Ubytovanie super,v restike aj pri bazene detske stolicky,len strava na moj vkus trochu slana,pre malu som mala nejake jedlo z domu.Neviem ako teraz v sezone,my sme boli v marci a okrem toho hotela sa tam nikam nedalo ist,takze sme sa prechadzali medzi polorozpadnutymi chatkami.Ak chces este nieco vediet,kludne napis IP.

steffany
21. aug 2011

hotel je skvely a vhodny aj pre babetka..prave sme odtial prisli ...vrelo odporucam 🙂

simonka2701
22. aug 2011

Tiez sme tam boli s rocnou dcerkou a cele dni travila v bazene. boli sme v zime. je to tam krasne. tie bazeny, odporucam

monami
19. nov 2015

Mobik Mikulášska škôlka v Patinciach
od 6 mesiacov do 6 rokov, v termíne od 29. 11. – 03. 12. 2015
Wellness Hotel Patince**** a Aqua baby klub Mobík si pre Vás a Vašich malých nezbedníkov pripravili škôlku plávania detí a bábätiek plnú šantenia. Takže ak ešte Vaše dieťatko nevie plávať, je najvyšší čas sa s ním prihlásiť ! Čo nevidieť je tu už začiatok pobytu, takže šup - šup prihlásiť sa nech sa Vaše malé budúce plavecké eso už môže tešiť na čľapkanie.
http://www.wellnesspatince.sk/pobyty-a-ceny/mik...

libka1
19. nov 2015

chodime tam pravidelne, velka spokojnost, jedine co im vytknem je pristup do bazenoveho sveta s kocikom. musi ta pustit saunar cez sauny a ten sa z toho netesi 😉 cez leto sa da dookola cez vonkajsie bazeny. tento rok sme boli s dcerkou a mala vtedy 7 mesiacov. so synom sme boli prvykrat tiez ked mal zhruba rok.

ladytt
19. nov 2015

Aj my sme boli s rocnou a super. My Patince zboznujeme, moj drobec 4,5r by stale len tam chodil 🙂 voda je skvela, aj detsky bazenik aj ten velky. Necitit to tam cele chlorom. Hore na poschodi sa da aj oddychnut. Trosku nam vadila hudba, ale inak vsetko perfektne. Strava v restauracii obrovsky vyber a chutna. Ubytovanie na urovni. Okolie hotela mimo sezony puste, ale chodili sme sa trosku pokocikovat a s malym na bicykli prejst dookola, aspon sa jej dobre spalo v tom tichu 🙂

vikinka32
20. nov 2015

od koľkých mesiacov sa tam dá chodiť 😲

lubkoval
20. nov 2015

Ahoj. Ja som bola v Patinciach s deťmi už asi 5-krát, z toho 2 krát na spomínanom pobyte - Plavanie s bábätkami. Najprv som tam bola so synom keď mal 8 mesiacov a potom keď sa narodila mladšia dcérka, tak s ňou keď mala okolo 7 mesiacov. Pobyt sa nám velmi pacil. Skola bola ohromná, deti si ju uzivali a bavilo ich to. Vela sme sa tam naucili. Bat sa nemusis ani cisoty vody, lebo je prisne kontrolovana specialne pre taketo male deticky. Kurz je pre deti od 6 mesiacov. Super bolo to, ze kazdy sme si tam nasli to svoje. Ja s detmi vo vode, manzel sa saunoval 🙂 Tento kurz budu mat aj teraz okolo Mikulasa. Pozerala som, ze program budu mat fakt pestry pre deti. No a potom tie zvysne 3 razy sme boli na pobyte Stefansky (to bolo minuly rok), otvoreni leta a potom len tak na víkedn. Sme spokojni, radi sa tam vraciame. 🙂 a co sa teda vybavenia pre deti týka, decka tam mavaju aj animatorov a decky kutik. Plus bohaty vyber z jedla, takze ja osobne sa nemam naco stazovat a to som tam bola s fakt malym bábätkom.

lu_cia
10. mar 2016

Ahojte maminky, mame tu dalsi oblubeny pobyt pre rodicov, starych rodicov, s detickami od 6 mes. do 6 rokov!
V spolupráci s Wellness hotelom Patince**** a s AQUA BABY KLUBOM MOBIK Vás srdečne pozývame na skvelý zážitkový 5 dňový pobyt spojený s baby plávaním. Viac info:
http://www.wellnesspatince.sk/pobyty-a-ceny/jar...

lu_cia
7. máj 2017

Mile mamicky, ockovia, s detickami od 6 mesiacov do 6 rokov.
Aqua baby klub Mobik Vas opat pozyva oddychnut si a zrelaxovat na skvely pobyt vo wellness hoteli Patince: http://www.wellnesspatince.sk/pobytove-baliky/ , uz od 14. maja 2017. Tesime sa na Vas.