icon

Máte skúsenosti s poslaním 7,5 ročného do tábora?

ani3012
4. feb 2011

chcela by som poslať Paťka ( v lete bude mať 7,5 roka ) do nejakého tábora. Máte s tým skúsenosti ? On by tam išiel sám ,tak mám aj väčší strach ako keď išiel zo škôlky

Strana
z2
denisaspotakova
Odpoveď bola odstránená
ani3012
autor
14. apr 2011

@denisaspotakova ale som sa zľakla! kruci !!nejaké upozornenie napr-stíšte si zvuk 😀 😀 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
ani3012
autor
28. apr 2011

@stvura to vyzerá dobre..ja by som záujem mala 🙂

dera
28. apr 2011

Cena je aká?

stvura
Odpoveď bola odstránená
ani3012
autor
28. apr 2011

@stvura @evinkal - a ty si nepísala,že už máte tábor pre malého už zajednaný ????? Či to si len tlachala do vetra,aby sme závideli ? 😝

dera
29. apr 2011

@stvura oki 😉

traktor
29. apr 2011

...ako uz mi to neda, a hoc to aj admin zmaze, musim to tu napisat..bo uz ma nebaví to dusit v sebe... @evinkal stranku dozadu pises, ze uz mas tabor pre maleho..teraz citam , ze dalsi si zajednavas v hodnote 108 eur..pritom do temy o vareni pises, ze ti muz vydeluje peniaze a ziadas radu ako navarit aj nakupit za 5 eur!!!..viem , ze nemusis nikomu nic vysvetlovat..je to tvoja vec...ale uz sa mi nepaci to zavadzanie ..a ako ti baby na vsetko skocia...a teraz uz len cakam, ze napises, ze tabor zaplati svokra/svokor, svagrina.../..ktory kupuju tvojim detom a tebe k sviatku toaletak, servitky a tampony..
@stvura ..aby si to ty nevzala v zlom..mne nejde o to, kto ten tabor bude mat...ale ide mi tu konkretne o evinkal..pretoze ju citam, ..kedze som tu casto...a uz mi to neda a musela som sa ozvat..

stvura
Odpoveď bola odstránená
evinkal
29. apr 2011

@traktor @stvura áno mali sme zajednaný,ale nebolo to na 100%,pretože ho brali ako náhradníka za nejaké dievčatko a bystrický saleziáni,už majú plný stav☹

traktor
29. apr 2011

skoda reci..skoda klikat na pismenka...len sa fakt cudujem zenam, co este stale veria..

stvura
Odpoveď bola odstránená
olifcek
30. jún 2011

@stvura kto teda siel na ten tabor? len som zvedava x;o) dufam, ze to vyslo @ani3012 , je mi sympaticka 😉

jarus1
30. jún 2011

ahojte..vyhrala som detský letný tábor v Hronci na 10 dní...ponúkam ho za 100 euro..ak je záujem, napíšte mi do IP
Ďakujem

stvura
Odpoveď bola odstránená
ani3012
autor
30. jún 2011

@olifcek ďakujem 😵
ešte len ide,odchádza na budúci týždeň v piatok .... sa strašne teší 🙂 a ďakujem ešte raz @stvura 😉
veď potom napíšem,čo a ako bolo

hasleerka
2. júl 2011

ja zháňam na poslednú chvíľu tábor pre dcéru nakoľko nám padla rodinná dovolenka ... neviete poradiť????

mmonika
3. júl 2011

@hasleerka nam ide mala sem http://www.twistovo.sk/index.php?odkaz=kralovst... ,tak som zvedava ci bude spokojna .. .no snad ano ... este su tam dake volne miesta ... a este mozno pojde v auguste na jeden PC tabor, ale to este nie je iste na 100 percent.... tam bola uz dva krat a bola moc spokojna ... 😉

lubiku
3. júl 2011

@hasleerka moja dcera ide uz po druhy krat s CK Slniečko a tiez tam su este dake volne miesta. Minuly rok bola spokojna. Skus kuknut 🙂

ani3012
autor
9. jún 2012
mmmonika
6. apr 2018

@mmonika Môžem sa opýtať, či sa páčilo v tábore?

mmonika
7. apr 2018

@mmmonika no za nas možem povedať že to bol najhorši tabor aky sme zažili... dcera nam tam ochorela, a az na 3 den nam dcera potajme volala že je na infekčnom v nemocke.. z tabora sa nam ani neunuvali dat vediet.. a takto chorych ako nasa dcera tam bolo viac deti..

qwerty81
7. apr 2018

@hasleerka skuste pozriet wachumba. nasi idu tam, syn bol aj minuly rok s nimi a max spokojny

mmmonika
7. apr 2018

@mmonika No do kelu. A máš nejaký overený dobrý?

hasleerka
8. apr 2018

@qwerty81 to asi nepatrilo 😀

Strana
z2