icon

Míľa pre mamu. Idete tam zajtra? Aké to tam je?

jona74
8. máj 2009

Ahojte maminy idete s drobcekmi zajtra na milu ja urcite do Ba na Partizansku luku .Minuly rok mi to nevyslo aj Tomasko bol malicky bol niekto z vas ake to bolo? 😵

chasencha
8. máj 2009

jona jasneee ideme 🙂 minuly rok sme neboli lebo sme este na svete neboli ale teraz sa chystame a veeelmi sa tesime 🙂

jarula25
8. máj 2009

ahoj bola som u nas v LV a bolo super...takze urcite zajtra chybat nebudem 😉 aj ked uz tento rok pojdeme na peso bez kocika bude dobre teda dufam 🙂 vseliake hry pre deti a tak ...trochu kecania z druhymi mamickami...proste dobry napad mal ten kto to vymyslel

trpezliva
8. máj 2009

aj nas tam uvidite! 🙂

petaba
8. máj 2009

my tiez idemeeeee na partizansku luku 😀

samika
8. máj 2009

aj my ideme 🙂
len neviem ako to bude s parkovaním. boli sme pred dvoma týždňami a nemala som šancu nikde zaparkovať, normálne kolona aut čo čakali kým sa niečo uvolní. nakoniec sme išli do horského parku. 😉

petaba
8. máj 2009

Samika zaparkujte v tescu a tade ide kusok cesticka cez les tusim 800 m

samika
8. máj 2009

dik Petaba 😉 poznám tú cestičku, chodievali sme tadiaľ, keď sme ešte nemali malého 😉
len teraz neviem či tam prejdem aj s kočíkom? nevieš ako to tam teraz vyzerá?

petaba
8. máj 2009

mne to odporucila kamoska a vravela ze je to prisposobene kocikom.... tak snad je to tak 😅

samika
8. máj 2009

ok tak zajtra skúsim 😉

kvietok23
8. máj 2009

mila pre mamu je na zeleznej? to nebyva s meste starom? 😉

kvietok23
8. máj 2009

len pri tescu vykradaju auta 😒
uz som nasla letak, neviem, preco som si myslela, ze je to v starom meste, este ze som nasla tuto diskusiu, by som tam zajtra bola jedina 😀 😀 😀

petaba
8. máj 2009

v starom meste bola minuly rok 🙂

kvietok23
8. máj 2009

aha preto ma to poplietlo, dik 😉

petaba
8. máj 2009

nie je zaco 😉

jona74
autor
8. máj 2009

Hallo ste tu este takze sa vidime a dufam ze si tu potom popiseme ake to bolo tesim sa na vas vsetky aj s drobcami 😵

zade
9. máj 2009

u nas to zial nie je..... a to byvam v krajskom meste... ☹

jona74
autor
9. máj 2009

skoda mozno niekedy v buducnosti 😉 ved mi ti totu trochu zreferujeme.zatial pa 😵

chasencha
9. máj 2009

babyyy a akoze od tesca lamac je to 800 metrov?lebo celkom dobry napad netrepat sa az ku zdroju 😀

claudinka
9. máj 2009

kokso dobre, ze som sem dosla.. ja som bola furt v tom, ze je to v centre mesta ako minuly rok, lebo som si pozrela iba tuto stranku
http://www.materskecentra.sk/mila_2009/mila-pre...
ja som dobry debil 😀 😀

kvietok23
9. máj 2009

tak my sme nakoniec nesli, lebo sme boli na rybacke a nechcela som draheho po hodine hnat domov ☹ no co pre neho nespravim 😵 ako bolo? 😉

samika
9. máj 2009

kvietok, nám sa veľmi páčilo 🙂 hlavne podhradská a čanaky 🙂 super strávené popoludnie 🙂

petaba
9. máj 2009

nam bolo tiez super... podhradska s canaky bodovali asi u vsetkych 😀

claudinka
10. máj 2009

mno my sme tam asi polhodinu koleckovali v aute a ziadne miesto volne.. tak sme sa otocili a isli kocikovat do ruzinova.. 😒

kvietok23
10. máj 2009

ved ja neviem, preco to dali prave na zeleznej, ked vedia, ze zaparkovat sa tam neda uz aj tak, bez akcie cez vikend ☹

petaba
10. máj 2009

tiez som nad tym rozmyslala 😒

zrzulka
10. máj 2009

my sme tiez nesli na zeleznu kvoli parkovaniu. tam je to brutal, minule sme parkovali az na Kramaroch....
my sme sli na Milu na ranc v lozorne. takze aj tak sa da....je to kusok za Blavou.Tam nebolo vela ludi. S malou sme popozerali zvieratka, povozila sa na ponikovi. pre vacsie deti bolo aj divadielko. Nam sa velmi pacilo.Podarena akcia

samika
10. máj 2009

zrzulka, a na tom ranči sú aj nejaké iné zvieratka okrem koníkov? oplatí sa tam ísť cez víkend?

zrzulka
10. máj 2009

sami su tam kone, poniky a prasiatka. No a este pes🙂))) A hned pri vstupe hus a minikohut. Nic ine som tam nevidela.
A je to otvorene len v sobotu.

jona74
autor
12. máj 2009

ahojte mne sa nahodou mila na zeleznej pacila aj malemu 😵 Ale neviem ake to byvalo v meste.Myslim si ze to bolo fajn v prirode a nebola tam tlacenica 😀 mala som z tej akcie super pocit 😵 a urcite pojdeme podporit MC aj na buduci rok.

ajuskamimi
15. máj 2009

baby sice pisem neskoro, ale tak aby ste vedeli nabuduce ohladne parkovania. Ked je nejaka akcia na Zeleznej a neda sa priamo tam parkovat, tak mozte zaparkovat na parkovisku Tesco Lamac a odtial je to asi cca 600 m oznacenou cestou cez taky lesik. My sme sa tam v sobotu dostali takto a dalo sa to v pohode aj s kocikom zvladnut a nie je to odtial daleko 😉