Čo robiť v aquaparku s dieťatkom vo veku 4 mesiacov?
keďže veľa z vás tu chodí s deťmi po dovolenkách tak si idem po radu. plánujeme menšiu dovolenku v tatrach s tým že chceme íst aj do bešeňovej/tatralandie..starší sa vyhrá (5r) ale čo s mladším (4m)? kúpať sa s ním nechcem urcite, zdá sa mi že v tatralandii je nieco ako piesok (pláž) ale tam sa nepohra lebo ešte nesedí.. čo s takým dieťaťom v aquaparku? chcem aby si aj starší užil a sa vybláznil len neviem čo s mladším počas toho casu tam, mám pocit že vôbec nič
@anonym_autor ideš s nimi sama? Ak nie, vystriedať sa pri malickom, zahrať so starším. Ak sama, tak prečo nie do vody? Chodia aj s takými malými. Sadneš na kraj bazéna a bude si kopkat vo vode 😄
@kavasmliekom to myslis vazne?
@anonym_autor ideš s nimi sama? Ak nie, vystriedať sa pri malickom, zahrať so starším. Ak sama, tak prečo nie do vody? Chodia aj s takými malými. Sadneš na kraj bazéna a bude si kopkat vo vode 😄
@kavasmliekom samozrejme že sama nie. ani staršieho by som nenechala samého vo vode a malého do vody nechcem dávať pretože je ešte moc maly a do roka sa verejne bazény vôbec neodporúčajú. viem že napr v hu v debrecene je taký mini bazénik (akože ozaj maly nie klasicky pre malé deti ale taký maličký plastový) tam je možno čistá voda ale on nevie sedieť tak aj tak nič z toho. a nie som naklonená dat tak malé dieťa do verejnej vody-neviem kto tam bol pred nami a tej hygiene moc neverím
@kavasmliekom samozrejme že sama nie. ani staršieho by som nenechala samého vo vode a malého do vody nechcem dávať pretože je ešte moc maly a do roka sa verejne bazény vôbec neodporúčajú. viem že napr v hu v debrecene je taký mini bazénik (akože ozaj maly nie klasicky pre malé deti ale taký maličký plastový) tam je možno čistá voda ale on nevie sedieť tak aj tak nič z toho. a nie som naklonená dat tak malé dieťa do verejnej vody-neviem kto tam bol pred nami a tej hygiene moc neverím
@anonym_autor zober si maly nafukovaci bazenik, tam sa moze clapkat na brusku, to je ohladom kupania vsetko z vasich moznosti. A inak len to, co robite aj doma 💁🏻♀️
@anonym_autor urcite ho nedavaj do bazena. Ani kopkat si. Idealne keby si s nim ani nesla. Ten vzduch v akvaparkoch je nic moc. Strasny hluk, ostre svetlo. Nestoji to za to
Besenova je des, v tom stane sa neda vydrzat, priserny hluk
@anonym_autor co chceš potom robiť v aqua parku s malým dieťaťom? Môžeš sa prechádzať okolo, vonku je tiež priestor na prechádzky. Budete sa musieť striedať, keď sa nechcete spolu namočiť.
@anonym_autor urcite ho nedavaj do bazena. Ani kopkat si. Idealne keby si s nim ani nesla. Ten vzduch v akvaparkoch je nic moc. Strasny hluk, ostre svetlo. Nestoji to za to
@really8 ale ona tam ide, nepýta sa či ísť, ale čo tam s nim robiť.
Idealne ist za pekneho pocasia zlozit sa vonku aj s kocikom niekam do tiena babetko nechat pod slnecnikom v kociku vo vanicke podavat a ukazovat hracky krmit uspavat prebalovat rovnako ako doma prestriedat sa s muzom chvilku on chvilku ty a pritom sa venovat mladsiemu. My sme tak chodili s nasou a mala.len dva mesiace nemohli sme starsiu zatvorit na dva mesiace doma len preto ze mame babo.. dovnutra nie tam je hrozny vzduch a do bazena ma tiez este cas
@anonym_autor co chceš potom robiť v aqua parku s malým dieťaťom? Môžeš sa prechádzať okolo, vonku je tiež priestor na prechádzky. Budete sa musieť striedať, keď sa nechcete spolu namočiť.
@anavixy ďakujem a to si tam mozem priniesť vlastný bazén?
@really8 to ani nechcem
chceme tam ísť kvôli staršiemu, nikde sme poriadne cez leto neboli lebo sa narodil mladší tam aspoň trosku nech si užije..
@kavasmliekom ja neviem, ja som do aquaparkov nikdy nechodila, so starším sme 1x boli keď mal 4 roky..s tak malým sme nechodili ani na dovolenky len nechceme aby starší teraz nikam nechodil.
a keď ide rodina s tak malými deťmi k moru tak čo tam robia? ja som pri mori bola 1x ako dospela, ani so starším sme neboli ešte tak fakt neviem
@really8 ale ona tam ide, nepýta sa či ísť, ale čo tam s nim robiť.
@kavasmliekom tak poradis aby sla do vody aj ked napisala ze do vody nie. Tak to ti tlieskam.
A co ze ostatni chodia? Ostatni davaju pribinacka od pol roka, nosia deti v klokankach a posadzaju, tak to ideme radit?
@anavixy ďakujem a to si tam mozem priniesť vlastný bazén?
@really8 to ani nechcem
chceme tam ísť kvôli staršiemu, nikde sme poriadne cez leto neboli lebo sa narodil mladší tam aspoň trosku nech si užije..
