Kde sa dá kúpať s deťmi za rozumnú cenu?
Ahojte, chceme sa ísť kúpať s detičkami. Kde mame niečo s teplou vodou, detským bazénom, nejakými šmýkačkami? Chceme ísť len na jeden deň, a aby finančné nás to nezruinovalo. Možno AquaCity Poprad? Sme z okresu RV, tak niečo tak do 2,5 hodiny. Takže nič v okolí BA. Máme blízko wellnes, kde je malý bazén, teplá voda, ale na 2 hodiny vysoliť 100€ pre 5 člennu rodinu mi príde veľa. Z toho pol hodina len sušenie vlasov a prezliekanie. Možno máte pochodene viac ako my, tak viete poradiť, budem rada 🙂 ďakujem
@anonym_autor Z Roznavy do Madarska. V PP, LM ani Besenovej sa do 100 s celou rodinou iste nevojdes
@dadis no myslíte že v Maďarsku majú lepsie ceny? Nemyslím si. Nemáme pás pre deti :(
@dadis no myslíte že v Maďarsku majú lepsie ceny? Nemyslím si. Nemáme pás pre deti :(
@anonym_autor pre deti staci tiez obciansky s fotkou... V Madarsku maju vo vseobecnosti nizsie ceny, tak snad budu mat aj na toto...
ok je v Dolnom Kubíne. aqarelax je celý vnútri. je tam fajn. len to máš vzd. 160 km.
a cena vstupného je všade vysoká
v prvom rade pozor na korekcie pas/pás.
deti urcite pás maju 🙂
od Vas urcite do Madarska, tam je to lacnejsie. detom by som urcite dala urobit obcianske s fotkou, nikdy nevies, kedy ho budete potrebovat.
bez obcianskeho nikam nevycestujes (teda ak nemas pas).
ak ste 5ks tak urcite nehladaj nic velkeho typu PP, Besenova..... lebo do 100€ sa nezmestite
@anonym_autor Obciansky pre deti s fotkou som davala detom a stal 4eur, mozno to uz islo hore, ale nie je taky drahy ako cestovny pas..Madarsko je vo wellness dalej ako my a nizsie ceny
v prvom rade pozor na korekcie pas/pás.
deti urcite pás maju 🙂
od Vas urcite do Madarska, tam je to lacnejsie. detom by som urcite dala urobit obcianske s fotkou, nikdy nevies, kedy ho budete potrebovat.
bez obcianskeho nikam nevycestujes (teda ak nemas pas).
ak ste 5ks tak urcite nehladaj nic velkeho typu PP, Besenova..... lebo do 100€ sa nezmestite
@lucik194 hej hej majú :D :D
Maďarsko je určite lacnejšie, viem potvrdiť.
My sme boli koncom jari v Bešeňovej, 5členná rodina, na deň dokopy so všetkým (palivo, vstup, jedlo, pitie) cca 300 eur. Medzi 3hodinovým a celodenným vstupom je minimálny rozdiel.
Všade v okolitých štátoch je kúpanie lacnejšie
Maďarsko je určite lacnejšie, viem potvrdiť.
My sme boli koncom jari v Bešeňovej, 5členná rodina, na deň dokopy so všetkým (palivo, vstup, jedlo, pitie) cca 300 eur. Medzi 3hodinovým a celodenným vstupom je minimálny rozdiel.
@anonym_7a1fcd a máte aj nejaký konkrétny typ kde teda v Maďarsku majú tú teplú vodu? A šmýkačky pre deti?
@anonym_7a1fcd a máte aj nejaký konkrétny typ kde teda v Maďarsku majú tú teplú vodu? A šmýkačky pre deti?
@anonym_autor miskolc,ellipsum kupalisko.najlacnejsie a najblizsie
@anonym_autor Obciansky pre deti s fotkou som davala detom a stal 4eur, mozno to uz islo hore, ale nie je taky drahy ako cestovny pas..Madarsko je vo wellness dalej ako my a nizsie ceny
@dadis áno je 7€ pozerala som

@anonym_autor Z Roznavy do Madarska. V PP, LM ani Besenovej sa do 100 s celou rodinou iste nevojdes