Navštevovali by ste kaviareň s detským ihriskom na dedine?
Ahjte mamičky,chcela by som počuť váš názor hlavne tie čo bývate na dedine...prijali by ste na dedine hravú kaviarničku pre deti?to znamená že by tam bolo nejaké vnútorné detské ihrisko s guličkami ako to býva a posedenie pre rodičov teda kaviarnička.Bola by to v podstate vo dvore zvlášť budova,ale velký priestor.Mozno neskor aj strazenie deti,napr.ked rodicia potrebuju vybehnut do mesta na nakupy.Vstupne 2eura neobmedzene.Ale navstevovali by ste nieco také?rozmyslam nad niecim takym lebo mam realnu moznost..dakujem
Dakujem vsetkym za vase nazory,ak sa do toho pustim a ja aj tak dufam ze mi to vyjde tak vam tu dam vediet 😉 a dakujem vsetkym co drzia palce budem to potrebovat 🙂
@jolly84 ak by sa jednalo o kaviarnicku s interierovym detskym ihriskom-kutikom, tak som presvedcena o tom ze nie. ( co bol povodny zamer zakladatelky )
o inych napadoch v spojeni s bla bla bla alebo ozvlastnene o......alebo sirsom zabere cielovej skupiny.....prikladoch ktore tu boli ponukane - by som uz pokryti nakladov a snad aj mozej ziskovosti realne uvazovala.
@katarinamarkova chce aj vonkajšie detské ihrisko.......podľa mňa fajn nápad 🙂
@jolly84 usmerni ma ak mozes, mozno som nieco prehliadla.....viem, ze jej to tu bolo ako alternativa navrhovane....ale pokial viem, priamo od zakladatelky uvaha o vonkajsom detskom ihrisku nepadla.
@katarinamarkova fakt? Mne sa zdá, že áno, že spomínala......
@arnika12
@jolly84 kde?
@jolly84 ..........
mam moznost zamerat sa aj na vonkajsok..ale keby som tam uz predavala aj pivko to by som tam mala uz vsetkych stangastov v dedine kedze krcma je otvorena len 2x do tyzdna...to by som fakt nechcela .........
myslis toto? to fakt da chapat aj ako ano, mohla by som.....keby.....ale aj ako nechcem lebo.....to nam asi len zakladatelka sama objasni 🙂
@katarinamarkova urcite budem rozmyslat aj nad realizaciou vonku kedze je to fakt velky pozemok a naozaj v lete by to asi neslo vobec...za vsetky navrhy som vdacna a budem sa snazit to vymysliet co najlepsie snad sa mi to podari ..
@jolly84
@arnika12 🙂 suhlasim 🙂 a prajem nech najdes nieco co bude ludi lakat a tebe zarabat.
@bonaqa2013 prečo by na dedine nemala šancu? želudia sú šetrnejší na dedine? a to si ako na to prišla? Bývam odjakživa na dedine a my ako partia mamín na materskej sme obehli okolité mestečká s kaviarnami, či detskými ihriskami, aby sme mali kd e pokecať, takže podla mna na vačšej dedine je dsoť veľká šanca na úspech
@arnika12 U nas je jedna krcma a asi pred dvoma rokmi si tam zriadili vonkajsie posedenie s detskym malym ihriskom a zacali tam predavat zmrzlinu. V lete tam ludia chodia, niektori len na zmrzku a niektori aj s detmi a posedia tam. Asi im to ide...Myslim ze vstupne odradzuje...skor tam treba lakadlo na ktorom aj zarobis a taka zmrzka a zakusky su fajn. Ale musis zvazit ci ste dostatocne velka dedina a ci tam je potencial a dost klientov. Lepsie sa zamerat na sirsiu klientelu...nie len na mamicky s detmi.
@arnika12 ja ti drzim palce,aby to vyslo podla predstav...je lepsie vzdy sa o nieco pokusat ako nerobit nic a....ale musela som ti napisat pohlad z "nasej" dediny 😉
@luciferkax aj ja bývam na dedine roky a čo má byť. Len som napísala svoj názor a nič viac. Nechápem čo ťa tak na tom strašne pobúrilo.
