icon

Chystáte sa na festival Pohoda s detičkami?

cka
27. jún 2010

Ahojte, chystate sa niekto na festival Pohodu s detickami? Ak ano, ozvite sa, mozno sa tam aj stretneme.

dazdovka
30. jún 2017

@orsi_h hej, cez hlavny, turnikety, akurat deti treba vopred registrovat v budke pri vstupnej brane

orsi_h
30. jún 2017

Ahaa, dobre 🙂 Ďakujem za info, tak to spravime.

bbbarunka
30. jún 2017

@dazdovka ahoj, my tento rok ideme tiez na pohodu s detmi. miesto vo family parku si treba vopred zaregistrovat, ci staci az pri vchode?

dazdovka
30. jún 2017

@bbbarunka netreba vopred, v areali prejdes do toho rodinneho sektora, ten ma tiez vlastne kontroly pri vstupe (a aj dalsie registracne naramky) a uz sa len rozlozis na mieste pre stanovanie a cim skor prides, tym lepsie miesto najdes (cim dalej, tym vacsie stany tam vidim, takze ak mas velky stan, moze byt celkom problematicke najst dobre miesto kde ho rozlozit)

bbbarunka
30. jún 2017

@dazdovka super, vdaka za info🙂

donkacik
30. jún 2017

baby, tehotné bez dieťaťa (budú mať s ockom premiéru) môžu tiež ísť do family parku? viem že VIP parking pre mňa platí, ale či i family park, to neviem... neviete vy?

orsi_h
30. jún 2017

@donkacik ja neviem ani o vip parkingu... ako to je vlastne?

blackchoco
2. júl 2017

Plati VIP parking - pri family parku, idealne zaplatit parkovne vopred (to najlacnejsie), tehotne a rodicia s detmi do 6r maju nan narok. Pri vstupe/registracii deti sa treba informovat

orsi_h
2. júl 2017

@blackchoco super .diik!

juranest
6. júl 2017

Ahojte. My ideme tiez na pohodu. Nema niekto na predaj Peltor Kid sluchadla? Najlepsie z BA?

Dakujem

juranest
6. júl 2017

Alebo aspon pozicat 🙂

martina642
25. jún 2018

baby tie čo máte za sebou návštevu pohody, ideme prvý krát , zaujíma ma, že miesto na stan je dáko určené myslím veľkosť stanu ? ideme 4 /2deti-2dospelí/ a chceme väčší stan, tak či sa nám tam zmestí , nechcem vyzerať ako blbec, ale fakt si to neviem predstaviť 😀

juranest
25. jún 2018

@martina642 ked sme boli my minuly rok niektory tam mali stany velke ako maly dom a bolo v pohode. Myslim ze tento rok to este vylepsili takze by som sa nebal.

martina642
25. jún 2018

@juranest dakujem 🙂

orsi_h
25. jún 2018

Urcite sa zmestite,family park je velky a je tam dooost miesta aj pre vacsie stany. Zabavte saa.

martina642
25. jún 2018

@orsi_h dakujemeee 🙂

radostka
25. jún 2018

@martina642 pozri si web alebo fb pohody. miesto do family parku si tento rok bolo treba kupit, uz je to vypredane...aj dodatocna silent zona

martina642
25. jún 2018

@radostka ja už mám všetko kúpené, asi si nepochopila otázku...

radostka
25. jún 2018

@martina642 na otazku som neodpovedala, lebo na nu si uz odpoved dostala, ale nasla som si cas, aby som ta upozornila na potrebu kupy listka, aby ked o tom nevies, si nebola s dvomi detmi nemilo prekvapena a nestanovala vedla pubertiakov...oznamili to na poslednu chvilu a malokto to zachytil

martina642
25. jún 2018

@radostka dakujem 🙂 🙂

martina642
Autor odpoveď zmazal
pufmuf
3. júl 2018

Ahojte, chcem sa opytat potrebuje aj takmer trojrocna tie sluchadla? Alebo nejake ine sa davaju? Neviem totiz ako jej to udrzim na hlavicke.
A daju sa kupit aj niekde v Ba? Dakujem

bbbarunka
4. júl 2018

@pufmuf Ahoj, moji chalani (3 a 6) mali ochranné slúchadlá minulý rok a zabalila som ich aj tento rok. Sú dosť ľahké, deti ich veľmi necítia. Samozrejme, mali ich len na koncertoch, rozhodne nie celý deň. Dajú sa kúpiť aj v bratislave, minulý rok som ich kúpila v audioobchode v petržalke, ale už si nepamňtám jeho názov. Mám Alpine Ear Muffy, určite sú dobré aj ostatné značky.

hanna76
9. jún 2019

Ahojte chystá sa niekto tento rok na pohodu s deťmi ? 🙂

orsi_h
9. jún 2019

@hanna76 my sme chceli,ale uz sa minuly listky do family parku ;(

ivky
9. jún 2019

Ja pojdem na pohodu ci iny festival az ked bude mala schopna ostat u starkej. S nou tam nechcem ist. Detske akcie su detske akcie ...a na feste by som sa rada odreagovat a nie stale sledovat malú. To robim doma ;)

hanna76
9. jún 2019

@ivky My sme chodili vždy dvaja. Ako sa narodil malý tak minulý rok bol len manžel ale tento chceme vyskúšať všetci traja. 😀

hanna76
9. jún 2019

@orsi_h a lístky už máte ? Lebo možno budem posúvať lístok do family parku. Čakám ešte na odpoveď od organizátora. Totiž kúpili sme aj miesto pre stan a nakoniec aj už postavený stan...

orsi_h
9. jún 2019

@hanna76 jej to by mohlo byt fajn. Daj mi vediet a napisem Ti ci by sme isli alebo nie. My sme sa velmi chystali no nakoniec sa vsetci borime v chorobach dokola tak uvidime ...

hanna76
14. jún 2019

@orsi_h Ahoj, keby si chcela tak budeme posúvať to miesto vo family parku. 🙂 Ja dúfam, že zostaneme všetci zdraví a pôjdeme🙏