Čo robiť v aquaparku s dieťatkom vo veku 4 mesiacov?
keďže veľa z vás tu chodí s deťmi po dovolenkách tak si idem po radu. plánujeme menšiu dovolenku v tatrach s tým že chceme íst aj do bešeňovej/tatralandie..starší sa vyhrá (5r) ale čo s mladším (4m)? kúpať sa s ním nechcem urcite, zdá sa mi že v tatralandii je nieco ako piesok (pláž) ale tam sa nepohra lebo ešte nesedí.. čo s takým dieťaťom v aquaparku? chcem aby si aj starší užil a sa vybláznil len neviem čo s mladším počas toho casu tam, mám pocit že vôbec nič
@natalka13 pýtam pretože so starsim sme tak nechodili ani nikto z okolia tak sa to nemám koho opýtať.. písala som že sme tak nechodili, iba doma v bazéne ale tento rok nemáme.
@kavasmliekom neboli sme v bubline chodili sme normálne na výlety túry ale k vode takto až keď bol väčší-4r, od 2 sme mali doma bazén.. ale to je iné ako kúpalisko takže preto sa pýtam.
@anonym_autor a podla mňa je horšia túra s tak malým dieťaťom ako kúpalisko.
@anonym_autor ale čo je iné okolo bazéna na tráve na vlastnom dvore a co je iné niekde na kúpalisku? Všade je priestor aj na sedenie, na ležanie, prechádzanie.
@kavasmliekom že by hluk? Možnosť nákazy od hromady ľudí naokolo?Napríklad teraz je celkom slusne rozbehnutý covid
no budete sediet vonku na trave v plazovom stane, nic ine sa tam s takym malym velmi neda. ked ho nechces davat do vody, tak otazka ohladom detskeho kutika je zbytocna, lebo aj tam moze nieco chytit.
@kavasmliekom že by hluk? Možnosť nákazy od hromady ľudí naokolo?Napríklad teraz je celkom slusne rozbehnutý covid
@anonym_cd9ea7 v tom prípade ani vôbec uvažovať o spoločenských podujatiach. Ešte raz píšem, pýtala sa, čo robiť s malým dieťaťom v aquaparku, nie či je vhodné tam ísť. A ešte k tomu aj do herne by išla. Čiže nerieši nákazu, len nechce ísť s nim do vody, čo chápem, jej rozhodnutie. Keby išlo o nákazu, čo to 5r už môže byť nakazené?
no my sme chodili do aquacity poprad uz od 3 mesiacov syna, dcery mali 3 a 5 rokov, oni mali rukavniky aj kolesa, a dohliadal na nich muz, ja som mala jvo vode na rukach maleho a pacilo sa mu velmi, on bol vzdy spokojne vysmiate dieta. Aňale neviem posudit, ci je v besenovej vacsi hluk, tam sme nechodili.
a detsky kutik plny skakajucich a kriciacich deti asi pre babetko tiez nie je najvhodnejsie, jedine pokocikovat vonku, potom uspat nech si v tieni polezi.
@anonym_cd9ea7 v tom prípade ani vôbec uvažovať o spoločenských podujatiach. Ešte raz píšem, pýtala sa, čo robiť s malým dieťaťom v aquaparku, nie či je vhodné tam ísť. A ešte k tomu aj do herne by išla. Čiže nerieši nákazu, len nechce ísť s nim do vody, čo chápem, jej rozhodnutie. Keby išlo o nákazu, čo to 5r už môže byť nakazené?
@kavasmliekom to staršie ma už nejakú imunitu. Ja osobne by som neuvažovala ani o kúpaliskách, ani kútikoch, hádam sa dá vydržať, kým drobec trochu porastie. To predsa neznamená, že musia sedieť doma.
@natalka13 tak doma ho dávam na bruško napr ukazujeme mu hračky- tam je možnosť ho dat niekde na bruško? kočík sa dá vziať asi iba vonku, dnu sa asi nedá, kde pospinka, kde sa prebalí/nakrmi? no vidím to že asi tk budem musieť zatrhnúť
@anonym_autor však si zoberte izbu priamo v aquparku
prebalit nakrmit ho môžeš ist na izbu hocikedy kedykolvek cez den
so starším bude otec, prestriedate sa
pôjdeš sa prejst , pospi si , herna tam nie je načo však tam su podstatné bazeny, topogany
je tam malička minizoo aspon bola teda ..
je tam anikorovy bazenik pre menšie deti ale tak so 4m by som tam nešla
su tam vonku také gule s väčším madracom si objednáš a tam ti môže byt na brušku
alebo sa dáte nalehatko, na deku do tiena .. myslim že do pohody ...
