Kam sa oplatí vyraziť na Slovensku na rodinný výlet?
Napriklad minuly rok sme boli v Bojniciach. Kam sa oplati este ist na par dni ? Nejake pekne miesto kde je aj co pozerat pre deti aj sa okupat.
Hotel Permon v Podbánskom, je tam najväčšie SPA na Slovensku. Ľutujem ľudí, čo v ňom pracujú. Každopádne zážitok, treba navštíviť aspoň raz za život.
tiež Chateau Belá, zámok, kde by sa mohol natáčať nejaký horor. Okolie super na prechádzky v prírode.
Hotel Permon v Podbánskom, je tam najväčšie SPA na Slovensku. Ľutujem ľudí, čo v ňom pracujú. Každopádne zážitok, treba navštíviť aspoň raz za život.
@foxinkofoxovy v permone sme uz boli
A páčilo sa Ti v tom SPA? Pre mňa až príliš veľa ľudí. Ale tá možnosť ochladiť sa v prírodnom jazierku bola fajn.
Múzeum SNP v Banskej Bystrici. Vojenské historické múzeum v Piešťanoch. 🙂
Liptov
A páčilo sa Ti v tom SPA? Pre mňa až príliš veľa ľudí. Ale tá možnosť ochladiť sa v prírodnom jazierku bola fajn.
@foxinkofoxovy v nedeľu som tam bola, v celom wellnesse bolo dokopy asi 10 ľudí
Sranda. A prosím Ťa, bol tam taký holohlavý plavčík? To je hrdina, neustále sleduje monitory, potom dopĺňa vodu, mal by dostávať rizikové príplatky.
Sranda. A prosím Ťa, bol tam taký holohlavý plavčík? To je hrdina, neustále sleduje monitory, potom dopĺňa vodu, mal by dostávať rizikové príplatky.
@foxinkofoxovy neviem, akú vodu, ani plavčíka som nevidela 🤣 ale ja som myslela welness dole, nie bazény.
@julka828 Demänová rezort - veľa atrakcií pre deti priamo v rezorte, ale aj v okolí za pár minút autom Liptovská Mara, taktiež Liptovský Ján, kde je napríklad minislovensko, alebo prírodná kaďa. Blízko je aj Tatralandia.
Priznajte to, Slovensko je totálne okukané. :D Kto je celý život rozcestovaný, raz zistí, že už tu de facto nemá kam ísť. Na Slovensku nič nie je. :(
Naviac cesta do Tatier cez Ružomberok v zimných mesiacoch...... racionálne uvažujúcemu človeku hneď napadne, že za 30 rokov sme sa nikam neposunuli.
Za mňa nikde. Tu nič pozoruhodné nie je, len hory a príroda, ktorá má vôbec nezaujíma. Kúpaliská sú predražené a teraz ešte robia ľudia paniku kvôli amébam. Služby nie sú nič moc, keď beriete pomer cena a výkon, radšej choďte k moru, najmä teraz v lete.
Priznajte to, Slovensko je totálne okukané. :D Kto je celý život rozcestovaný, raz zistí, že už tu de facto nemá kam ísť. Na Slovensku nič nie je. :(
@foxinkofoxovy ja si naopak myslim, ze slovensko je krasne. Ale uroven sluzieb a ceny su uplne zle. To je jedine, co ma odradza od dovolenky tu
Môže byť, že to všetko kazí ten typický slovenský prístup, že zaplať a choď už preč. Ale ja v práci každý deň stretnem tiež kopu zákazníkov a chovám sa rovnako. :D
To už radšej mimo SVK, premrštené ceny, služby na zaplakanie. Radšej do zahraničia, vyjde ťa to rovnako, ba možno aj lacnejšie.
Môže byť, že to všetko kazí ten typický slovenský prístup, že zaplať a choď už preč. Ale ja v práci každý deň stretnem tiež kopu zákazníkov a chovám sa rovnako. :D
@foxinkofoxovy a v akej oblasti pracuješ, že kam nechodiť? 😀
@foxinkofoxovy Skús začať a ukáž ako by to malo byť. Moje peniaze by si nevidel😂
Za mna asi najlepšie Vysoké a Nizke Tatry, pokiaľ chodíte aj na turistiku. Tiež s detmi je fajn Liptov, Tatralandia, syslovisko na Muranskej planine, letecké muzeum v Košiciach, Bojnice...
Ale tiež som toho názoru ze tu nič moc nemáme. Ani 1 poriadny zabavny park pre deti ako napr Familypark/Energylandia. A za každú blbost platiť, ubytko vyjde viac ako v zahraničí a služby sú slabe...tiež už radšej ideme do zahraničia.

@julka828 nezbudska lucka