icon

Oplatí sa navštíviť Šmolkový svet?

mmoonna
7. mar 2024

Ahojte,tie, ktoré ste tam boli,aké ste mali dojmy? Oplatí sa? Býva veľa ľudí?

banderaska29
7. mar 2024

Ahoj, my sme boli. za mna perfektne spravené, efekty krásne, ale za tie peniaze sa mohli trosku viac vyhrať s interaktivitou deti-atrakcie. boli sme tam hodinu a pol. je to rozdelené do dvoch poschodí, začínaš na najvyššom, potom ides o poschodie nižšie, kde sú skákacie hrady atď. my sme tam nemohli vydržať ani minutu, nebolo tam žiadne odvetrávanie, klimatizácia, vzduch tam stál, takže sme odtial odišli (skákacie hrady su v cene). je aj šatna v cene. deti si celu dobu značia stanovišta peciatkami.

boli sme minuly víkend, takže aj ludí bolo viac. možno by som odporučila cez týždeň ak máte možnosť.

mmoonna
autor
7. mar 2024

@banderaska29 ďakujem za info. A platili ste si tie rýchlejšie vstupenky,či stačia obyčajné?

banderaska29
7. mar 2024

@mmoonna platili sme 14e na hlavu tam pri príchode... 🙂 cez víkend su drahšie

msnesquik
7. mar 2024

My sme na tom boli v Brne a za nas velmi slabe za tu cenu, milion deciek, suveniry drahe, druhykrat by som uz nesla

livinka1111
7. mar 2024

@banderaska29 Dali sa kúpiť aj nejaké suveníry? Hračky?

msnesquik
7. mar 2024

@livinka1111 ano, su tam, ale drahe

paris1813
14. mar 2024

Za mňa úžasné. Nechápem komentárom , čo som dočítala aj na FB, že tam niekto bol hodinu - dve. My sme na nich boli v Brne , s 1,5 r dieťaťom a 10 ročnou dcérou a boli sme tam od úplnej otváračky po záverečnú a aj tak nám bolo málo ...boli to oddelené dve poschodia a len v tej hernej časti sa moje deti zabavili cca 3 hodiny , to nerátam Šmolkov dole.1