icon

Kúpalisko v Hainburgu zatvorené kvôli problémom s chlórom

foxinkofoxovy
5. júl 2025

Rozhodol tak starosta Hainburgu. Dôvodom sú pretrvávajúce problémy s chlórom a nedostatok kvalifikovaného personálu.

:(

viestta
5. júl 2025

dakujeme za oznam

balerina2025
5. júl 2025

@foxinkofoxovy ano je vieme

la_dolce_vita
5. júl 2025

Je to docasne ci natrvalo? Ked pridem za synom do Ba, radi tam chodime na bicykli, dame obed, kupanie, velmi pekne je tam a pritom blizko.

elanor
5. júl 2025

Tak lepsie zatvorit, ako cakat so zalozenymi rukami nez sa stane nestastie.
Alebo?

luliu
5. júl 2025
@la_dolce_vita

Je to docasne ci natrvalo? Ked pridem za synom do Ba, radi tam chodime na bicykli, dame obed, kupanie, velmi pekne je tam a pritom blizko.

@la_dolce_vita túto sezónu neotvoria

momoqui
5. júl 2025

@foxinkofoxovy skoda ☹ kazdopadne dik za info, by sme sa tam prehnali. Je to najlepsie take klasicke kupalisko “v bratislave”

balerina2025
5. júl 2025
@la_dolce_vita

@la_dolce_vita tento rok

foxinkofoxovy
autor
5. júl 2025

Myslim, ze je to najlepšie kúpalisko vôbec. Na tých klasických v Bratislave som nikdy nebol a to tu žijem cely život. Len na jazerách.

luliu
5. júl 2025
@foxinkofoxovy

Myslim, ze je to najlepšie kúpalisko vôbec. Na tých klasických v Bratislave som nikdy nebol a to tu žijem cely život. Len na jazerách.

@foxinkofoxovy mne sa oveľa viac páči Prellenkirchen alebo Bruck

foxinkofoxovy
autor
5. júl 2025

V Brucku je tiež dobre kúpalisko, cca. 2021 som tam na vlastné oči videl ako malý chlapec spadol zo skokanskeho mostíku, ostal z celou hlavou krvavou a plavcici sa len prizerali. Až keď prišla záchranka, začal niekto vyvíjať nejakú aktivitu.

St. Martina Therme bolo tiež super, ale kvôli zhoršené kvalite vody sme tam prestali chodiť.

majlo1234
5. júl 2025

Gols je za mna najlepsi😀

kiki68
5. júl 2025

Asi Gemeinde na to nema peniaze, alebo na to nechcu dat. To zerie dost penazi tieto veci. Cize ma to neprekvapuje

ddaassuullaa
5. júl 2025
@la_dolce_vita

@la_dolce_vita celu tuto sezonu budu mat zatvorene

ddaassuullaa
5. júl 2025
@la_dolce_vita

la_dolce_vita
5. júl 2025

Dakujem za info, ani by ma nenapadlo si to overit, skoda...

janocka
5. júl 2025
@foxinkofoxovy

V Brucku je tiež dobre kúpalisko, cca. 2021 som tam na vlastné oči videl ako malý chlapec spadol zo skokanskeho mostíku, ostal z celou hlavou krvavou a plavcici sa len prizerali. Až keď prišla záchranka, začal niekto vyvíjať nejakú aktivitu.

St. Martina Therme bolo tiež super, ale kvôli zhoršené kvalite vody sme tam prestali chodiť.

@foxinkofoxovy nemam pocit, ze v St. Martins je zhorsena kvalita vody. Bazeny su ciste, jazero tiez ok, len je v nom z roka na rok menej a menej vody