Oplatí sa navštíviť Šmolkový svet?
Ahojte,tie, ktoré ste tam boli,aké ste mali dojmy? Oplatí sa? Býva veľa ľudí?
@banderaska29 ďakujem za info. A platili ste si tie rýchlejšie vstupenky,či stačia obyčajné?
@mmoonna platili sme 14e na hlavu tam pri príchode... 🙂 cez víkend su drahšie
My sme na tom boli v Brne a za nas velmi slabe za tu cenu, milion deciek, suveniry drahe, druhykrat by som uz nesla
@banderaska29 Dali sa kúpiť aj nejaké suveníry? Hračky?
@livinka1111 ano, su tam, ale drahe
Za mňa úžasné. Nechápem komentárom , čo som dočítala aj na FB, že tam niekto bol hodinu - dve. My sme na nich boli v Brne , s 1,5 r dieťaťom a 10 ročnou dcérou a boli sme tam od úplnej otváračky po záverečnú a aj tak nám bolo málo ...boli to oddelené dve poschodia a len v tej hernej časti sa moje deti zabavili cca 3 hodiny , to nerátam Šmolkov dole.1

Ahoj, my sme boli. za mna perfektne spravené, efekty krásne, ale za tie peniaze sa mohli trosku viac vyhrať s interaktivitou deti-atrakcie. boli sme tam hodinu a pol. je to rozdelené do dvoch poschodí, začínaš na najvyššom, potom ides o poschodie nižšie, kde sú skákacie hrady atď. my sme tam nemohli vydržať ani minutu, nebolo tam žiadne odvetrávanie, klimatizácia, vzduch tam stál, takže sme odtial odišli (skákacie hrady su v cene). je aj šatna v cene. deti si celu dobu značia stanovišta peciatkami.
boli sme minuly víkend, takže aj ludí bolo viac. možno by som odporučila cez týždeň ak máte možnosť.