icon

Chystáte sa na festival Pohoda s detičkami?

cka
27. jún 2010

Ahojte, chystate sa niekto na festival Pohodu s detickami? Ak ano, ozvite sa, mozno sa tam aj stretneme.

cka
autor
14. júl 2012

@mamusia
@zuzicka1982 ahojte, tak ako ste sa mali na Pohode? My sme tento rok ani nezvazovali, Lilka ma 9 mesiacov, tie horucavy by ju asi polozili. Snad buduci rok pojdeme, to uz budu mat skoro 4 a 2 rocky. Bolo extra vela deti a novy Skoda park, pacilo sa?? Dajte info.

zuzicka1982
15. júl 2012

@cka Ahoj, no my sme boli aj min.rok s 10-mesacnym.A bolo to omnoho pre nas jednoduchsie 😀 . Este nebehal,stale som kojila,spal cez den 2x,chodili sme na program aj v noci (vyfasoval protihlukove sluchadla). Tento rok len lietal,skakal na hradoch,ale bavil ho aj program,takze chvilkami aj obsedel 🙂 Horsie to bolo so spankom cez den.Inak si Pohodu riadne uzil.Viac ako my.Ale sli sme hlavne kvoli nemu,nech ma program. Takze ucel bol splneny 🙂 Detsky park bol velky, stale tam bol tien,sem-tam pofukovalo. Na bud.rok sa chystame opät,uz s dvomi 🙂

cka
autor
15. júl 2012

@zuzicka1982
Ahoj Zuzka, no parada, tak to ma tesi, ze ste si uzili. A aj drobec. My buduci rok mozno tiez, dufam, ze sa nic nezmeni a bude sa dat kupit listok aj kratko predtym alebo na mieste...hoci teraz uz su velmi vypredany. Tak sa uvidime buduci rok snad 🙂

lussy23
15. júl 2012

na festival s malým ideťmi? to si nemôžete ten festival odprieť?

lussy23
15. júl 2012

je to smutné. festivaly nie sú pre malé deti, prečo si ten festival neodopriete? kto miluje svojed etičky, vzdá sa festivala a ostane s nim idoma

zuzicka1982
16. júl 2012

@lussy23 Pohoda je vynimocny festival, ktory je prisposobeny aj pre male deti. My sme tam nesli kvoli sebe, ale kvoli malemu, ktory miluje hudbu, spev, tanec, kolektiv..Ak by som vedela, ze sa tam citi zle, balim veci a ideme domov. Kto na Pohode nebol, nemoze ju porovnavat s inymi festivalmi. Na Pohode je pre rodiny zvlast stanove mestecko,kam maju pristup len oznacene rodiny, su tam splachovacie zachody, sprchy, non-stop pitna voda, k dispozicii boli aj chladnicky, mikrovlnka, kanvica...Nam na Pohode nic nechybalo. Ja milujem svoje dieta, preto mu chcem dopriat to, co ma rado.

bizynka
17. júl 2012

@lussy23 no tak s tymto nazorom jednoznacne nesuhlasim... vobec si nemyslim, ze kto miluje svoje deti, si musi odopriet aktivity, ktore ma rad.... staci, ak si ich prisposobi... my sme na pohode s detmi este neboli, bola som tam viackrat este bezdetna s kamaratmi a boli sme aj minuly rok na pohode, ale bez maleho.. bol na vikend u starkej, velmi mi bolo smutno, aj som si poplakala a kazdy den sme si volali, ale zase sme si oddychli, ja som rada ze som sa odreagovala a videla som koncerty, ktore som velmi tuzila vidiet... tento rok sme nesli, lebo malicka ma len 4 mesiace a s tak malinkym babatkom do stanu nechcem, ale rozmyslame nad tym, ze bud buduci alebo ten dalsi rok by sme s obidvomi detickami isli... nevidim na tom nic zle, maly uz v stane spal, pred rokom sme boli na stanovacke.... a chodievame vselikam na vylety....vobec nevidim ani najmensi dovod, aby sme sedeli s detmi len doma....

modrofuzik11
20. júl 2012

so sarou sme boli tento na pohode. bolo nam super. velmi sme si to uzili. taka babska jazda, len ja a ona🙂. odtvedy sa ma uz par krat spytala, kedy ideme zase na festival. uz sa tesim na buduci rok 😉

dewyn
18. máj 2013

my sme tiez boli minuly rok, dcerka mala 1,5 roka, uzivala si a chystame sa aj tento rok.

dazdovka
20. jún 2013

Tento rok ideme v plnej zostave 🙂 je tu niekto, kto pojde aj so svojimi pubertakmi? My mame 13-rocnu a 1,5rocnu, tak budeme musiet nejako zosuladit aktivity, len este neviem ako, hodilo by sa, keby som nasla rodicov s pubertakmi. Predsa, treba na nich dozerat a keby nas je viac, bolo by super, keby si vieme trosku pomoct 🙂 Pekny den vsetkym

dewyn
29. jún 2013

@dazdovka my sa chystame, pubertiaka nemame ale dcerka ma 2,5 roka.

