icon

Návšteva štúdií Harryho Pottera: Skúsenosti

slecnakuchtovie
20. jún 2025

Ahojte, chystáme sa v auguste do štúdií Harryho Pottera. Listky sú už iba na vecerne časy. Nie je tu náhodou niekto, kto už tam bol a vie povedať, či je to striktne na čas alebo sú ochotní pustiť nás aj skôr? Ďakujem krásne 🙂

kaktusik007
20. jún 2025

@slecnakuchtovie je to striktne na cas, tie casove sloty tam maju aby nebol naval ludi. Vyhrad si urcite 4 hodiny minimalne.

slecnakuchtovie
autor
20. jún 2025
@kaktusik007

@slecnakuchtovie je to striktne na cas, tie casove sloty tam maju aby nebol naval ludi. Vyhrad si urcite 4 hodiny minimalne.

@kaktusik007 ďakujem, áno to viem ze minimálne 4 hodiny ale to mi príde malo a neskoro som sa asi spamätala, aj keď myslela som si,že na august ešte teraz v pohode

snubka1
20. jún 2025

@slecnakuchtoviey My sme boli v maji, lístky sme mali na 14hod a pustili nas úplne v pohode o 12hod. Vôbec nič nám nepovedali, len sa usmievali. Žiaden problém.

simsalabim
20. jún 2025

@slecnakuchtovie pustia ta aj skor. Pisu, ze nie, ale opakovane chodime o par hodin skor a sme tam do zaverecnej 🙈. Kupuj listky, kym este su.

lunetak
20. jún 2025

Nam to trvalo ako 2 dospelym 3h, mali sme vecerny cas a bolo to super, nebolo tam tolko ludi a necakali sme. Ci pustaju skorej neviem, boli sme na cas. Ale vecerneho casu by dom sa uplne nebala

slecnakuchtovie
autor
20. jún 2025
@simsalabim

@slecnakuchtovie pustia ta aj skor. Pisu, ze nie, ale opakovane chodime o par hodin skor a sme tam do zaverecnej 🙈. Kupuj listky, kym este su.

@simsalabim ďakujem, to je skvelá správa 😃🙏

slecnakuchtovie
autor
20. jún 2025
@snubka1

@slecnakuchtoviey My sme boli v maji, lístky sme mali na 14hod a pustili nas úplne v pohode o 12hod. Vôbec nič nám nepovedali, len sa usmievali. Žiaden problém.

@snubka1 super, to je skvelá správa 😀

javiemneviem
20. jún 2025

@slecnakuchtovie ahoj, my sme boli síce ešte v 2019. Ale bol nenormálny nával a museli sme čakať na náš čas. Podľa mňa záleží od počtu ľudí 🙂

slecnakuchtovie
autor
20. jún 2025
@javiemneviem

@slecnakuchtovie ahoj, my sme boli síce ešte v 2019. Ale bol nenormálny nával a museli sme čakať na náš čas. Podľa mňa záleží od počtu ľudí 🙂

@javiemneviem ďakujem za info 🙂 rozmýšľam, ze listky sú ale vždy vypredané rovnako 🤷‍♀️ skúsime to ísť skôr a možno to dáme...

kaktusik007
20. jún 2025
@slecnakuchtovie

@javiemneviem ďakujem za info 🙂 rozmýšľam, ze listky sú ale vždy vypredané rovnako 🤷‍♀️ skúsime to ísť skôr a možno to dáme...

@slecnakuchtovie oni rataju ludi ---- cize ak ti, co pridu na 09:00 uz odisli, mozu pustit skor. Ak vsak sa ludia tam zdrzuju ---- skor ta proste nepustia.

javiemneviem
21. jún 2025
@slecnakuchtovie

@slecnakuchtovie ale teda neviem, aké sú tie večerné časy, ale určite rátajú nejaké 3-4 hodinky po poslednom vstupe nie? To dospelým osobám podľa úplne mňa stačí. 🙂

slecnakuchtovie
autor
21. jún 2025
@javiemneviem

@slecnakuchtovie ale teda neviem, aké sú tie večerné časy, ale určite rátajú nejaké 3-4 hodinky po poslednom vstupe nie? To dospelým osobám podľa úplne mňa stačí. 🙂

@javiemneviem mame 4 hodiny pred zatvorenim. My sme tam už boli, tiež sme vychytali až tento večerný a nestačil nám, tak som teraz zase sklamaná, že som to nejako nestihla, myslela som ze 1,5 mesiaca dopredu staci🙆‍♀️. Chceli sme byť aspoň od 15.00-22.00. My to asi pôjdeme skúsiť, logiku ma aj to co pise kaktusik007, že rátajú ľudí, tak snáď niekto od rána už odíde a zmestime sa 😃

simsalabim
21. jún 2025
@javiemneviem

@slecnakuchtovie urcite chodte skor, my sme minule mali vstup o 3 a dnu sme boli uz pred 12. Pred tym sme isli do suvenirov nakupit, to odlozili v satni a hned isli dnu. Nebol vobec naval. 4 hodiny by hlavne dcere nestacili ani nahodou, my odchadzame pred zatvorenim poslednym busom. Listky treba kupovat vela mesiacov dopredu, ja som kupila teraz v januari na leto.
@javiemneviem nam 4 hodiny rozhodne nestacia, byvame tam minimalne 8 hodin... co uz, v rodine mame potterheadov, ktori sa vela vykecavaju aj so zamestnancami. Pred par rokmi sme mali dokonca stastie na jedneho herca, co hral smrtozruta (nebol to nikto vyznamny, ale bol tam) a s dcerou sa dlllllho rozpraval. Ta bola v 7. nebi.

