icon

Išli by ste na ľadovú šou s 5 mesačným dieťatkom?

tinucha
1. okt 2015

Manžel zohnal lístky na Mášu a medveďa. Máme ich 4 a teoreticky by som mohla ísť s našimi krpcami (4 a 6 rokov) a manželom aj ja, ale nemám kde nechať malú. Viem že šou má 100 minút (vrátane 20 minútovej prestávky) a tiež viem, že deti do 2 rokov majú vstup zdarma bez nároku na zvlášť sedadlo. Ja milujem ľadové šou a tot je vraj veľmi pekné, tak ma staršne ťahá. Zobrali by ste tam 5 mesačné dieťatko, s tým že by som ju tam mala celý čas na rukách? Asi blbosť, že?

Strana
z2
marca12
2. okt 2015

Nešla by som s tam malym dietatom
Je to prilis vela podnetov a privela hluku pre tak male dieta. A dalsia vec urcite nevydrzi celu sou a budete rusit vsetkych naokolo

oskvarka
2. okt 2015

mi sme boli sice s vecsim trosku ale na hokeji.. dokonca prespal polovicku.. hluku bolo dost a dost kosa ... ale urcite by som sla... aj keby som mala vidiet len polovicu... mi sme museli dokonca aj malemu kupit listok lebo tam take neplatilo ze do 2 rokov.. len ju teplo oblec...

a inak s tou zimou je aky problem ved dam do kocika zimny fusak a zima jej urcite nebude... ak by bola svokra taka ochotna tak to by si mala naj..

horana
2. okt 2015

Podla toho aku ma povahu dieta, jedno je urevanec, ine kludas.
Celkovo ked nie je uplne ze drazdive, ak je naucene spat v hluku, co hlavne x-ty surodenec vacsinou chtiac-nechtiac je, a nema nahodou nejaku krizu (rastovu, zuby...), tak tak male dieta vacsinou este zatial na rozdiel od starsieho "nepocuje" a je schopne sa este nenechat rusit.
Inak sa premysla s 1 drobkom doma celkovo, inak ked uz dvaja starsi doma chcu vyzitie, tu sa vacsinou maly musi prisposobit, a casto pre jeho dobro, ukaze sa v zivote ako este najflexibilnejsi neskor 😉
Chapem aj tomu ze mama nechce byt stale odstrcena mimo diania, a myslim ze v zahranici je skor trend ako u nas robit vsetko s dietatom, a nie su tam nejake poskodene tie deti, v pohode. Tu je vaic kultura ustrania, podla mna treba vyskusat, idealne nejaka satka, baby vak jemne ho pohupovat a striedat sa s muzom...a byt pripraveny keby to nevyslo, ale za pokus nic nedas, vravis ze listky uz mate, cize by aj tak prepadli, chod a prinajhorsom sa vratis, uvidis...dopredu nik neodhadne ako sa bude chovat, mozno budes milo prekvapena...

spoony
2. okt 2015

Ja by som išla, ja by som si to neužila keby som dieťa nechala s niekym iným. Nebola som s malými síce na žiadnej takejto šou ani v cirkuse, ale s obomi som vo veku cca 4 mesiacov bola na veľkú noc na obradoch, ktoré trvajú dlhšie, boli v babyvaku (na ten boli zvyknutý) a kľudne v ňom spali, keď ich niečo vyrušilo, tak som ich pohojdala a spali ďalej.

Strana
z2