@anonym_autor však si zoberte izbu priamo v aquparku
prebalit nakrmit ho môžeš ist na izbu hocikedy kedykolvek cez den
so starším bude otec, prestriedate sa
pôjdeš sa prejst , pospi si , herna tam nie je načo však tam su podstatné bazeny, topogany
je tam malička minizoo aspon bola teda ..
je tam anikorovy bazenik pre menšie deti ale tak so 4m by som tam nešla
su tam vonku také gule s väčším madracom si objednáš a tam ti môže byt na brušku
alebo sa dáte nalehatko, na deku do tiena .. myslim že do pohody ...
@kavasmliekom pýtam sa pretože ja také nenavstevujem takže neviem. od tenegeerskych čias nemám rada kupka a nechodím na nich tak sa radšej poinformujem. predsa je tu veľa žien co s deťmi chodia k vode -kúpaliska, more, aquaparky ;)
ďakujem, nakaziť sa môžme všetci hocikde, aj v obchode, tu hernú som myslela iba vizuálne urcite by som nič nedovolila dávať do pusy.. ale vidím to skôr že to zruším a pošlem len muža niekam na kupko a na dovolenku vyberieme nejaký iný hotel-napr ranč s koňmi..
@negymama ďakujem za odpoved. a malého si normálne dávala do vody tak malého či len nôžky? mladší ma hrozne citlivú pokožku takze tu vodu ozaj nechcem riskovať. a v kútiku v aquaparku je tak veľa deti? ja som myslela že sú všetci vo vode😅 no cítim sa ako z vesmíru ale ozaj neviem ako to funguje, v auquparku som bola raz kvôli staršiemu aj to maďarsku 😅
@sara07 ďakujem za nápad, to som nejak nebrala do úvahy lebo chceme aj chodiť na prechádzky/tury ale zvážim ďakujem 🙂
@kavasmliekom pýtam sa pretože ja také nenavstevujem takže neviem. od tenegeerskych čias nemám rada kupka a nechodím na nich tak sa radšej poinformujem. predsa je tu veľa žien co s deťmi chodia k vode -kúpaliska, more, aquaparky ;)
ďakujem, nakaziť sa môžme všetci hocikde, aj v obchode, tu hernú som myslela iba vizuálne urcite by som nič nedovolila dávať do pusy.. ale vidím to skôr že to zruším a pošlem len muža niekam na kupko a na dovolenku vyberieme nejaký iný hotel-napr ranč s koňmi..
@negymama ďakujem za odpoved. a malého si normálne dávala do vody tak malého či len nôžky? mladší ma hrozne citlivú pokožku takze tu vodu ozaj nechcem riskovať. a v kútiku v aquaparku je tak veľa deti? ja som myslela že sú všetci vo vode😅 no cítim sa ako z vesmíru ale ozaj neviem ako to funguje, v auquparku som bola raz kvôli staršiemu aj to maďarsku 😅
@sara07 ďakujem za nápad, to som nejak nebrala do úvahy lebo chceme aj chodiť na prechádzky/tury ale zvážim ďakujem 🙂
@anonym_autor ale ved ja som ti normalne napisala, ako chodíme my, ako chodia ostatní. Keď sa rozhodneš ísť, tak nebude na teba niktk pozerať, ani keď dáš dieťa na zem, ani do vody. Sú aj takí aj takí. Niektorým deťom sa to paci, iným vadí hlukviac ako voda. Aspoň mne osobne vadí keď veľa detí pokope zjape 🫢
@anonym_autor normálne som ho držala po pas vocode ale neponarala hlavu
@kavasmliekom mne to vadí tiež ale zas mladší toto nerieši, on je dosť živý a zvedavý, skôr by nespal lebo by ho to všetko zaujímalo.. ale mala som nejakú takú predstavu že tam bude akoby piesok a tam by sa trosku pohral ale tak nevadi 😅musím si asi naštudovať ako to priebeha na kupkach a v aquaparkoch😅
@negymama jasne tak som to myslela. môj vodu zbožňuje len toho chlóru sa obavam
Zostaň s ním doma. 4 mesačný je ešte malý na takéto vyletiky. Nič z toho mat nebude, a ani ty.
