Dovolenka na Slovensku s dvojročným chlapcom

cyros
25. jún 2015

Poradíte? Akosi v tých všetkých Zľavomatoch nevieme nájsť ubytko, kde by na izbe bola aspoň chladnička, varič a mikrovlnka, aby sme malému pripravili náhradnú stravu ak by mu hotelová nechutila.

seahorse27
26. jún 2015

Zlavomat a podobne portaly su super pre dospelých a vacsie deti. S malymi detmi si obmedzena a musis hladat na vlastnu past...tym padom ta to vyjde aj drahsie...My sme boli s dcérkou pre 2 rokmi v Bojniciach - penzion Hujer...ak by Vas Bojnice lakali, tak si mozes kuknut ich stranku. My teraz ideme uz druhy krat do Vyhni - hotel Sitno, je super vybaveny pre deti, maju animatorov, detske ihrisko, bazeny a maju tam aj kuchynku na pripravu stravy pre male deti - je sice spolocna, ale postaci. Myslim, ze tam maju aj rodinne suity s kuchynkou, za priplatok samozrejme.

jolly84
26. jún 2015

@cyros ja som bola na súkromí, chata Goral, Oscadnica, perfektne bolo......🙂

certi
26. jún 2015

@cyros to musite ist do sukr. penzionu, nie do hotela

flower24
14. júl 2015

Mozem vrelo odporucit Demanovsku dolinu a ubytivanie v penizone Pacifik:
http://www.apartmany-demanovskadolina.sk/
Boli sme tam 2x, 1.x, ked mala dcerka necele 2r., teraz v juni s takmer 3r. opat a urcite nie naposledy 🙂
Ciste, tiche ubytovanie, je tam vsetko, co potrebujes. Plne vybavena kuchyna. Vyhodou pre nas je najme to, ze je oddelena spalna a obyvacka s kuchynkou, takze vecer ked mala zaspala, mali sme priestor pre seba. Plus velka zahrada s ihriskom pred domov a za nim altanok na grilovanie, opekanie, posedenie, varenie gulasu...nedavno tam domaci doplnili virivku pre deti. Kupanie v nedalekej Besenovej ci Tatralandii. Domaci mili ludia, snazia sa o spokojnost hosti. Moznost lahsej turistiky aj s 2r.dietatom.

dana_l
14. júl 2015

ja som bola teraz na dovolenke a ubytovanie som mala v private. nasla som ho na stranke ubytovanie na slovensku. a musim povedat ze som bola velmi spokojna. bol to dom so styrmi izbami a kuchyna, kupelna, obyvacka, dvor. a boli sme tam len ja s detmi.

delia933
15. júl 2015

s malickym by som asi zvolila nejaku mensiu cistu chatku alebo sukromie. V penziónoch a hoteloch je vela ludi v noci keby plakal moze byt problem. My sme boli ked bol syn malicky napr. na Liptove v Turiku v takej malej krasnej chatke. Ubytko som vtedy mala cez slovenskadovolenka.sk, myslim ze tam na stranke ta chatka stale je. Boli sme tam sami, dvorcek je oploteny a na vylety po celom Liptove bolo ozaj blizko.

tamarik
15. júl 2015

určite odporúčam ubytovanie na remate pri bojniciach - ubytovanie v chatkách. úplne super- odporúčam. chatka v areáli Predná hore, ubytovanie na kúpalisku v štúrove

flower24
15. júl 2015

@cyros: delia933 ma pravdu, hotely a vacsina penzionov moze byt plna ludi a hlucno / aj pre vas s malickym, nielen opacne 🙂 No v Pacifiku sme to nezazili ani raz. Asi maju slabu reklamu, lebo penzion ma vysoku uroven za dobru cenu a napriek tomu tam mavaju malo ludi - pre nas dalsie plus 😉