slecnakuchtovie
autor
21. jún 2025
@simsalabim

@slecnakuchtovie urcite chodte skor, my sme minule mali vstup o 3 a dnu sme boli uz pred 12. Pred tym sme isli do suvenirov nakupit, to odlozili v satni a hned isli dnu. Nebol vobec naval. 4 hodiny by hlavne dcere nestacili ani nahodou, my odchadzame pred zatvorenim poslednym busom. Listky treba kupovat vela mesiacov dopredu, ja som kupila teraz v januari na leto.
@javiemneviem nam 4 hodiny rozhodne nestacia, byvame tam minimalne 8 hodin... co uz, v rodine mame potterheadov, ktori sa vela vykecavaju aj so zamestnancami. Pred par rokmi sme mali dokonca stastie na jedneho herca, co hral smrtozruta (nebol to nikto vyznamny, ale bol tam) a s dcerou sa dlllllho rozpraval. Ta bola v 7. nebi.

@simsalabim ved presne aj my sme tak na tom. Posledne sme boli tie 4 hodiny a sama man pocit, že sme to len rýchlo prešli a nestihli sme sa nadychat poriadne tej atmosféry. Pôjdeme skôr a uvidíme, aj ten nápad ze najskôr do suvenírov je fajn, potom už s tým človek nestráca čas. Ďakujem 🙂

janush
21. jún 2025

nie je to strikne na cas... my sme prisli asi 2 hodiny skor a nebol problem, pustili nas, nic neriesili 😉

simsalabim
21. jún 2025
@slecnakuchtovie

@simsalabim ved presne aj my sme tak na tom. Posledne sme boli tie 4 hodiny a sama man pocit, že sme to len rýchlo prešli a nestihli sme sa nadychat poriadne tej atmosféry. Pôjdeme skôr a uvidíme, aj ten nápad ze najskôr do suvenírov je fajn, potom už s tým človek nestráca čas. Ďakujem 🙂

@slecnakuchtovie hlavne to v tych suveniroch skor nie je take pretriedene a nechybaju veci, ako pred zatvorenim.

liz_lemon
22. jún 2025
@slecnakuchtovie

@javiemneviem mame 4 hodiny pred zatvorenim. My sme tam už boli, tiež sme vychytali až tento večerný a nestačil nám, tak som teraz zase sklamaná, že som to nejako nestihla, myslela som ze 1,5 mesiaca dopredu staci🙆‍♀️. Chceli sme byť aspoň od 15.00-22.00. My to asi pôjdeme skúsiť, logiku ma aj to co pise kaktusik007, že rátajú ľudí, tak snáď niekto od rána už odíde a zmestime sa 😃

@slecnakuchtovie my tam ideme tiez v auguste, a listky sme kupovali este v minuly rok v decembri

matvejka125
24. jún 2025
@liz_lemon

@slecnakuchtovie my tam ideme tiez v auguste, a listky sme kupovali este v minuly rok v decembri

@simsalabim
@liz_lemon prosim kolko vás stáli lístky? Z akej stránky najlepšie kúpiť, dik.

slecnakuchtovie
autor
24. jún 2025
@matvejka125

@simsalabim

@matvejka125 najlepšie z ich oficiálnej wbstudiotour myslím...jeden stoji okolo 60-65 eur.

lulu4
24. jún 2025
@slecnakuchtovie

@matvejka125 najlepšie z ich oficiálnej wbstudiotour myslím...jeden stoji okolo 60-65 eur.

@slecnakuchtovie prosim vas a ako ste riesili ubytovanie? Idete na viac dni? Dakujem😊

lulu4
24. jún 2025
@slecnakuchtovie

@slecnakuchtovie jaj a este ma zaujima ci ste letenky kupovali teraz niekedy a kolko vysli cenovo? Dakujem

liz_lemon
24. jún 2025
@matvejka125

@simsalabim

@matvejka125 https://www.wbstudiotour.co.uk/tickets/
nas to vyslo cca 500 EUR, 2 dospeli + 2 deti, cena je aj s dopravou

simsalabim
25. jún 2025
@lulu4

@slecnakuchtovie jaj a este ma zaujima ci ste letenky kupovali teraz niekedy a kolko vysli cenovo? Dakujem

@matvejka125 z tejto https://www.wbstudiotour.co.uk/tickets/. Od sprostredkovatelov sa neoplati kupit, je v tom doprava autobusom a v studiach ti daju iba 4 hodiny... ale da sa im povedat, ze sa vratis po vlastnej osi. Toto sa da vyuzit vted, ked na oficialnej stranke uz nie su listky. Do studii chodime vlakom Westmidlands z Euston station na Watford Junction, tam uz caka autobus do studii. Byvali sme v Londyne, tak cena samozrejme zalezi od hotela a dlzky pobytu.
@lulu4 letenky kupujem tiez par mesiacov dopredu, letime vacsinou s Austrian na Heathrow.

slecnakuchtovie
autor
10. júl 2025
@lulu4

@lulu4 letenky cenovo vyšli jedna do 50eur. Ale cenu sú rôzne dajú sa kúpiť aj za 20, ak si vyhliadnete termín mimo prázdnin.