icon

Porovnanie ZOO Košice a ZOO Nyíregyháza

16. aug 2025

Čaute, bola som teraz s deťmi prvýkrát z zoo Kosice a veľmi sa im tam páčilo.
Rozmýšľam nad tym, že by sme išli pozrieť aj do Zoo Nyiregyhaza. Ktorá zoo je väčšia, v ktorej človek strávi viac času?
Stihneme prejsť zoo Nyiregyhaza za deň?

lenusik26
16. aug 2025

Za mňa ako porovnávať Prešov a Londýn, Zoo Nyiregyhaza je topka ,áno za jeden deň stíhate.

parvinka0001
16. aug 2025

Presne tieto dve prirovnavat je niečo hrozne .Košice otras niet sa kde skryť od horúčavy a len sa nachodi ak človek uvidí aspoň pár zvierat je to super . Druhá je topka človek sa nachodi tiež ale vsade sú zvieratá

slovakboy
16. aug 2025

@anonym_autor nám sa páčia obe ZOO. Nyíregyháza je v niečom lepšia. Kompaktnejšia a majú tam aj Afrického slona a malé vodné akvárium kde je človek akoby pod vodou a ryby nad ním plávajú. V Košiciach je to väčšie a ozaj teraz v horúčavách to môže byť náročnejšie. Ale Košice sú pekná záhrada a to, že je to veľké sa mi páči. Pre zvieratá je určite lepšie, keď majú väčšie výbehy. My tam sme chodili s deťmi v jeseni a to už tak horúco nebolo. Ak ste tam už boli, tak viete. Nyíregyházu je dobré spojiť s kupaliskom. Ísť tam na dva dni, jeden na kúpaliská a druhý do záhrady. Jeden deň tam na ZOO stačí.

rejka7
16. aug 2025

@anonym_autor košické zoo nemá leva, levicu, slona, hrocha, nosorožca, ľadového medveďa, soby, polárnu líšku, tigra, alky, žirafu, . V Niregyhaze sa dá voziť na tave, pri soboch aj na vozíkoch čo ťa vytiahnu hore a spustia cez vodu dole. Sú tam zvieratá podelené podľa kontinentov a nie umiestnené jedno vedľa druhého ako v KE Košická zoo značne pozadu, čo sa týka zvierat. Ak chceš chodiť a chodiť a chodiť choď do KE, tam sa nachodiš dosť😁Majú tam veľa preliezok pre deti aj takých ako rebríčkov.

rejka7
16. aug 2025
@rejka7

@anonym_autor košické zoo nemá leva, levicu, slona, hrocha, nosorožca, ľadového medveďa, soby, polárnu líšku, tigra, alky, žirafu, . V Niregyhaze sa dá voziť na tave, pri soboch aj na vozíkoch čo ťa vytiahnu hore a spustia cez vodu dole. Sú tam zvieratá podelené podľa kontinentov a nie umiestnené jedno vedľa druhého ako v KE Košická zoo značne pozadu, čo sa týka zvierat. Ak chceš chodiť a chodiť a chodiť choď do KE, tam sa nachodiš dosť😁Majú tam veľa preliezok pre deti aj takých ako rebríčkov.

@rejka7 dá sa povedať, že v Niregyhaze majú skoro všetky zvery. Aj veľa druhov klokanov. Keď sme boli v KE špeciálne sme si tam zašli až ku klietke s klokanom a nič tam nebolo. Keď som sa pýtala, kde je klokan, ošetrovateľka len mykla plecom, že nevie, nemá na starosti 🥴. V Niregyhaze je aj Dingo - austrálsky pes, aj rôzne druhy klokanov, ozaj veľký rozdiel. Určite radšej Nyíregyháza.