Poraďte reštaurácia v Bratislave za normálnu cenu a dobré porcie jedla

jajajajka
4. jan 2020

Ahojte , prosin poradte dáku reštauráciu v bratislave za normalnu cenu a dobré porcie jedla 🙂 vhodne aj pre deti . Ďakujem

katty2012
4. jan 2020

@jajajajka restauracia tenis na patronke, pri habanskom mlyne, vyyybornaa

jajajajka
autor
4. jan 2020

@katty2012 dakujem pojdeme skusit

engynka
8. jan 2020

@jajajajka No ja by som tuto restauraciu s detmi urcite neodporucila z niekolych dovodov. Mimo obedov sa v jednej casti fajci, cize ak nechytite stol v nefajciari sedite vo fajciarskej casti, restika je nonostop plna cize urcite treba rezervacku, restauracia nema ziaden detsky kutik a vlastne ani miesto kde by sa deti prehrali, cele zariadenie restauracie je takoovediac riadne retro z 90tych rokov. Ak hladate za malo penazi rezen cez cely tanier tak toto je to spravne miesto. Ak si chcete vychutnat nejake zaujimave jedlo v prijemnom prostredi tak toto nie je spravne miesto.

katty2012
9. jan 2020

no myslim, ze o velky rezen za malo penazi tu nejde, lebo kvoli reznu sa do restauracie asi nevyberies, to mozes ist rovno do bufetu, ci nejakej jedalne. skor o dobru chutnu kuchynu s velkym vyberom jedal a s istotou, ze kazde jedlo, ktore si objednas ti bude chutit. a do fajciarskej casti si urcite s detmi nikto nesadne.

engynka
10. jan 2020

@katty2012 tak to ja som tam uz takych zufalcov videla co s detmi tam sedeli len aby si sniclu dali. Ja mam rada tu restiku raz za cas prave pre svoju retro atmosferu a old school menu. Ale urcite by som tam nikoho na serioznx obed nevzala.