icon

Kde môžme vidieť Ježiška v Bratislave?

lusy1507
5. dec 2017

Ahojte prosim vas, vie niekto, ci v okoli bratislavy bude moznost vidiet jeziska? Mikulasa sme zial s malym nestihli, tak by som aspon jeziska chcela aby videl. Na nete nemozem nic najst 😔 dakujem

Strana
z2
lusy1507
autor
5. dec 2017

Zeny dobru noc 😁 chcela som aby maly videl toho "cerveneho chlapa" nazivo lebo sa mu paci v jednej rozpravke. Ma rok a nezaujima ho ako sa vola, len sa mu paci

osky
5. dec 2017

@lusy1507
veru tak.je to ako vravis.
na Jeziska vsetci z vysoka kaslu,je to len biznis.

na darceky vam je dobry....

maja22
5. dec 2017

@osky to chce pokoj a nohy v teple 😉 Pošli do neba strelnú modlitbičku, ešte nič nie je stratené 😉

ukulela
6. dec 2017

@lusy1507 pozri si kam pride coca cola kamion a tam bude santa. chlap v cervenom s bradou. viera/neviera, darceky ak nosi jezisko, nie je to bruchac v cervenom s bradou. to je santa. max v minulosto komancovsky dedo mraz. u nas prezivajuci mikulas - ten by lam vyzerat trocha inac, ale OK. nic to vsak nemeni na tom, ze jezisko drichme v jaslickach a ohrievaju ho ovce a somariky.
tento rok je to tvojmu malemu jedno, do buducna ho nebalamut prezlecenym jeziskom, ale rozhodni sa pre cestu, ktoru mu vysvetlis, lebo inac sa mu decka budu v skolke smiat, ze je jediny, co to ma inac.
ja som z toho amerikanstva - santovia, tekvice, pomaly uz aj velkonocne zajace hladajuce vajcia - dost smutna.

charlie1980
6. dec 2017
sticker
Strana
z2