Zvazujeme vikendovy pobyt ale neviem, ci je to vobec vhodne pre 13 mesacne dieta, neviem ako je hotel vybaveny pre male deti a pod... Uvítam vase rady a skusenosti🙂
My sme boli,Laura mala presne rok.Odporucam,dobry bazen pre deticky,voda tepla...Ubytovanie super,v restike aj pri bazene detske stolicky,len strava na moj vkus trochu slana,pre malu som mala nejake jedlo z domu.Neviem ako teraz v sezone,my sme boli v marci a okrem toho hotela sa tam nikam nedalo ist,takze sme sa prechadzali medzi polorozpadnutymi chatkami.Ak chces este nieco vediet,kludne napis IP.
hotel je skvely a vhodny aj pre babetka..prave sme odtial prisli ...vrelo odporucam 🙂
Tiez sme tam boli s rocnou dcerkou a cele dni travila v bazene. boli sme v zime. je to tam krasne. tie bazeny, odporucam
Mobik Mikulášska škôlka v Patinciach
od 6 mesiacov do 6 rokov, v termíne od 29. 11. – 03. 12. 2015
Wellness Hotel Patince**** a Aqua baby klub Mobík si pre Vás a Vašich malých nezbedníkov pripravili škôlku plávania detí a bábätiek plnú šantenia. Takže ak ešte Vaše dieťatko nevie plávať, je najvyšší čas sa s ním prihlásiť ! Čo nevidieť je tu už začiatok pobytu, takže šup - šup prihlásiť sa nech sa Vaše malé budúce plavecké eso už môže tešiť na čľapkanie.
http://www.wellnesspatince.sk/pobyty-a-ceny/mik...
chodime tam pravidelne, velka spokojnost, jedine co im vytknem je pristup do bazenoveho sveta s kocikom. musi ta pustit saunar cez sauny a ten sa z toho netesi 😉 cez leto sa da dookola cez vonkajsie bazeny. tento rok sme boli s dcerkou a mala vtedy 7 mesiacov. so synom sme boli prvykrat tiez ked mal zhruba rok.
Aj my sme boli s rocnou a super. My Patince zboznujeme, moj drobec 4,5r by stale len tam chodil 🙂 voda je skvela, aj detsky bazenik aj ten velky. Necitit to tam cele chlorom. Hore na poschodi sa da aj oddychnut. Trosku nam vadila hudba, ale inak vsetko perfektne. Strava v restauracii obrovsky vyber a chutna. Ubytovanie na urovni. Okolie hotela mimo sezony puste, ale chodili sme sa trosku pokocikovat a s malym na bicykli prejst dookola, aspon sa jej dobre spalo v tom tichu 🙂
od koľkých mesiacov sa tam dá chodiť 😲
Ahoj. Ja som bola v Patinciach s deťmi už asi 5-krát, z toho 2 krát na spomínanom pobyte - Plavanie s bábätkami. Najprv som tam bola so synom keď mal 8 mesiacov a potom keď sa narodila mladšia dcérka, tak s ňou keď mala okolo 7 mesiacov. Pobyt sa nám velmi pacil. Skola bola ohromná, deti si ju uzivali a bavilo ich to. Vela sme sa tam naucili. Bat sa nemusis ani cisoty vody, lebo je prisne kontrolovana specialne pre taketo male deticky. Kurz je pre deti od 6 mesiacov. Super bolo to, ze kazdy sme si tam nasli to svoje. Ja s detmi vo vode, manzel sa saunoval 🙂 Tento kurz budu mat aj teraz okolo Mikulasa. Pozerala som, ze program budu mat fakt pestry pre deti. No a potom tie zvysne 3 razy sme boli na pobyte Stefansky (to bolo minuly rok), otvoreni leta a potom len tak na víkedn. Sme spokojni, radi sa tam vraciame. 🙂 a co sa teda vybavenia pre deti týka, decka tam mavaju aj animatorov a decky kutik. Plus bohaty vyber z jedla, takze ja osobne sa nemam naco stazovat a to som tam bola s fakt malym bábätkom.
Ahojte maminky, mame tu dalsi oblubeny pobyt pre rodicov, starych rodicov, s detickami od 6 mes. do 6 rokov!
V spolupráci s Wellness hotelom Patince**** a s AQUA BABY KLUBOM MOBIK Vás srdečne pozývame na skvelý zážitkový 5 dňový pobyt spojený s baby plávaním. Viac info:
http://www.wellnesspatince.sk/pobyty-a-ceny/jar...
Mile mamicky, ockovia, s detickami od 6 mesiacov do 6 rokov.
Aqua baby klub Mobik Vas opat pozyva oddychnut si a zrelaxovat na skvely pobyt vo wellness hoteli Patince: http://www.wellnesspatince.sk/pobytove-baliky/ , uz od 14. maja 2017. Tesime sa na Vas.
boli sme sa tam len kupat, byvali sme inde, ale videli sme kopec rodiniek, co ta byvali s par mesacnymi babatkami, aj sa s nimi kupali