Chystáte sa na festival Pohoda s detičkami?
Ahojte, chystate sa niekto na festival Pohodu s detickami? Ak ano, ozvite sa, mozno sa tam aj stretneme.
Ahaa, dobre 🙂 Ďakujem za info, tak to spravime.
❤
@bbbarunka netreba vopred, v areali prejdes do toho rodinneho sektora, ten ma tiez vlastne kontroly pri vstupe (a aj dalsie registracne naramky) a uz sa len rozlozis na mieste pre stanovanie a cim skor prides, tym lepsie miesto najdes (cim dalej, tym vacsie stany tam vidim, takze ak mas velky stan, moze byt celkom problematicke najst dobre miesto kde ho rozlozit)
baby, tehotné bez dieťaťa (budú mať s ockom premiéru) môžu tiež ísť do family parku? viem že VIP parking pre mňa platí, ale či i family park, to neviem... neviete vy?
Plati VIP parking - pri family parku, idealne zaplatit parkovne vopred (to najlacnejsie), tehotne a rodicia s detmi do 6r maju nan narok. Pri vstupe/registracii deti sa treba informovat
@blackchoco super .diik!
Ahojte. My ideme tiez na pohodu. Nema niekto na predaj Peltor Kid sluchadla? Najlepsie z BA?
Dakujem
Alebo aspon pozicat 🙂
baby tie čo máte za sebou návštevu pohody, ideme prvý krát , zaujíma ma, že miesto na stan je dáko určené myslím veľkosť stanu ? ideme 4 /2deti-2dospelí/ a chceme väčší stan, tak či sa nám tam zmestí , nechcem vyzerať ako blbec, ale fakt si to neviem predstaviť 😀
@martina642 ked sme boli my minuly rok niektory tam mali stany velke ako maly dom a bolo v pohode. Myslim ze tento rok to este vylepsili takze by som sa nebal.
@juranest dakujem 🙂
Urcite sa zmestite,family park je velky a je tam dooost miesta aj pre vacsie stany. Zabavte saa.
@orsi_h dakujemeee 🙂
@martina642 pozri si web alebo fb pohody. miesto do family parku si tento rok bolo treba kupit, uz je to vypredane...aj dodatocna silent zona
@radostka ja už mám všetko kúpené, asi si nepochopila otázku...
@martina642 na otazku som neodpovedala, lebo na nu si uz odpoved dostala, ale nasla som si cas, aby som ta upozornila na potrebu kupy listka, aby ked o tom nevies, si nebola s dvomi detmi nemilo prekvapena a nestanovala vedla pubertiakov...oznamili to na poslednu chvilu a malokto to zachytil
@radostka dakujem 🙂 🙂
Ahojte, chcem sa opytat potrebuje aj takmer trojrocna tie sluchadla? Alebo nejake ine sa davaju? Neviem totiz ako jej to udrzim na hlavicke.
A daju sa kupit aj niekde v Ba? Dakujem
@pufmuf Ahoj, moji chalani (3 a 6) mali ochranné slúchadlá minulý rok a zabalila som ich aj tento rok. Sú dosť ľahké, deti ich veľmi necítia. Samozrejme, mali ich len na koncertoch, rozhodne nie celý deň. Dajú sa kúpiť aj v bratislave, minulý rok som ich kúpila v audioobchode v petržalke, ale už si nepamňtám jeho názov. Mám Alpine Ear Muffy, určite sú dobré aj ostatné značky.
Ahojte chystá sa niekto tento rok na pohodu s deťmi ? 🙂
Ja pojdem na pohodu ci iny festival az ked bude mala schopna ostat u starkej. S nou tam nechcem ist. Detske akcie su detske akcie ...a na feste by som sa rada odreagovat a nie stale sledovat malú. To robim doma ;)

@orsi_h hej, cez hlavny, turnikety, akurat deti treba vopred registrovat v budke pri vstupnej brane