@kavasmliekom mne to vadí tiež ale zas mladší toto nerieši, on je dosť živý a zvedavý, skôr by nespal lebo by ho to všetko zaujímalo.. ale mala som nejakú takú predstavu že tam bude akoby piesok a tam by sa trosku pohral ale tak nevadi 😅musím si asi naštudovať ako to priebeha na kupkach a v aquaparkoch😅
@negymama jasne tak som to myslela. môj vodu zbožňuje len toho chlóru sa obavam
@anonym_autor ako prepáč, ale nerozumiem ti. 4m do piesku? Nesedí. Nestačí mu deka a hrkálka? Sem tam sa prejsť, popozerať, pohrať sa s tebou, s bratom, ockom...
@kavasmliekom to staršie ma už nejakú imunitu. Ja osobne by som neuvažovala ani o kúpaliskách, ani kútikoch, hádam sa dá vydržať, kým drobec trochu porastie. To predsa neznamená, že musia sedieť doma.
@anonym_cd9ea7 ja som nikde nepísala, že musí dať dieťa do vody, ani nič také. Dala som možnosti, čo sa tam dá robiť. Ci na deke, na tráve, na lehátku, alebo vo vode.
Ja tak ako @negymama,
Medzi deťmi mám 10 ročný vekovy rozdiel, nedržali sme staršiu koli mladšiemu doma. Normálne sme chodili do bazénov, v 3 mesiacoch sme boli na dovolenke, takže si 100% pamätám, že sa maly kúpal a mám aj fotky z bazéna. 🤷♀️ A čo sme s ním robili? Plávali, na lehátku si pospal v tieni (na pláži si pospal v takom baby stane) prechádzali sme sa s ním v kočíku, v nosiči … to, čo by sme robili aj inde…
Zostaň na hoteli a nech ide len muž so starším. Aj tak sa kúpať nebudeš a podla mňa tam je aj dosť drahé vstupné na to, aby si sedela niekde na deke. Chod niekam v mieste hotela na prechádzku, môžes si dat kávičku v meste a koláčik. Ty si oddýchneš kým babo bude spinkať a starší si užije deň v aqua parku len s otcom.
Zostaň na hoteli a nech ide len muž so starším. Aj tak sa kúpať nebudeš a podla mňa tam je aj dosť drahé vstupné na to, aby si sedela niekde na deke. Chod niekam v mieste hotela na prechádzku, môžes si dat kávičku v meste a koláčik. Ty si oddýchneš kým babo bude spinkať a starší si užije deň v aqua parku len s otcom.
@bielasovicka no veď vyzerá to tak..
@kavasmliekom iba tak nozkami by pohrabal akokeby do vody.. to len taká úvaha .. jasne že ten pobyt by mu nedal nič..
@sisaka práve to nechceme ho držať doma ale to s tým vstupným ma @lucinka12356 pravdu.. ako my dvaja z toho nič mať nebudeme, ja zas to ani nutne nepotrebujem, veľmi verejne bazény neobľubujem takže buď zmeníme hotel alebo si podelíme deti 😅
@anonym_autor prepáč, ale fakt MUSÍŠ ísť do 4-mesačným bábätkom do aquaparku? Iný program neexistuje?
@anonym_autor prepáč, ale fakt MUSÍŠ ísť do 4-mesačným bábätkom do aquaparku? Iný program neexistuje?
@danica2711 aky je rozdiel park ihrisko aquapark? Idu rodina dieta je zdrave. Pod stromom v parku za plotom aquaparku by to uz bolo v poho?
@danica2711 ak si poriadne nečitala, tak majú staršie dieťa. Ak nemajú/nechcu niekde nechať 4 mesačné dieťa MUSÍ ísť s nimi.
Z dieťaťa v aquaparku neubudne, neberú ho do džungle, ani na rockový koncert 🤦♀️
@anonym_autor normálne ako doma . Kočík sa dá vziať aj dnu ale vonku je lepší vzduch ... Všade kde sú wc je aj prebaľovacia pult bazénik si môžeš zobrať ale zdá sa mi že je veľmi chladné leto a ano chodia do aquaparku aj stakymi maličkými ... Prajem krásny zážitok

@natalka13 pýtam pretože so starsim sme tak nechodili ani nikto z okolia tak sa to nemám koho opýtať.. písala som že sme tak nechodili, iba doma v bazéne ale tento rok nemáme.
@kavasmliekom neboli sme v bubline chodili sme normálne na výlety túry ale k vode takto až keď bol väčší-4r, od 2 sme mali doma bazén.. ale to je iné ako kúpalisko takže preto sa pýtam.
@anonym_autor ale čo je iné okolo bazéna na tráve na vlastnom dvore a co je iné niekde na kúpalisku? Všade je priestor aj na sedenie, na ležanie, prechádzanie.