@katarinamarkova ale si to dobre vystihla a pekne napísala. Deti je čím ďálej tým menej. bývam na dedine, ktorá má 4500 obyvateľov. Za 3 mesiace sa tu narodilo 5 detí. zomrelo 3 krát viac.
@arnika12 ešte k tomu vstupnému. Pokiaľ tam nemieniš mať skutočne niečo ako detský park so všetkým, čo k nemu patrí, nafukovacie tobogány, bludiská, trampolíny, veľké vane s guličkami, tak o vstupnom by som ani neuvažovala. Pozri si cenník hoplalandu, zvýhodnené vstupné je 2,50/3 hodiny. To sú pracovné dni dopoludnia, teda pre mamičky na MD ako stvorené. A pochybujem, že by tam niekto bol dlhšie, ako tie 3 hodiny. Neobmedzené vstupné teda podľa mňa nie je až také lákadlo, lebo kto by tam sedel celý deň? Tvoje ceny a služby by mali byť porovnateľné s cenami konkurencie. Za jednu vaňu s guličkami a jednu šmýkačku, ti podľa mňa ľudia 2eurá nedajú. To by mohol byť iba ako taký bonus ku konzumácii. Keby si mala veľký detský park, sme u teba tak raz týždenne a dáme aj vstupné, aj čaj si dáme, aj zdravý koláčik, aj čerstvú ovocnú šťavu 😉 Ale na guličky nás neutiahneš.
@arnika12 to je jedno, či exteriér, alebo interiér. Ale ak vstupné, tak poriadne zariadenie pre deti. Pozri si napr. ten hoplaland, aby si mala predstavu. To je ale veľká investícia, musí to byť certifikované, bezpečenostné normy...
Mne osobne sa páči nápad s minizoo, biozáhradka pre deti, zdravé koláčiky, poník, čo vozí deti, tvorivé dielne, proste nejaká pridaná hodnota, na to utiahneš aj rodiny z blízkeho mesta, ak sa to roznesie. Kaviareň s nejakými zopár šmýkačkami, preliezkami a hračkami, by mňa osobne nepritiahla.
@alaguema poznam hoplaland..ano myslela som nieco take len mozno o polovicu mensie ale to bludisko by tam bolo...a mozno moc mensie nie lebo som chcela samostatnu miestnost na oslavy a napriklad kurz..k takej minizoo by som asi musela mat trochu vztah nie zeby som nemala rada zvierata ale proste neviem si to predstavit...ale budem este uvazovat
@arnika12 Ak k minizoo nemáš vzťah, tak nie je o čom. A čo sa týka toho parku, tak pokiaľ to bude niečo v štýle hoplalandu, tak šance tam sú. Lebo na to by si možno pritiahla aj ľudí z okolia (záleží od lokality) a na detských oslavách by si mohla celkom slušne fungovať, keby si ponúkala aj občerstvenie, chlebíčky, vrátane verzií pre alergikov, tvorivé dielne...možno by to šlo, ale sústredila by som sa na širšie okolie, nie len na mamičky z dediny, lebo tie ti tam nebudú denne, to je takmer isté. Plus investícia je to iste nemalá.
Je to velmi dobry napad, aj ked neviem , CI by som SA v dnesnej dobe na SK na podnikanie dala.nezijem uz dlho na SK, ale moja kamosky ano a vela aj na dedine. Jedna z nich bola casto u nas tu v AT, KDE taketo nieco uz funguje roky na dedine. Tuzila nieco take mat u nich na dedine s poctom obyvatelov 4,500, tak sa do toho dala. Po roku mala pozicky, nedoplatky..malo hosti..bolo to o super pre mamicky s detmi, ale vyuzilo to len zalostne malo rodicov..a podla mna musis mat vela mamiciek s detmi od rana do vecera plno, aby si vyzila zo zakuskov a dzusov..treba platit odvody, naklady,....hygiena- kontrola je velmi prisna- podmienky, naroky...vela veci este, co malym podnikatelom robia na Sk nocne mory. Tvoj CAS, investicia..a kolko mamiciek je tam, ktore pojdu na kavu s detmi kazdy den? A tyzdenne par nestaci..zelam ti zo srdca, nech SA ti plan vydari, vela uspechov, ale velmi dobre si to premysli.

@terezka1947 doma ťa to tiež stale nebaví.,,,.,,