manila421
20. dec 2014

Tak a u nas sa prave rozhodlo na pohodu 2015 ideme aj s nasimi detickami... 😉

mahalo
20. dec 2014

A preco by nebol pre deti? Lol! Pre deti je ako stvoreny. Je tam pre ne mnozstvo aktivit, ihrisko, divadla, program, kolotoce atd atd. Je to na velkej ploche, takze sa da bezpecne vzdialit od pripadneho velkeho hluku z repraku. Je tam stanove mestecko vyhradne pre rodiny s detmi a je tomu prisposobene. Akoze rodicia maju zavrhnut vsetky svoje aktivity kvoli detom? 😀 prave naopak, vsade kde sa da, treba ist spolu 😉 ja sa urcite chystam, posledne nam to nevyslo lebo sme tu neboli 😉

marietta33
26. dec 2014

Ahojte, my sme boli s malym na festivale, ked mal mesiac... vela ludi si myslelo, ze nam preskocilo, ale my sme vedeli, ze robime vsetko s mierou a tak, aby mal malinky co najvacsi komfort. Pohoda je festival, kde sa citime bezpecne, nie je tam ziadna agresivita, opiti ludia a ani vo vacsom dave nevznikaju konflikty. Cim dalej tym viac sa festival otvara rodinam s detmi, proste chodia tam ludia, ktori tram chodili este predtym ako si zalozili rodiny a teraz sa chcu o tuto skvelu atmosferu podelit aj so svojimi ratolestami. Urcite pojdeme znova.

lenkadenisa
6. júl 2015

haló, haló, pohoda 2015, ide nejaká mamička? 😀

arcadia
7. júl 2015

@lenkadenisa cau Lenka, my sa chystame s drobcami, som zvedava, ak tam budu. Vy idete? Btw to som ja Laura ☺

dazdovka
7. júl 2015

@lenkadenisa
@arcadia aj my ideme 🙂 berieme len najmensie dieta, vy ako?

arcadia
7. júl 2015

My ideme vsetci 4. Ale len na par hodin v piatok poobede, ked sa vrati muz z prace a v sobotu mame gratulovat, tak este neviem ako, ale isto chcem ist na Bjork.

lusiman
18. mar 2016

Zdravim mamicky,chystate sa niekto s detmi na festival Pohoda 2016 s detmi?

orsi_h
27. apr 2016

@lusiman Ahoj, my sa chystame, ale asi nepojdeme, nakolko nas malinky bude este velmi maly.. ked tak na pol dna.. 🙂 vy idete?

admin_vierka
Odpoveď bola odstránená
lusiman
28. apr 2016

No my ideme,len to,že nedarí sa nám nájsť ubytovanie, nahodou nemas nejaký kontakt na ubytko v súkromí alebo podobné?lístky máme a maleho dojcim stále...dakujem

donkacik
1. jún 2016

@lusiman aj ja sa, hana bude mať vtedy 6 a pol mesiaca a veľmi sa na pohodu s ňou teším 🙂 baby, boli ste už niektorá na pohode s takýmto krpcom? aké je vybavenie v detskom mestečku? je tam kde ohriať potravu pre ratolesti a podobne? aké je tam zariadenie? počua som, že tam sú aj plienky a podobne, ale sú? ak mi niektorá dáte info, budem vám vďačná. ďakujem.

lusiman
1. jún 2016

@donkacik a budete späť aj v stane s malou?

donkacik
1. jún 2016

@lusiman áno, chatku som nestihla, ale máme dobrý fusak, takže sa neobávam.

kikina84
6. jún 2016

@cka ja by som na festival zobrala jedine dieta ktore este poriadne nevnima okolie,alebo potom pubertiaka..neviem ci by som chcela aby sa moje malé dieta inspirovalo v prostredi kde je kazdy druhy ožratý a deje sa na fesťákoch to čo sa tam deje.. 😀 ..Nakoľko od 14stich som brázdila po fesťákoch,či punkových,country,alebo iných odvetví hudby,všade mi to po včeroch prišlo na jedno kopyto 😎..A lebo čo je to za fesťák že idem s detmi o 8 vecer spat? alebo budu v stane ci aute same? hmm..len polemizujem 🙂
Možno som sfajnovela, ale ked sa nad tým zamyslím, teraz ako rodičovi sa mi toto prostredie proste pre malé deti nehodí ..Ked tak bez detí na tieto akcie..alebo potom ak aj s detmi tak vyslovene na akcie ktore su vhodne pre deti..napr rozpravkovy zamok v Bojniciach, tam chodíme každý rok na 3 dni .. S manzelom sme dost festivalovy obaja,ale niektore veci sme si proste ako rodicia odpustili,alebo ak tak ideme bez malej,naozaj niektore veci este nepotrebuje vidiet si myslim
..Nemusíte ma nikto kritizovať len som vyslovila svoj názor..diky 😉

tereskah
6. jún 2016

ja moje dieta na žiadny festival nepustim, tam su to same drogy, alkohol, kur*y, a podobne... v telke to vyzera mozno pekne ale ked si clovek sadne na chvilu a zapozera sa okolo seba vtedy uvidi

lusiman
6. jún 2016

@kikina84 tak my sa tešíme,pohoda je prispôsobená aj pre rodiny s deťmi,pohrame sa tam,popiknikujeme a spinkat budeme mimo,ja natom nič zlé nevidím...nebudeme skákať v kotle a ideme tam zrelaxovať... Napíšem potom názor či ísť alebo neísť s dieťaťom na festival..my sme dostali lístky,tak to skúsime,pekný deň všetkým!

hanboo
6. jún 2016

@lusiman potom daj vediet 🙂 velmi ma to zaujimalo ci je to v pohode. Ja som na par festivaloch bola a vobec mi neprisli vhodne pre deti. Ale tak mozno po tvojej skusensoti zmenim pohlad na vec, alebo ho ty zmenis 🙂 uvidime. Drzim palce 🙂

lusiman
6. jún 2016

@hanboo uvidíme, ved, keď bude zle alebo uvidím,že je to pre moje dieťa zle,ostaneme na vyletiku v trencine.. A nič sa nedeje...