icon

Kam s deťmi na bicykli?

tilly
21. mar 2012

ahojte,

kedze velmi radi bicyklujeme a teda nevieme moc o zaujimavych cyklocestach, ktore by boli vhodne hlavne pre deti, chcela by som zalozit diskusiu o cyklocestach ako na slovensku, tak v cechach, na morave, v rakusku, nemecku, svajciarsku, taliansku...

co mate osobne odskusane? co odporucate?

a su tu sportovci? 😀

Strana
z5
tilly
autor
13. mar 2014

@voskovaeva vraj okolo cadce, resp. oscadnice je nejaka dobra cyklotrasa, skus pogooglit... a niekde v PL pri hraniciach...

voskovaeva
13. mar 2014

@tilly dik

rodinnevikendy2
14. mar 2014

Do Plaveckého Podhradia 🙂

VEĽKONOČNÁ ROZPRAVKOVÁ VÝPRAVA DO JASKYNE
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...
🙂 🙂 🙂 🙂

dracik1
8. apr 2014

ahojte, viem, ze to sem moc nepatri, ale mozno to niekomu pomoze aby nemusel kupovat nove- predavam 2 ks taznej tyce za bajky - trail gator

tilly
autor
8. apr 2014

@dracik1 hod to na bazar, ja som predavala minuly rok a rychlo som to predala...

dracik1
8. apr 2014

@tilly, dala som to, novy je dost drahy tak sa niekomu zide....

tilly
autor
8. apr 2014

@dracik1 jasne, to sa preda 😉

euphoria
17. júl 2014

Ahojte, poradí mi niekto, kto vyskusal nejake nenarocne cyklotrasy v rakusku s detmi aj s odporucanim ubytovania?? vopred Vdaka

tilly
autor
20. júl 2014

@euphoria wolfgangsee, ubytko neporadim, chodime karavanom... alebo neusiedlersee... krasne cyklotrasy su v korutansku pri klagenfurte worthersee, tam je aj minimundus, len je to cca. 400km od ba...

euphoria
21. júl 2014

Karavanom? to znie skvele🙂 kedysi sme si chceli prenajat, akosi sme nato pozabudli.dik za ozivenie myslienky.a vdaka za tip🙂
@tilly

tilly
autor
21. júl 2014

@euphoria ano, chodievame karavanom, nasi to miluju...

jeja21
31. júl 2014

@euphoria Ahoj, minuly tyzden sme sa zastavili cestou z Talianska pri Ferlachu v Penzione Tischler...no parada, cyklotrasa popri rieke hned za penzionom, bazen, smykaly,trampolina, bicycle pre deti, domaci pan mal dokonca plnu sopu bicyklov na pozicanie zdarma...no Slovaci sa maju este vela co ucit.

tilly
autor
1. aug 2014

@jeja21 cyklotrasa bola cisto zelena? cize uplne bez aut? dik

jeja21
1. aug 2014

ano, popri jazere a rieke Drave, je nadherna tyrkysova, my sme presli prvy den asi 20 km so 7 rocnou a 2 rocnou a bolo super, pozri dravsku cyklotrasu 🙂

jeja21
1. aug 2014

@tilly este ma napadlo ze vsetko je tu http://www.kaernten.at/de/

tilly
autor
1. aug 2014

@jeja21 parada, dik 😵 😵

diana23
29. júl 2015

Ahojte, poradite mi cyklotrasu na liptove s detmi?...dcera ma 5 rokov, takze nieco nenarocne.

idris
2. aug 2015

@tilly ahoj prosím Ťa nevieš nejakú app na cyklistiku po Rakúsku ?

tilly
autor
3. aug 2015

@idris nie, neviem o nicom

jantleskac
15. aug 2015
Používateľ jantleskac je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jantleskac.

My chodievame len v okolí Stropkova, sú tu pekné chodníčky. Toto leto sme sa do cyklo trendu naozaj ponorili, takže som nakúpil výbavu nie len pre malých ale aj pre seba a priateľku, ktorá sa sťažovala, že ju bolí zadok aj ruky z tých nekonečných výletov :D Tak som jej kúpil cyklo nohavice a cyklistické rukavice ( od http://www.cyklodresy.sk/cyklisticke-rukavice/ ) a už sa nesťažuje a my si môžeme užívať výletov koľko len chceme. Ak vaše deti sú také nedobytné na bicykli?

idris
15. aug 2015

kade v okolí Stropkova jazdíte po cestách alebo poľno lesné cesty ?
@jantleskac

zahrika
27. jún 2017

Je tu aj nejaka zaciatocnicka? Dlhe trasy este nedame a bikovat sme so synom zacali az teraz... velmi.nas to bavi no neviem ako zacat
..kde na zapad.sk su take lahsie trasy kt.zvladneme sami dvaja?

tilly
autor
8. aug 2017

@zahrika kolko ma maly? podla mna tu na zapade je na zaciatok najlepsia hradza a uplne najlepsie, ked sa na nu das az za rusovcami, resp za cunovom...
vraj krasna trasa je v petrzalke, pri byvalom DI nechat auto a potom je cyklotrasa az do brucku, spat sa da ist aj vlakom

moj da v pohode uz aj 50km, s tazkostami aj 60, starsi dal 140 km po jemne zvlnenom terene a 93 km "horsku etapu", maju 7,5 a skoro 12 rokov

zahrika
8. aug 2017

@tilly wow to su sikovni. Ma 6r. Sme z TN kraja

domin11
Odpoveď bola odstránená
domin11
Odpoveď bola odstránená
jennifer007
26. júl 2021

Ahojte, ak je tu ešte niekto online a poradiť cyklotrasy vhodné na cyklovozik, môže byt aj mierne stúpanie. Teraz sme prišli z gaderskej, čiže nieco podobne, ale najlepšie by bolo ak by boki v okoki aspoň 2-3 také trasy. Diki

Strana
z5