@kavasmliekom ja neviem, ja som do aquaparkov nikdy nechodila, so starším sme 1x boli keď mal 4 roky..s tak malým sme nechodili ani na dovolenky len nechceme aby starší teraz nikam nechodil.
a keď ide rodina s tak malými deťmi k moru tak čo tam robia? ja som pri mori bola 1x ako dospela, ani so starším sme neboli ešte tak fakt neviem
@anonym_autor jedno leto prezije alebo pojde iba s ockom. Ja som rodila na konci aprila ale tak museli sme si to jedno leto odpustit vsetci nieco
A co take s nim.robis doma vonku? Bude v kociku ci v parku aquaparku ci pri mori.
@anonym_autor jedno leto prezije alebo pojde iba s ockom. Ja som rodila na konci aprila ale tak museli sme si to jedno leto odpustit vsetci nieco
Herna pre 4mesacneho?
A co take s nim.robis doma vonku? Bude v kociku ci v parku aquaparku ci pri mori.
@natalka13 tak doma ho dávam na bruško napr ukazujeme mu hračky- tam je možnosť ho dat niekde na bruško? kočík sa dá vziať asi iba vonku, dnu sa asi nedá, kde pospinka, kde sa prebalí/nakrmi? no vidím to že asi tk budem musieť zatrhnúť
Herna pre 4mesacneho?
@natalka13 herná pre deti kde sú hračky.. že by som mu ich ukazovala na zabavenie.. jasne že sa s nimi nezahrá ale tak nosiť ešte tašku hračiek to nie
@natalka13 tak doma ho dávam na bruško napr ukazujeme mu hračky- tam je možnosť ho dat niekde na bruško? kočík sa dá vziať asi iba vonku, dnu sa asi nedá, kde pospinka, kde sa prebalí/nakrmi? no vidím to že asi tk budem musieť zatrhnúť
@anonym_autor prebali sa na deke,
Alebo v kociku.
ako fakt toto sa pytas? Ludia chodia na kupaliska jazera bezne s kojencami aj k moru sme chodili neboli ziadne detske kutiky boli obycajne kupaliska. Polievocka v termoske. 4m kohene uplbe bez problemov.🙈
@kavasmliekom tak poradis aby sla do vody aj ked napisala ze do vody nie. Tak to ti tlieskam.
A co ze ostatni chodia? Ostatni davaju pribinacka od pol roka, nosia deti v klokankach a posadzaju, tak to ideme radit?
@really8 ty tiež si sa asi dobre vyspala 😀
@anonym_autor veď nech so starším ide otec.
V takom aquaparku nič. Odporúčam tam neísť a striedať sa s mužom pri staršom.
@really8 ty tiež si sa asi dobre vyspala 😀
@kavasmliekom vyspala som sa velmi dobre. Aj o tretej mam este dost energie reagovat na blbe komentare na konovi
@anonym_autor ja neviem ci nechceš, alebo si fakt jak v bubline bola aj s 5r.
Normálne ísť vonku na trávu, dať tam deku, detský stan, či čo beriete, dať na chrbát. Bruško, aj si tam môže pospať, aj ho tam nakrmis, sk nie, sú tam kabínky, môžeš aj tam. Môžeš ho dat do kočíka, jedno kolečko ty, jedno manžel. Starší nech ma zážitok nie sedieť doma pri malom a pozerá ako sa hrá na brušku. Nechodíš ani na ihriska, ani nikde, lebo mam pocit, že nevieš, že to sa dá aj sadnúť, aj ľahnúť. Moje deti sú asi na divokej výchove 😄 lebo najmladšie malo 2 mesiace, keď sme išli do maďarska, bolo v kočíku, vonku som sa prechádzala a manžel s ostatnými zatiaľ boli v bazéne. Potom sme sa vystriedali. Nikdy neboli choré, ani nerevali a nebáli sa vody. Prebalila som v kočíku, alebo na deke, tak isto nakrmis kde bolo potrebné.
@anonym_autor herňa pre 4 mesačne? A co chceš aby ho tam udupali ostatné deti?
@kavasmliekom vyspala som sa velmi dobre. Aj o tretej mam este dost energie reagovat na blbe komentare na konovi
@really8 môj komentár nebol blbý, ty si ostro komentovala, len preto, že autorka nevie co robiť so 4 m bábätkom v aqua parku. Písala som ze keď ide s niekym, nech sa vystriedajú a keď nie, tak môže aj sedieť pri bazéne. Nič sa nestane. Nepýtala sa, či je vhodné ísť, kvôli hluku, dusno vzduchu, ale už keď tam ide, tak z dieťaťa neubudne.
@anonym_autor herňa pre 4 mesačne? A co chceš aby ho tam udupali ostatné deti?
@kavasmliekom 😀 bude olizovať špinave hračky
@anonym_autor prebali sa na deke,
Alebo v kociku.
ako fakt toto sa pytas? Ludia chodia na kupaliska jazera bezne s kojencami aj k moru sme chodili neboli ziadne detske kutiky boli obycajne kupaliska. Polievocka v termoske. 4m kohene uplbe bez problemov.🙈
@natalka13 pýtam pretože so starsim sme tak nechodili ani nikto z okolia tak sa to nemám koho opýtať.. písala som že sme tak nechodili, iba doma v bazéne ale tento rok nemáme.
@kavasmliekom neboli sme v bubline chodili sme normálne na výlety túry ale k vode takto až keď bol väčší-4r, od 2 sme mali doma bazén.. ale to je iné ako kúpalisko takže preto sa pýtam.