Kedy ísť na výlet s novorodencom?
Ahojte idem o chvilu rodit. Rizikove tehotenstvo takze sme poriadne neboli nikde akoze strasne dlhu dobu 😫. Zienky poradte kedy najskor (samozrejme bezpecne) a ak to budeme zvladat je ok ist s babom na vylet? Rodim v septembri. Asi budem september/oktober rada že som… je realny prvý povedzme predlzeny vikend v novmebri? A ako daleko? Nemalo by sa s tak malym babom velmi dlho cestovat ze?
Dakujem za rady 🥰
@vevesh tu nejde o "dobre" a "zle" dietata. Neskatulkujem. Dieta je dieta. Nejde ani o strajk ci truc, najma pri takychto malych detoch, ony to totiz nevedia trucovat. a pokial zacalo strajk po 2000km tak ma na to viac nez narok, pretoze tolko vydrzalo. Ale nesla si hned od zaciatku s jaciacim, vracajucim, modrajucim dietatom, ktore sa od placu zachadza atd...
Uvidis 🙂. Mam 2,5 mesacne a zajtra ideme na dovolenku, uz sa neviem dockat😀 viem, ze si neoddychně, ale to ani doma, aspon sa vyvetram
Vieš čo odealne po štvrtom trimestri ( 3 mesiacoch), ale samozrejme to zavisi od toho ako sa budeš citiť, ake bude babo, ako si na seba zvyknete a hlavne kde na vylet? Jeden deň alebo s prespavanim, alebo rovno letecky ? Alebo iba za rodinou. Veľa faktorov je tam, neplanuj do predu ale operativne uvidiš ako sa budete citiť.
Nooo môj má 6 mesiacov a až v septembri ideme do Talianska 😀 inakšie sme nikde neboli, max v okolí Viedeň a tak (bývame v BA). Prvé mesiace mal hrozné koliky, stále plakal, netrúfla by som si ísť daleko. Ale záleží teda na bábätku, to nevieš dopredu 😃

My sme hned ako mal tyzden uz museli ist cca 350 km domov, takze sa islo autom a bolo. O dva tyzdne na to zase 350km. Dieta zije, je v pohode, naucene takto sa vlacit. Uz ma 4 roky a poviem Ti, ze tak dobre vydrzi v aute/ vlaku/ lietadle. Lepsie ako kopec dospelakov.