Koncert Paci Pac

anjika42
20. sep 2016

Môj synak bude mať o mesiac rok a rada by som ho vzala na koncert Paci Pac - len neviem, či aj tak malé deti na také akcie chodia, či tam nie je veľký hluk a podobne - najhoršom bude spať počas koncertu, len či naozaj také koncerty nie sú až pre staršie detváky.

alicka7
20. sep 2016

Ja by som dieta minimalne do 2 rokov nebrala. Podla mna to este tak nevnima a moj syn, ktory ma 1,5 r. sa momentalne velmi boji takychto postaviciek. Dcerka si to zacala uzivat az od 3,5 r. Dovtedy sa ku mne na koncertoch tulila, schovavala sa a neraz mala aj slzy na krajicku. Tak drzim palce, nech sa spravne rozhodnes, pocuvaj hlavne svoju intuiciu. Alebo raz vyskusajte a uvidis. Inak aj Fiha odporuca pri svojich predstaveniach, ze nech rodicia s detmi do 2 rokov zostanu radsej doma.

pribinak
20. sep 2016

Ale to je príliš malicke dieta, mize sa zľaknúť hluku a veľkého množstva ludi, vela deti bude kričať, niektore sa aj rozplaču
Počkaj, ved este sa na koncerty nechodíte az az

anjika42
autor
21. sep 2016

Aj ja som nad tým tak uvažovala, že aby mi nezačal plakať už po piatich minútach - škoda, že to nie je vonku v rámci nejakého jarmoku

tulipan2627
21. sep 2016

tiez sme si na taketo koncerty pockali, kym mala dcerka necele 4 roky, prvy krat to bola Fiha a to uz chcela ist sama od seba, lebo to uz aj poznala....uzivala si to vtedy dokonale, ako spravna velkáčka 🙂 a mladsia bude mat o 3 mesiace 2 roky a neviem si ani len predstavit, zeby som ju taku malu brala na koncert, urcite zabity cas a peniaze, je to este krpec, ved ani obsediet nikde nedokaze a urcite by tomu este ani dobre nerozumela.

3009
21. sep 2016

@anjika42 je to individuálne a závisí od dieťaťa. Moja vnučka bola na ich vystúpení keď mala asi 15-16 mesiacov, ale jej púšťali stále ich pešničky, tak ona tam s nimi tancovala, fotila sa s nimi a bola ako vo vytržení. Je pravda, že bola tam aj so starším bratom /má 9 rokov/. Takže je to fakt individuálne.

lenulka0605
21. sep 2016

Určite s takým malým dieťaťom je skoro ísť na takéto vystúpenie. My sme boli ako 3-ročný na Fíhu tralala a malá si to perfektne užila, ale bolo tam dosť mamičiek s malými deťmi a po 15 minútach odišli, lebo deti plakali, nechceli tam byť a už počúvate, že sme zbytočne vyhodili peniaze.

tiumen
21. sep 2016

To je malé na vystúpenie, môj malý bol 1x keď mal necelé 2roky a už si to užil kedže Smejka a Tanculienku už "poznal" a mal ich dovtedy len v tv 😀